- Emoji Skoru
- 15.637
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.461
Iyi bari keseyi görüp doğuma gel dememişEvet canım kocam engelledi faciayıbir hafta tansiyon takibi yaptirdim tansiyonum hic yüksek çıkmadı ben de rahatladim. Benim kızdığım herkes patır patır muayeneye kontrole gidiyor benim doktoeum bana en son 8 agustosta randevu vermisti ve 2 ay sonra randevu al detayliya git dedi.. O arada ben bir sürü sorun yasadim hep baska doktorlara gittim kadının haberi bile yok. Mesaj attim durumumu anlattim senin adin neydi kac haftalik hamilesin dedi bana şok oldum.. Kocam gitme degmez tamam bitti naska doktora gidecegiz dedi canim. Ben de detaylidan sonra ilk kez bugün gittim yeni doktora ve çok sevdim
İyi değiştirmişsin, doktorunun sana ismiyle hitap etmesi bile önemli. Ben istediğim zaman bir sıkıntı olduğundan mesaj yerine konuşup rahatlıyorum)Evet canım kocam engelledi faciayıbir hafta tansiyon takibi yaptirdim tansiyonum hic yüksek çıkmadı ben de rahatladim. Benim kızdığım herkes patır patır muayeneye kontrole gidiyor benim doktoeum bana en son 8 agustosta randevu vermisti ve 2 ay sonra randevu al detayliya git dedi.. O arada ben bir sürü sorun yasadim hep baska doktorlara gittim kadının haberi bile yok. Mesaj attim durumumu anlattim senin adin neydi kac haftalik hamilesin dedi bana şok oldum.. Kocam gitme degmez tamam bitti naska doktora gidecegiz dedi canim. Ben de detaylidan sonra ilk kez bugün gittim yeni doktora ve çok sevdim
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdinkızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)
Benimde tek gen mthfr olanlardan biri heterezigot yani taşıyıcıyım. Asprin kullanmıyorum. Sadece 4 günde 1 defa 0.4 lük clexane bu kadar :) kimileri hergün vuruyor. Benim doktorun stili farklı :) İlk zamanlar korkmuştum iğne dozu az diye ama baktım ki heterezigotlarda iğneye hiç gerek duymayan doktorlar bile var..
Benimde tek gen mthfr olanlardan biri heterezigot yani taşıyıcıyım. Asprin kullanmıyorum. Sadece 4 günde 1 defa 0.4 lük clexane bu kadar :) kimileri hergün vuruyor. Benim doktorun stili farklı :) İlk zamanlar korkmuştum iğne dozu az diye ama baktım ki heterezigotlarda iğneye hiç gerek duymayan doktorlar bile var..
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin
Selam kızlarBen tam idrar testinin sonucunu aldım. Eser miktarda aseton görüldü diyor. Bir de önceki testlerden farklı nitrit görüldü yazıyor. 2-3 lökosit ve bakteri görüldü diyor. Anlayan var mı bunlardan??? Çok canım sıkkın. Nette aseton varsa diyabetten olabilir diyor.
Bence yaptirmakta hicbir sakinca yokBir de kızlar şeker yüklemesi istemedim yanlış Mı yaptım sizce çok kararsızım
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin
Homely_angel ben de hangisini aldin diye sorucaktim
Bir de kızlar şeker yüklemesi istemedim yanlış Mı yaptım sizce çok kararsızım
Karar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorumBen yaptırmaktan yanayım ama karar senin tabi.
Cnm diyabet şeker demek böbrekle diyalizle ilgili değil pekAslında lökosit az çıkmış sevindim ama yine de bakteri var diyor. Dr’a da yolladım ciddi bir sorun yok gibi görünüyor kültür de çıksın konuşalım yazmış. Diyabet çıkmasın dahayatta en korktuğum şeylerden biri bu biri de diyalize girmek Allah korusun.
Karar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorum[/QUOTE
Ailemde şeker hastalığı kalıtımsal. Ananem annem ve kız kardeşim şeker hastası. Bende şu an yok. Doktorum öneriyorum ama sen bilirsin olmazsa olmaz bir şey degil dedi. Ben yatılacağım. Sende böyle bi durum yoksa bence yaptırma.
Ben de doktoruma sordum , dünyaca kabul gören bu uygulama sadece bizim ülkemizde tartışılıyor bence yaptırmalısın , Bi sey çıkarsa anneden cok bebek zarar görüyor dedi , ben yaptırmaya karar verdim ama cevremde yaptırmayalar da var . Karar senin elbet ..Karar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorum
Canım çok soru sordum sana bu dediğin site de small olan 3 6 ay mı oluyor acaba birde yenidoğan var zaten o 0 3 ayMavi polar olanı, bir de krem rengi pamuk olanı aldım canım. Gelince atarım fotosunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?