2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ve ozellikle tecrubeli anneler sizce bu uyku tulumlari ise yariyor mu? Yorumlari okuyunca battaniyeyi kafasina cekip nefes alamayabilir, bu tulumlar sart falan yaziyor ama siz ne dersiniz?

Eklentiler

• Uyku Tulumu.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar ve ozellikle tecrubeli anneler sizce bu uyku tulumlari ise yariyor mu? Yorumlari okuyunca battaniyeyi kafasina cekip nefes alamayabilir, bu tulumlar sart falan yaziyor ama siz ne dersiniz?
Ben aldim canim birkac tane. Bi owli aldim 1 tane polarindan aldim 1 tanede merinos tuyunden yapilma aldim.. yenidoganlar kollarini kipirdatimca korkup uyaniyormus. O yuzden aldim

Bebek dönene kadar kullanışlı. Ama zaten dönene kadarda üstüne çekemez battaniyeyi. 4 ay civarında döner ortalama bebekler o zamanda bu tulumlarda ağlar istemez. Ben oğlumda 1 tane almıstım kısa süre kullandım.

Ben uyurken battaniye yorgan,yastık vs kullanmayı düşünmüyorum, bebeklerde boğulmalara ve ani bebek ölümüne neden olabildiği için, bu yüzdem uyku tulumu Alacağım bir kaç tane.

Donebilecegi zamanlarda kisa kollu olanlari kullanmak mantikli olmaz mi

evet öyle uyanıyorlar.gerci korktukları içinmi onu bilmiyorum. bebek battaniyeleriyle de sarabilirsiniz. uğraşmam diyosan alırsın.bide battaniye çok lazim oldu bende. ilk zamanlar bezden dolayı sızıntıydı kusmaydı derken çok değiştirdim kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…