2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese şu bebek hareketleri mevzusunda kafam karışık. Dün bugün hiç hissedemedim. Ondan önce akşamları başlamıştı düzenli hareketler. Şimdi kafama takıldı tatlı falan da yedim ama bana mısın demiyor. Sizce normal midir kafama takıldı?? :emir_bebek:
Evet normal haftaya tam hissedersin. Ben de bı haftalarda sen gibi olmuştum, 1 gün çok hareketliydi 2.gün hiç bişe yoktu.. sonraki gün hareketini hissettim.. ama 21 den sonra hergün hissediyorsun

Kv ile konuştum nasılsın iyi misin kızım Defne hanım nasıl o da iyi mi diye sordu hoşuma gitti ayrıca hitap etmesi :KK53::oops:

Mrb hayirli cumalar kizlar nasılsınız uzun zmndr giremiyorum bugun bnmde ikinci detayli ultrasonum var insallah guzel sonuclar alirim
Kizlar sze bsy sorucsm monurol şaşe kullanan varmi aranizda bugun idrarda yanmayla gittim hastaneye bu ilaci yazdi idrar kulturu istendi birde bnm karnimda cok sertleşme var szdede oluyormu ?

Mrb hayirli cumalar kizlar nasılsınız uzun zmndr giremiyorum bugun bnmde ikinci detayli ultrasonum var insallah guzel sonuclar alirim
Kizlar sze bsy sorucsm monurol şaşe kullanan varmi aranizda bugun idrarda yanmayla gittim hastaneye bu ilaci yazdi idrar kulturu istendi birde bnm karnimda cok sertleşme var szdede oluyormu ?
Sertleşme oluyor ara sıra canım ama bir tarafa toplanıp sertleşmiyorsa sorun yok diye biliyorum, geçmiş olsun bu arada :)

Bende de oluyor sertleşme zaman zaman. Özellikle gün sonuna doğru:KK51:

Eevet beslemedikçe bilinmiyor benim bi arkadaşımda öyle derdi nasıl seviyorsun vs diye annesi bi gün köpek getirdi şimdi koyun koyuna yatıyorlar hakkını helal et diyo bana cok elestırdım seni diye besleyince alısılıyor ve onların dilinden anlasılıyor baska bı duygu cidden
bi arkadasımında annesi temızlık hastasıydı eve kopegı goturdu kıyametler koptu ıstemedi sonra odadan cıkmıycak vs dedı bı gun geldık odadan cıkarmıs sonra koltuga cıkmayacak dedı bı gun geldık yanına oturtmus derken sımdı koyun koyuna yatıyorlar ve arkadasım gorev ıcın baska sehıre gıttı ben vermem dıye agladı annesı bırakmadı köpeği
cidden cok baska bı duygu herkesin tatmasını dilerim

inş atlatırız tek düşüncem şuan için kızımın ailemin onun iyi olması geçen pazartesi de babam kalp krizi geçirmiş bize söylemedi ona ayrı üzülmüştüm her şey arka arkaya geldi Allah yardımcımız olsun inş

amin inş tek temennim şuan bu en azında acıları dinsin neşesi yerine gelsin istiyorum biliyorum yaşlandı ama kızım doğdugunda yanyana olmaları en büyük hayalim çünkü ben köpeğimi zor bi zamanımda sahiplendim ve daha ergendim onunla kızımında vakit geçirmesini diliyorum inş düzelir ve o günleri görürüz
inşallah cnm allah gönlüne göre versin hiç kıyamam ben onlara cok seviyorum bende cok istiyordum kızımla evcil bi hayvan özellikle köpek ama kızımda allerjik astım var malesef o yuzden sahiplenemiyoruz :(

benim moral bozuk
köpeğimde tümör çıktı bacakta ki şişlik tümörmüş
dedim o kadar doktor niye göremedi o zaman bi sor dedim ablama veterınere
küçüktür fark edememişlerdir çok cabuk yayılan bı seymıs kemik tümörü tekrar şişince büyümüştür şimdi görünüyor demiş patolojıye gondermısler parca alıp kotu huylu ilerliyorsa bacağı ampute edilir ilerlemesin diye demiş
tabi ben haberi alınca ablam agladı ben agladım
tek duam kötü huylu cıkmaması
bi kedimin de bacagı kesıldı o kararı verirken yaslanmsıtım resmen kangren olmustu şimdi 3 bacak hatta diğer bacagı da yarım 2.5 bacak ıdare edıyor
kaderi mi bu benim hayvanlarımın o kadarda iyi bakıyoruz Allah yüzümüze baksın hasta olan herkese Allah acil sifa versin

inşallah cnm allah gönlüne göre versin hiç kıyamam ben onlara cok seviyorum bende cok istiyordum kızımla evcil bi hayvan özellikle köpek ama kızımda allerjik astım var malesef o yuzden sahiplenemiyoruz :KK43:
aslında astımı olan ınsanlarda beslıyor ama ne sekılde ne sartlarda hıc bılmıyorum yanlıs yönlendırmeyım doktorlarda bazen bu konuda ayrılıyor kimisi hıc rısk almak ıstemıyor kımı zaten ılac kullanıyorsan tuylerr bsy yapmaz da dıyor
belkide astım olmanın derecesine vs baglıdır beslenmesi

inşallah cnm allah gönlüne göre versin hiç kıyamam ben onlara cok seviyorum bende cok istiyordum kızımla evcil bi hayvan özellikle köpek ama kızımda allerjik astım var malesef o yuzden sahiplenemiyoruz :KK43:
Bende de var alerjik astim 2 de kedi var. Ilk baslarda surekli oksuruyordum ama zamanla gecti. Artik sabaha kadar suratimda yatip uyuyor birsey olmuyor.

aslında astımı olan ınsanlarda beslıyor ama ne sekılde ne sartlarda hıc bılmıyorum yanlıs yönlendırmeyım doktorlarda bazen bu konuda ayrılıyor kimisi hıc rısk almak ıstemıyor kımı zaten ılac kullanıyorsan tuylerr bsy yapmaz da dıyor
belkide astım olmanın derecesine vs baglıdır beslenmesi
cnm allerjik astım bronsit bizimki alerji testi yaptırdık kedi köpek tüğü ev tozu yer fıstıgı bunlara hassasiyeti var kus olan bi oda da bile olsa öksürüyor hemen tıkanıyor sadece nefes darlığı olsa bende denenyecektim ama malesef bağığsklığıda cok düşük bi çocuk hiç grip olmaz sagolsun hemen bronsit kısın özellikle ay 30 gün biz 20 gün hasta gezeriz :(

Back
X