2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ben dun doktora dedim benim kalcam azcik ev isi yapıyorum agriyo mksafirim geliyo olmuyo dedim b12 verdi sende soylesenmi acaba
Bnm plasenta aşağıda canım ya o yüzden yorulunca ağrım olur istirahat etmem gerek ama vitaminim de düşük olabilir hepsi sınırdaydı zaten ilaçlarımı da içmiyorum

30-32 den sonra 2 hafta da 1 e düşüyor canım şimdi 4 hafta olması normal

Odasının badana işleri başladıı yarında odası kurulcak miniğimin. Duvar stickeri almıştım internetten oda geldi şubatın 18 inde kendiside geldimi tamamdır
Bitince fotograf at bize. Ben duvar kagidi dusunuyorum. Bu arada oda yapacagimiz yerde 3 kapili yatak odasi dolabimiz da duruyor, esim onu atamayiz dedi mecbur odada kalacak :/ yani zaten bi yatak, bi sifonyer bi de emzirme koldugu alicam.
Ikeanin yataklarina ne diyorsunuz kizlar cok para vermeden oyle mi halletsem acaba?

benim kan sonuçlarının bir kısmı çıkmaya başlamış. protein c yüksek protein s düşük diyor. bilen varmı anlamını kızlar.

30-32 den sonra 2 hafta da 1 e düşüyor canım şimdi 4 hafta olması normal
teşekkür ederim cnm
yanı bu aydan sonra 8 muayne 10 gunde bır kontrol da ıcınde bana yeter degıl mı
nts ne zaman gırılıyor

Tetanoz olanlar iki dozuda oldunuzmu ben bugün oldum biraz korkuttu beni ağrı olacak şöyle olacak diye.kalp atışını dinletecekti detaylıdan çıktım dedim gerek yok dedi.bu tetanozun bebeğe bir etkisi yok değilmi?

ilk dozu oldum, ikinci de bu hafta olacak. kokulacak bişi yok, iki gün sonra biraz kolun uyuşuk oluyor o kadar.

kızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)

Kizlar ben gittim bebisimi gordum rahatladim, dunyaya geri dondum Hareket yonunden dolayi bu haftalarda bazi gunler hic hissetmemen normal dedi.
gozun aydın canım bende 27 eylulde berı gormuyorum evın dıbınde kucuk bı ozel hastane var oraya gıdecegım merak ettım özledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…