2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
iyi akşamlar ne zamandır hep okuyorum ama hep geriden geldiğim için yetişemiyordum. Bu akşam bir yerden başlıyayım artık dedim :) Umarım herkes iyidir.

Bence güzel bir şey en azından ilgili daha ne istiyorsun biz de de ben karar veriyorum ama keşke biraz da o araştırsaydım karar verseydik diyorum bazen gerçi ben onun karar verdiği şeyi bile baya araştırırim ve yine en son kararı ben veririm ama olsun :))

Ya benimki çok düzmantık.. Ben günlerce arastiririm kafama takarim aralarda kalırım. Internetten baktigimiz biseyi eliyle gözüyle test etmeden asla almaz. Gideriz bakar tamam bu olsun der alır çıkar:)) ben şok bir de ben minnoş kiyafetler falan çok begeniyorum bazen renkli desenli falan.. Ama o sanırsın ingiltere veliahtı oğlu olacakmis gibi hep asil beyaz krem renkler begeniyor.. Erkek adam renkli ayicikli giymez diyor daha el kadar bebem yaaaa

Oluyordur büyük ihtimalle çünkü geneli emniyet kemeri ile bu şekilde kullanılıyor. Ama büyük bir araba bilgin olsun krndi aracıniz küçükse bagaja sadece bunu koyunca kaplar.
Nerde gördün büyük olduğunu? Biz mağazaya gittiğimizde satıcı direkt buna yönlendirdi, mağazamızda Yok, internet üzerinden sipariş vereceksiniz dedi.. sadece bu şekilde gösteriliyor ve satışa sunuluyor, o yüzden aklımız kaldı..

MağAda da bu şekilde gösteriliyor,, örneği YÖK.

Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/

Ohh artması süper, gözün aydın. Pıhtılaşmaya takılma, iğneye de alışıyorsun gerekirse. Sonuçta çözümü olan bir durum.

Sağol canım, amin. Öyle gerçekten.

Ohh artması süper, gözün aydın. Pıhtılaşmaya takılma, iğneye de alışıyorsun gerekirse. Sonuçta çözümü olan bir durum.
Bilmem. Ben niyeyse negatif cikar diye dusunuyordum. Ama doktorum pozitif cikacagindan cok emin konustu. Ve eger pozitif cikarsa sadece gebelik icin degil bundan sonrasi icinde surekli ilac kullanmam gerekecegini yoksa ilerleyen yaslarsa kalp krizi felc vs riskim oldugunu soyledi. Bilemedim. Yinede insanin morali bozuluyor boyle olunca.

Günaydın annişler. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yaşadığımız yer çok küçük ve imkanlar kısıtlı. O yüzden doğuma istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı

Allahtan rahmet diliyorum... Başınız sağolsun

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
sevindim senin adına gözün aydın canım artık stres yok no stres

büyür büyür senden alıyor o vitamini takma kafana benim taktıgım boy biraz ben kısayım eşimde 1.74 az uzun olsun diye yogurt vs sut urunlerı tuketıyorum umarım uzun olur :)

iyi akşamlar ne zamandır hep okuyorum ama hep geriden geldiğim için yetişemiyordum. Bu akşam bir yerden başlıyayım artık dedim :) Umarım herkes iyidir.

hoş geldin

Ben anadolu yakasında central hospital’a gidiyorum. Dr başak sel. Memnunum, güler yüzlü ilgili bir dr. Daha önce de özel muayenehanede başka bi doktora gidiyordum o da çok iyiydi ama bana sıcak gelmediğinden bıraktım. Enerjimiz tutmadı.

günaydın kızlar

bizede eltim verdi bebek arbaasını ve ana kucagını o ana kucagı araba koltugu olmadan baglanır degıl mı
içini baskasına vermişler iç baktık dandirik magazada ki calısanlarda fırmaya maıl atın parasıyla alırsınız dedıler
bebek arabası mamas papas ama anakucagının markasını bi turlu sagında solunda bulamadım uyuz oldum artık mağazata götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…