2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım sancı gibi oluyor dimi hala ay iki gündür korkar oldum böbreğime kadar vuruyor resmen.ne gazmış yahu.
Evet canim sanci gibi bazen hatta diyorum regli sancisi gibi bu ne erken dogum felan mi yapcam die endise ediyorum sonra gaz sancısı diye kendimi telkin ediyorum aynen ne gazmış bendede 5 gündur felan var

Evet canim sanci gibi bazen hatta diyorum regli sancisi gibi bu ne erken dogum felan mi yapcam die endise ediyorum sonra gaz sancısı diye kendimi telkin ediyorum aynen ne gazmış bendede 5 gündur felan var
ay canım nasıl rahatladım inanamazsın bende öyleyim aynı regli gibi diyorum erken dogummu:)
demek normal.bebekte o sırada çok oynayamıyor sanırım.iyice telaşlanıyorum.

Benim mide bulantısı ateş baş ağrısı şeklinde çıkmıştı. 5gün antibiyotik kullandım o dönem geçti, tekrar test yaptırdığımda üreme yoktu lökosit de 9-10 filandı. Ben baya da su içiyorum o dönemden beri. Hatta kan testimde bir iki değer düşük yüksek çıktı netten baktım fazla sıvı alımından yazıyordu. Bendeki enfeksiyon kronikleşme yolunda. Geçti tekrarladı.

Burda bir arkadaşımızın da öyle canım, dinlenerek geçiriyor hamileliğini. Dünyanın sonu değil, sadece normal doğuma engel diye biliyorum.

kızlar benden başka genişleme ağrısı sancısı çeken yokmudur yahuuuu
Bende de oluyor hatta gaz sancisi ve siskinlik oldugunda mide bulantisi da yapiyor. Bazen karnimin alt tarafinda regl gibi bazen de ortalarda batma gibi oluyor. Her sederinde panik oluyprum ben de dogum sancisimi diye ama gaz gidince rahatliyorum, geciyor.Bu arada cok gaz oldugunda baski daha da arttigi icin daha cok tuvalete gidiyorum sanki.

bende olanları ilk sana sormam lazım hep aynı gidiyoruz.Bugün daha hiç geçmedi ağrılarım.

Yakin arkadasimin pleasentasi senin gibiydi canim doktor dinlendirdi surekli bi de normal doguma engel onun disinda problem olmadi. Yalniz ilk doktoru anlamamis plesentanin rahim agzini kapattigini mantar icin akinti kulturu alicam diye kanamaya sebep oldu. Yani alttan kontrol falan yaptirma.

Canım bnm de aşağı da endişelenme sakın sadece normal doğum yapamazsın bir de erken doğum riski bir tık daha fazla bizde.. İlişki ağır iş gezmek filan yasak bu esnada kanama olmasın diye kanama riski de var çünkü. Dinlenirsen sürekli düzelir inşallah bebeşi de bişey olmaz Allh ın izniyle canım içini ferah tut

Canım bir kaç arkadaşımızda daha var, son ayları mümkünse dinlenerek geçirirsen bir şey olmaz hiç üzme kendini.
Siğil konusunu bilmiyorum ama bir zararı olsa doktorun yapmazdı değil mi

Kızlar lütfen yardım, kendi yatağımızı da değiştirmeye karar verdik. Tempur alıyordum ama yazın çok gömüldüğü ve terkettiği şikayetleri üzerine vazgeçtim. Hangi markayı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…