2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Randevu aldım inş yaparlar cnm ya burda devlet hastaneleri vahim durumda araba aldık krediyi zor yatırdık sıkıştık bu ay tatil yüzünden keşke daha önce alsaydm
Devlette sorun oluyor evet cnm bana 8 haftalıkken gün vermişlerdi yakın tarihlerde alamıyormuşun

Randevu aldım inş yaparlar cnm ya burda devlet hastaneleri vahim durumda araba aldık krediyi zor yatırdık sıkıştık bu ay tatil yüzünden keşke daha önce alsaydm
Ben de fakultede yaptirdim az bi ucretle ama kizlarin anlatyigi ayrintiliyla alakasi yoktu inan bi kac dk sürdü. Eger o sekilde yapiyorlarsa orada da cok bisry kacirmis olmazsin. Cinsiyetini bile goremedi

Biz de zordayız diye devlette yaptırdık ama o günü de yazmıştım çok dersim olduğu bir gündü öğlen yeşimin çorbayla saat 4te sıraya girdik öyle demişlerdi sogukta bekledik 6da aldılar beni ,açlık mı yorgunluk mu soguk mu bilmem doktorun onca vurmasınakarşın tınmadı haraket etmedi ,özel olsaydı saati böyle geç olmazdı veya daha rahat günüme kendim isterdim
Hala devlette kadın Doğum a randevu bulamadım o günkü moral bozukluğuyla duruyorum

Hm anladım canım bende hamile kalmadan önce ara ara asprin kullandım ama hiç kullanmadığım ay hamile kaldım :)

Ben de fakultede yaptirdim az bi ucretle ama kizlarin anlatyigi ayrintiliyla alakasi yoktu inan bi kac dk sürdü. Eger o sekilde yapiyorlarsa orada da cok bisry kacirmis olmazsin. Cinsiyetini bile goremedi
Aldım randevuyu normal muayne edip onun için ekstra gün vericek sanırım kızımda yaptırmadık bişi cıkmadı allaha şükür inş çıkmaz

Bizim burda kadın dogum bize insan gibi diil köpek muhammelesi gösteriyorlar Suriye liler isgal ettiler bağırıyorlar resmen rezillik mecburum aldım bağıra cagira muayne olucaz artık

Hayır hala ısınamadık bir isme

Defne asya beste melis buket gibi isimlerden koyucaz. Arapça olmaması ve içinde türkçe karakterler(ı,ğ,ç,ş,ö,ü gibi) geçmemesini istiyor eşim

cnm doktorun belki kendisi de yapiyordur ondan gerek duymamistir, benim ayrintilim 20 dk sürdü. 2 gün sonra doktoruma götürdüm. kadın inceledi.evet burası böyleymiş şurası şöyleymiş diye. içimden dedim para tuzağımı acaba neden gittim ayrıntılıya .doktorum adamdan daha hızlı ve daha çok yorum yaparak inceledi. doktorumda dudağına parmaklarına heryerine baktı

Burda neredeyse yari kilomda insanlar var. Shame on me
Ah ah ben Varim senin kilonda hemde boy senin yarın 1.55 85 kiloyum bi kilo daha almışım :)

Defne asya beste melis buket gibi isimlerden koyucaz. Arapça olmaması ve içinde türkçe karakterler(ı,ğ,ç,ş,ö,ü gibi) geçmemesini istiyor eşim
Bence hepsi güzel ama beste cok daha hoşuma gitti

Bizde ipek düşünüyorduk şimdi eliz çıktı ikisi adasında kararsız kaldik

Kızlar günaydın
Bugun kızıma alış verişe gidicez
3 de yatmama rağmen resmen heyecandan uyuyamadım 7:30 da ayaktaydım araştırma yapıyorum bi kalemde her şeyi çıkarayım diye
Chiccodan ihtiyaç listesi kartı almıştım ona ekleme yapıyorum
İlk olarak Ateş ölçer ve hava nemlendiricisi alacağım
Ateş ölçeri uzaktan alacağım ki mama ortam sıcaklığı icin ayrıca bsy almayım diye
Kullandığını memnun kaldığınız markalar var mi Ateş ölçer ve nemlendirici olarak
Bir de kamera alacağım
Önerilerinize açığım

Ben şimdiden Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnıma kalçama bacaklarıma göğüsüme uçlarına sürüyorum kuruluk oluyor cunku göğüsümde eşim karnıma yaklaşınca sut kokmaya başladın sen dedi :d Hindistan cevizi yağının kokusuu ayırt edemedi cok benzediği icin ama bebek ayırt ederim bilemiyorum

Melis arapça olabilir ya da başka bir dil çünkü m ile başlayan hiç bir kelime türkçe değilmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…