- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.341
Su genetik testin sonucuda bir ciksin. Artik olumlu olumsuz ne cikacaksa ciksin rahatlayacagim. Boylrsi cok stressli benim icin.canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sevindim senin adına gözün aydın canım artık stres yok no stres
büyür büyür senden alıyor o vitamini takma kafana benim taktıgım boy biraz ben kısayım eşimde 1.74 az uzun olsun diye yogurt vs sut urunlerı tuketıyorum umarım uzun olur :)
hoş geldin
içini ferah tut canım her şey iyi olacak inşSu genetik testin sonucuda bir ciksin. Artik olumlu olumsuz ne cikacaksa ciksin rahatlayacagim. Boylrsi cok stressli benim icin.
Valla kendi doktorum bu perintologa cok guveniyor. Simdiye kadar genetik test onerdigi kimse negatif sonuc almamis. Kendini hazirla duruma dedi.içini ferah tut canım her şey iyi olacak inş
Fitil :) ama 5 gunden fazla kullanamazsin dedi, biraktim yine kabizlikGünaydın herkese
Kabızlığa çare bulan var mı
Gunaydin canim merak etme hersey iyi olacak. Sadece kendi fikrim ama genetik bi problem olsa ikili uclu testte sinyalini vermezmiydi? Bilmiyorum yine ama oyle aklima geldi.Valla kendi doktorum bu perintologa cok guveniyor. Simdiye kadar genetik test onerdigi kimse negatif sonuc almamis. Kendini hazirla duruma dedi.
sen istisna olabilirsin ki bir şey cıksa bile çözümü var canım kötüyü düşünme şimdi daha bsy cıkmıs değil kendini stres yapma üzme bakalım ne cıkıcak zaten ona görede tedavisi var olacakValla kendi doktorum bu perintologa cok guveniyor. Simdiye kadar genetik test onerdigi kimse negatif sonuc almamis. Kendini hazirla duruma dedi.
Gunaydin canim merak etme hersey iyi olacak. Sadece kendi fikrim ama genetik bi problem olsa ikili uclu testte sinyalini vermezmiydi? Bilmiyorum yine ama oyle aklima geldi.
Evet orasi oyle. Erken teşhis hayat kurtarir derler ya o hesap benimki. Eger bu henetik mutasyon bende varsa Ileri yaslarda pihtilasmaya bagli kalp krizi yada felc riskini onlemis olacagiz boylece diyor doktorum.sen istisna olabilirsin ki bir şey cıksa bile çözümü var canım kötüyü düşünme şimdi daha bsy cıkmıs değil kendini stres yapma üzme bakalım ne cıkıcak zaten ona görede tedavisi var olacak
Teşekkür ederim canım ama ailem avrupa yakasındaBen anadolu yakasında central hospital’a gidiyorum. Dr başak sel. Memnunum, güler yüzlü ilgili bir dr. Daha önce de özel muayenehanede başka bi doktora gidiyordum o da çok iyiydi ama bana sıcak gelmediğinden bıraktım. Enerjimiz tutmadı.
Yarın kundak yapmak mantıklı. Kundak şu eskilerin sıkı sıkı yaptıgı durumda zararlı aslında. Battaniyeyle yarım kundak yapılırsa bir zararı yok. Illa kundak almak gerekmiyor bence. Bende vardı ama çok kullanamadım.kızlar bu yatırma işini ne yapacağım ben sanıyordum ki düz yatırsaz battaniye bsyle üstünü örtücez uyku tulumu modern kundak mı alacağım şimdi ne yapacağım bilemiyorum annem kundak kalça çıklığı yapıyor demişti sizlerde yenileri var demiştiniz şimdi yenilerinden mi alsam bu cocuk nasıl yatacak nereye yatacak
caddillac air bakabilirsin canım. en son kampanyası vardı 1200 lira civarıydı fiyatı. kampanyasızkende 1500 lira.bebek arabası konusunda bende çok kararsızım. bir tane beğendim ama kullanırken veya ķüçük asansörde falan sıkıntı oluyormus bükmüş o derece. benim için ağır olması bagajda yer kaplaması sorun değil.oğlumunki 12 kiloydu kullandık. sağlam olsun çocuğa sağlıklı olsun kafi. habi de alt sepeti olsun. çok özellik istemiyorum. ana kucağı arkadaştan alacağım travel sistem olmasa da olur. tek tuşla kapanmasın çift yönlü olmasın varsın. bu şartlarda ve fiyatı 1000 lira civarı ģördüğünüz bildiğiniz varsa haber ediverin bana.
kızlar bu yatırma işini ne yapacağım ben sanıyordum ki düz yatırsaz battaniye bsyle üstünü örtücez uyku tulumu modern kundak mı alacağım şimdi ne yapacağım bilemiyorum annem kundak kalça çıklığı yapıyor demişti sizlerde yenileri var demiştiniz şimdi yenilerinden mi alsam bu cocuk nasıl yatacak nereye yatacak
Evet ortopedik değil doğru söylemiş. Kemim gelişimi için önerilmiyor hatta ben işbir aldım o zaman. Ama şimdi bakınca ayni işi mobilyayı yaptırdığım yerdeki yatakta görürdü. Çünkü zaten 7 ay kadar sepette yattı, sonra beşiğine geçti. Ee zaten ilk zamanlar hep yanımda hatta slingte ve kanguruda her an benimleydi. Biraz daha büyüyüncede mecbur yine değisecek. Yani her bebek farklı tabi ama benim oğlum yatakta düzgün ve bana yapismadan 14 aydan sonra uyumaya başladi.bende yatak konusunda kararsızım. yenidoğanlarda yaylı viskolu yatak kullanmak sıkıntılıymış. sünger yada pamuk yatak kullan diyorlar. bebek odasını aldığımız yerde aynısını söyledi. onların yatağı akıllı süngermiş. ama ortopedik değil. 200 lira fiyatı. aynı yatak işbirde 600 lira. onlarda akıllı süngermiş. ama işbir bunlar ortopedik dedi. bizim bebek odasını aldığımız kadın ise ortopedik olamaz sünger yataklar dedi.
Başın sağolsun canım 1,5 ay önce ben de kaybetmiştim arkadaşımı yazmıştım zor gerçekten insan etkileniyor
Benimde yok bebekte iyi. Ilkinde de aynı yorumları aldım sürekli, 37+3 de 3400 gr 52 cm doğdu. Bebek içerde dursa 4 kilo olacaktı yani. Herkes uzman maşallah.Kızlar birde dün akraba oturmasına gitmiştik herkes niye karnın yok bebek beslenemiyormu diye psikoljimi bozdu
Sanki karna göre bebek büyüyor
Kızlar birde dün akraba oturmasına gitmiştik herkes niye karnın yok bebek beslenemiyormu diye psikoljimi bozdu
Sanki karna göre bebek büyüyor
yarım kundak nasıl bi şey normal su battanıyeyle 3lü sekılde örtmek mi bahsettıgın cnmYarın kundak yapmak mantıklı. Kundak şu eskilerin sıkı sıkı yaptıgı durumda zararlı aslında. Battaniyeyle yarım kundak yapılırsa bir zararı yok. Illa kundak almak gerekmiyor bence. Bende vardı ama çok kullanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?