2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar dün eşimin arkadaşına çaya gıttık onlarda bebek beklıyor 1 2 haftaya dogum gerceklesecek
odasına gırdık cok guzel yapmıslar masallah zaten esımın tanıdıgından aldılar mobılyasını
eşim görünce cok begendı ben oda dusunmuyordum tasınırsak tasındıgımız eve yaparım dıye
bızım kı tutturdu ben kızıma oda yapacam dıye dur dıyorum sımdı kucuk zaten orda yatmayacak yok yapacam cok heves ettım bugun gıdecem o adama bakacam mobılyacı adamız kızımın odası da mı olmayacak dıye bır bır konustu :D
tmm dedım sen bak sonra gıderız her seyı takım olsun duzenı olsun dıye tutturdu

adamda montersori yatagı vs de varmıs gidip bakacağım sizce yapayım mı hevesini de kırmak istemedim ama bende bı beyaz dolap var buyuk onun yanına montesori yatagı komik olur diye dusunmekteyim dolapta fıstık gibi yesyeni ne yapsam bilemedim

Günaydın herkese:anne:

Birazdan hem kan vermeye hem de tetanos aşısı olmaya gidicem. İdrarı da özel hastaneye vereyim sağlık ocağı bakmıyor ona. İnşallah temiz yada düşük çıkar enfeksiyon.

Bir de kızlar benim de kukuma arada sancı geliyor niye oluyordu buo_O

Vay canına, süper fit hamişsin sen :) hem de iki bebişle. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Kızın da saklanmaya çalışmış sanki ama yakalamışsınız :) sağlıkla büyüsünler tüm kıymetlilerimiz.
teşekkür ederim canım umarım böyle devam edebilir :) kızım çok inat yaa dr yarım saat uğraştı bize dönsün diye yok ikiside inat en son yandan bakarken yakaladık :)

Günaydın herkese şu bebek hareketleri mevzusunda kafam karışık. Dün bugün hiç hissedemedim. Ondan önce akşamları başlamıştı düzenli hareketler. Şimdi kafama takıldı tatlı falan da yedim ama bana mısın demiyor. Sizce normal midir kafama takıldı?? :emir_bebek:
canım biz aynı günüz benimde aynen öyle bir duruyor arada oluyor.

Günaydın herkese:anne:

Birazdan hem kan vermeye hem de tetanos aşısı olmaya gidicem. İdrarı da özel hastaneye vereyim sağlık ocağı bakmıyor ona. İnşallah temiz yada düşük çıkar enfeksiyon.

Bir de kızlar benim de kukuma arada sancı geliyor niye oluyordu buo_O
benimde oluyor o hemde baya agrıyordu normal rahım buyuyor kafası asagı baskı yapıyor demıstı doktor cnm

bebek odası beşik falan alanlarınız varsa paylasabılır mi kızlar fikir olsun bizede

canım biz aynı günüz benimde aynen öyle bir duruyor arada oluyor.
Yarın ayrıntılı ultrason var ama bayadir pimpiriklenmiyordum şimdi de bunu taktım kafaya :) ben de normaldir diye tahmin ediyorum burada arkadaşlar da bahsetmişti önceki günlerde bı hissedip bi hissetmemek normal falan diye ama insanın içine kurt düşüyor.

Yarın ayrıntılı ultrason var ama bayadir pimpiriklenmiyordum şimdi de bunu taktım kafaya :) ben de normaldir diye tahmin ediyorum burada arkadaşlar da bahsetmişti önceki günlerde bı hissedip bi hissetmemek normal falan diye ama insanın içine kurt düşüyor.
ah canım ah bilmezmiyim benimde salı günü ultrasonum bende deli gibi korkıuyorum.Oynamamasını da kafaya takıyorum birde su gibi bir akıntım var onuda.O kadar çok takıcak şeyim varki inşallah ultrasonum iyi geçer.

benimde oluyor o hemde baya agrıyordu normal rahım buyuyor kafası asagı baskı yapıyor demıstı doktor cnm

Sağol canım, benim devamlı değil de ara ara olmaya başladı:KK14: haftaya detaylıya gidince bunu da sorayım bakalım benim dr ne diyecek:KK51:

ah canım ah bilmezmiyim benimde salı günü ultrasonum bende deli gibi korkıuyorum.Oynamamasını da kafaya takıyorum birde su gibi bir akıntım var onuda.O kadar çok takıcak şeyim varki inşallah ultrasonum iyi geçer.

2gün önce bende de sıvı akıntı oldu, o gün az su içmiştim o yüzden enfeksiyonu etkileyip sebep olduğunu düşündüm:KK51: tabi kendi kendime :KK69:

Kizlar biraz once su gibi akintim oldu normal mi acaba. Akinti surekli oluyo zaten ama koyu kivamliydi hep. Su gibi olunca tedirgin oldum
İki gün önce yaşadım aynı şeyi emin olamadım suyum mu geldi akıntı mı idrar mı. Koşa koşa doktoea gittim. Suyuma bakıldı. Bi de turnusol testi yapıldı çok şükür bi şey yok iki gün sonra tekrar gel dedi. Bugün yine gideceğim içim rahat etsin diye

İki gün önce yaşadım aynı şeyi emin olamadım suyum mu geldi akıntı mı idrar mı. Koşa koşa doktoea gittim. Suyuma bakıldı. Bi de turnusol testi yapıldı çok şükür bi şey yok iki gün sonra tekrar gel dedi. Bugün yine gideceğim içim rahat etsin diye
hepimizinde suyu olamayacağına göre bence bu durum normal sanırım:KK45:gene biz mi paniğiz acaba ama genede bir danışmak lazım doktora.

kızlar bu akıntı konusunda endişeniz varsa all sense amniyotik sızıntı pedi var. ondan alın. bende aldım. bugün gelecek sanırım kargodan. en azından aklınızda kalmaz.

Kızlar terleyince yuruyus yapınca benım kulodum resmen ıpıslak oluyor ısemıs gibi bazen yogun olabılıyor soguklardan vs de onuda sordum normal dedı suyu anlarsınız sıcak gelır su oldugunu net anlarsınız korkmayın dedı doktorum

Back
X