2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Haklısın kesinlikle kizimda bu kadar kötü olduğumu hatirlamiyorum. Cok zor geçiyor
Bu ilac yapiyor bizi böyle canim.. Ilaci ictikten yarim saat sonra iptal oluyorum hemen yatip uyumazsam bayilacak gibi oluyorum. Ben vajinal yoldan pek rahat olamiyorum kocama bile iki sene sonra alistim o yüzden dayanabildigim kadar içerek devam edecegim insallah.. 1.5 ay daha sabır..

günaydın..
benim midem ağrıyo ya. gece uyuyamadım zor nefes alıyorum. bulantı değil.gaz gibi böyle değişik.
allah allah bende hıc bısey yok nedense.sadece göguslerım sızlıyo cok saga sola donerken uyanıyorum sızlamasına.

nekadarlık oldunuz canım sız
3 gün var aramızda canım. 5+3 bugün. 16 şubat tahmini doğum tarihi.
ctesi randevum. inşallah kalp atışlarını da duyarım. dün hcg testi yaptırmam gerekti. 20823 çıktı. dr güzel dedi. bakalım sorun olmaz inşallah. her ne kadar rahat olmaya çalışsamda yaşadığımız kötü tecrübeler korkutuyor

hakkımızda hayırlısı canım.senı cok ıyı anlıyorum benım ılk gebelıgım allah korusun oncesınde bı gecmısım yok.ama cok zor.ınan bende cok korkuyorum.dolu dolu sevınemıyorum bıle

hakkımızda hayırlısı canım.senı cok ıyı anlıyorum benım ılk gebelıgım allah korusun oncesınde bı gecmısım yok.ama cok zor.ınan bende cok korkuyorum.dolu dolu sevınemıyorum bıle
aynen canım tadını çıkaramıyoruz. ama elimizden geldiğince rahat olmalıyız. çok şükür şu an sorunumuz yok

Günaydın kızlar:)
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…