- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.381
Homely_angel başınız sağolsun canım Allah sabır versin
Günaydın annişler. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yaşadığımız yer çok küçük ve imkanlar kısıtlı. O yüzden doğuma istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı
bakayım canım kol hareketlerini etkiletince kaslarda sıkıntı olmaz degıl miSadece kollarini baglama gibi yani. Ben onun icin muslin bezleri kullanirim diyorum. Bir de dun konusulan Halo kundak tam istedigim gibi onun fotografina bak kollar siki bacak tarafi bol. Halo almasak bile o sekilde baska yerlerde bulunabilir.
Kizlar ben 21+1 im bu gun normalde 1-2 haftadir surekli olmasa sabah biraz ve ozellikle aksam saat 10`dan sonra hareketleri hissediyordum. Fakat 2 gundur hic bisey yok, sadece dun aksam muzik falan dinlettim biraz kipirdadi sanki. Bu sabah da hareket yok cok endiselendim. Doktoruma gitsemmi beklesemmi bilmiyorum, bosuna mi panik yapiyorum sizce benim gunumde boyle olan oldu mu? Bi kac gun hareket hissetmeme gibi.
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sevindim senin adına gözün aydın canım artık stres yok no stres
büyür büyür senden alıyor o vitamini takma kafana benim taktıgım boy biraz ben kısayım eşimde 1.74 az uzun olsun diye yogurt vs sut urunlerı tuketıyorum umarım uzun olur :)
hoş geldin
Heh işte o kadar basit tatlım:))Aynen oyle. Zaten stres yapsamda yapmasamda sonuç degismeyecek en azindan bebis rahat etsin :))
Aynen canim ya aslinda ben de boyle biri degildim ama annelik hormonları beni fazla evlamli yapıyor en iyisi en güzeli olsun derken kafa gidiyor.. Aslinda bebek her şekilde büyüyor hic kasmaya gerek yok :)Erkekler bizim kadar kasmıyorlar canın aslında en iyisi biz fazla kafaya takıyoruz :)
Kizlar ben 21+1 im bu gun normalde 1-2 haftadir surekli olmasa sabah biraz ve ozellikle aksam saat 10`dan sonra hareketleri hissediyordum. Fakat 2 gundur hic bisey yok, sadece dun aksam muzik falan dinlettim biraz kipirdadi sanki. Bu sabah da hareket yok cok endiselendim. Doktoruma gitsemmi beklesemmi bilmiyorum, bosuna mi panik yapiyorum sizce benim gunumde boyle olan oldu mu? Bi kac gun hareket hissetmeme gibi.
Sanki biraz abartılı geldi bana. Ben hamilelikten önce yaptırmıştım bu testi. Genlerden biri normal, biri heterazigot çıktı. Yani pıhtılaşma bende YÖK, taşıyıcılık var. Ama bende de sağ damarda direnç vardı ve giderek azaldı. 12.haftada ayrıntılı yapıldığı için fark edildi. Sürekliilaç kullanacaksın diye Hematolog bile söylemedi bana.
Heh işte o kadar basit tatlım:))
Insallah bisey yoktur, doktora geldim bile sira bekliyorum :/bakayım canım kol hareketlerini etkiletince kaslarda sıkıntı olmaz degıl mi
canım benimde öyle oluyor bazen bı pıt oluyor bazen hıc durmuyor ozellıkle 21de aynı senın gıbı 2 gun bsy olmuyordu ama ıcın rhaat etmezse gıt
bende günlerdir aşure diye zırıncıyordum. demin kardeşimin arkadaşının annesi yapmış getirmiş 1 tencere 2 tabak yedim 1 tabakta akşama sakladım ama mide fesadı geçiriyorum şuan
Kesinlikle canım bnm hala rüyalarıma giriyor ara ara hep iyi ve mutlu görüyorum onu , herhalde iyi oralardaBöyle ani olunca insan garip şeyler düşünüyor. Sabah yatağımızdan kalkıyoruz ama akşam ne olacak belli değil.
ahhhh aşureeehamilelikte canımın çektiği belki de tek şey oldu :) neyse ki yalnız değilmişim
Başınız sağolsunHomely_angel
Ben bebek arabasını halletim bu aralar bebek odası beşik karyola zımbırtılarıyla kafayı bozdum
Teşekkür ederim canım ama ailem avrupa yakasında
Kızlar birde dün akraba oturmasına gitmiştik herkes niye karnın yok bebek beslenemiyormu diye psikoljimi bozdu
Sanki karna göre bebek büyüyor
Yakışır tatlim :)))Bilmiyorum vallahi. Suan google gibi beynim. Tamamen bilgi kirliligiartik seve seve sonucu bekleyip gorecegiz ne olacak :)
Hayir hematoliga soruyorum madem riskli neden direk igneye baslamiyoruz bebek riske girmesin diyorum. Igneninde riski var bosuna veremeyiz diyor. Kadin dogumcumla gorusuyorum biz tup bebek yapanlara bile bu igneyi test yapmadan veriyoruz risk.olmasin diye diyor. Perintolog zaten saolsun hersey cok guzel sahane aynen devam dedi gonderdi meger her halti rapora yazmis.sanirim hastayla muhattap olmak istemiyor.
Koy totosina rahvan gitsin modundayim. Aksama alisverisin dibine vurcam. Hatta kendime dogum sonrasi icin sitiletto alcam
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsunSelam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.
Çok güzel olmuş eline sağlık adı ne olcak kızının canım adıyla doğdun büyüsünKapı süsümü hazırladım ben, biraz eksiklikleri var daha askı kısmına halat yapıştıracağım, bir de tecrübelilerden fikir alayım, hastane kapısına nasıl sabitleyeceğiz bunu?
Ne güzel canım rahim ağzı uzamis çok sevindimBen kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
Kızlar merhaba
Detaylı ultrasondan çıktık herşey çok iyi çok şükür.tek sıkıntımız suyumuz sınırda ama bebeğim iyi olsun ben dikkat edicem.su kaybı ıcınde test yaptılar sıkıntı yok.
Ailem avrupa yakasında canım bütçe ise 5 bine kadar razıyımÇok çeşitli hastane ve doktor var, bütçe ve İstanbul un neresini istediğini belirtirsen daha net olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?