2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok çeşitli hastane ve doktor var, bütçe ve İstanbul un neresini istediğini belirtirsen daha net olur

Sadece kollarini baglama gibi yani. Ben onun icin muslin bezleri kullanirim diyorum. Bir de dun konusulan Halo kundak tam istedigim gibi onun fotografina bak kollar siki bacak tarafi bol. Halo almasak bile o sekilde baska yerlerde bulunabilir.
bakayım canım kol hareketlerini etkiletince kaslarda sıkıntı olmaz degıl mi

canım benimde öyle oluyor bazen bı pıt oluyor bazen hıc durmuyor ozellıkle 21de aynı senın gıbı 2 gun bsy olmuyordu ama ıcın rhaat etmezse gıt

Teşekkürler canım

Erkekler bizim kadar kasmıyorlar canın aslında en iyisi biz fazla kafaya takıyoruz :)
Aynen canim ya aslinda ben de boyle biri degildim ama annelik hormonları beni fazla evlamli yapıyor en iyisi en güzeli olsun derken kafa gidiyor.. Aslinda bebek her şekilde büyüyor hic kasmaya gerek yok :)

Merak etme canım o haftalarda ve özellikle ilk bebeklerde oluyor.

Bilmiyorum vallahi. Suan google gibi beynim. Tamamen bilgi kirliligi artik seve seve sonucu bekleyip gorecegiz ne olacak :)
Hayir hematoliga soruyorum madem riskli neden direk igneye baslamiyoruz bebek riske girmesin diyorum. Igneninde riski var bosuna veremeyiz diyor. Kadin dogumcumla gorusuyorum biz tup bebek yapanlara bile bu igneyi test yapmadan veriyoruz risk.olmasin diye diyor. Perintolog zaten saolsun hersey cok guzel sahane aynen devam dedi gonderdi meger her halti rapora yazmis.sanirim hastayla muhattap olmak istemiyor.

Heh işte o kadar basit tatlım:))

Koy totosina rahvan gitsin modundayim. Aksama alisverisin dibine vurcam. Hatta kendime dogum sonrasi icin sitiletto alcam

bende günlerdir aşure diye zırıncıyordum. demin kardeşimin arkadaşının annesi yapmış getirmiş 1 tencere 2 tabak yedim 1 tabakta akşama sakladım ama mide fesadı geçiriyorum şuan

ahhhh aşureee hamilelikte canımın çektiği belki de tek şey oldu :) neyse ki yalnız değilmişim

Başınız sağolsun Homely_angel

Ben bebek arabasını halletim bu aralar bebek odası beşik karyola zımbırtılarıyla kafayı bozdum

Teşekkür ederim canım ama ailem avrupa yakasında

Avrupa yakasında gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde doğum yaptı ablam. Memnun kaldı istersen değerlendirebilirsin.

Kızlar birde dün akraba oturmasına gitmiştik herkes niye karnın yok bebek beslenemiyormu diye psikoljimi bozdu
Sanki karna göre bebek büyüyor

Bana da aynılarını diyorlar, ilgilenme. Bu ay 2.5 kilo aldım daha napıyım. Millete göre 25kilo almak gerekiyor hamilelikte. Hiç umrumda değil. Cuma detaylı usg’ye gidicem. Bu aya kadar bebeğim hep 5-6gün önde gitti. Bakalım şimdi de öyleyse ve hatta günündeyse benim için yeterli

Gerisine de bundan

Benimde dünde beri pek gelmedi pıt pıtlar

Bir de sabah sağ böbrek kısmıma bi ağrı girdi, yine enfeksiyondan mı diye tırsıyorum. Gidip idrar vericem bakalım ne oldu yine. Yahu suyu da bol içiyorum deliricem artık.

Yakışır tatlim :)))

Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Kapı süsümü hazırladım ben, biraz eksiklikleri var daha askı kısmına halat yapıştıracağım, bir de tecrübelilerden fikir alayım, hastane kapısına nasıl sabitleyeceğiz bunu?
Çok güzel olmuş eline sağlık adı ne olcak kızının canım adıyla doğdun büyüsün
Altına ve ustune kalın Kurdela sabitleyip kapının altından üstünden gecirebilirsin

Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
Ne güzel canım rahim ağzı uzamis çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…