- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.181
Kızlar günaydın
Hala gaz sancısı çeken varmı?
Dün karın ağrımdan bebeği akşam zor hissettim
canım sancı gibi oluyor dimi hala ay iki gündür korkar oldum böbreğime kadar vuruyor resmen.ne gazmış yahu.Ben çekiyorum canim zaten gazlı biriydim hamileligimdede yakamı bırakmadı
Evet canim sanci gibi bazen hatta diyorum regli sancisi gibi bu ne erken dogum felan mi yapcam die endise ediyorum sonra gaz sancısı diye kendimi telkin ediyorum aynen ne gazmış bendede 5 gündur felan varcanım sancı gibi oluyor dimi hala ay iki gündür korkar oldum böbreğime kadar vuruyor resmen.ne gazmış yahu.
ay canım nasıl rahatladım inanamazsın bende öyleyim aynı regli gibi diyorum erken dogummu:)Evet canim sanci gibi bazen hatta diyorum regli sancisi gibi bu ne erken dogum felan mi yapcam die endise ediyorum sonra gaz sancısı diye kendimi telkin ediyorum aynen ne gazmış bendede 5 gündur felan var
Gaz varken bebegin hareketlerini hissedemiyoruz canım:) ama sonra gaz gidince oynuyor yavrumay canım nasıl rahatladım inanamazsın bende öyleyim aynı regli gibi diyorum erken dogummu:)
demek normal.bebekte o sırada çok oynayamıyor sanırım.iyice telaşlanıyorum.
evet canım bugün iyi hissetmemi sağladın .teşekkür ediyorum.Gaz varken bebegin hareketlerini hissedemiyoruz canım:) ama sonra gaz gidince oynuyor yavrum
canım var var ya benim midemde her yerimde var büyüme genişleme gaz diyorum artık.Ay bende de vajinada sancımsı şeyler oluyor. Sizde de varsa sorun yoktur o zaman
Rica ederim canim yasiyoruz hrpimiz bir seyler birbirimizi teskin etmemiz lazim oglumu hissettikce rahatlatıyorum bende kendimi allahım yavrularımızi bizleri korusunevet canım bugün iyi hissetmemi sağladın .teşekkür ediyorum.
Oda oluyo canım sanki biri vajinama bıçak saplıyo bazen yavrummu itiyo acaba diyorum demekki normal seylerAy bende de vajinada sancımsı şeyler oluyor. Sizde de varsa sorun yoktur o zaman
Ben canımı hiç bilmem canım ve bu yüzden hep korkuyorum başıma kötü bir şey gelecek ama ben anlayamayacagim diye ama ateşim filan çıkmadı mide bulantim var 2 3 gündür. Ağustos ayında olduğunda kullanmamismiydin ilaç kullanmana rağmen mi geçmedi canım
günaydın kızlar. dün kontrole gittim ve plesentanın aşağıda oldugunu ve dogum kanalımın yarısından fazlasını kapattığını öğrendım butun moralım gıttı sıze boyle bısey soyleyen oldu mu ?birde genital bölgemde siğiller çıktı ve gıtttıkçe artıyor yakılması lazım dedı dr smear testı yaptırdım sonuc haftaya cıkıcak. lokal anestezıyle yakıcaz dedı ama cok korkuyorum ve bebege bısey olur dıye de endıselenıyorum
Bende de oluyor hatta gaz sancisi ve siskinlik oldugunda mide bulantisi da yapiyor. Bazen karnimin alt tarafinda regl gibi bazen de ortalarda batma gibi oluyor. Her sederinde panik oluyprum ben de dogum sancisimi diye ama gaz gidince rahatliyorum, geciyor.Bu arada cok gaz oldugunda baski daha da arttigi icin daha cok tuvalete gidiyorum sanki.kızlar benden başka genişleme ağrısı sancısı çeken yokmudur yahuuuu
bende olanları ilk sana sormam lazımBende de oluyor hatta gaz sancisi ve siskinlik oldugunda mide bulantisi da yapiyor. Bazen karnimin alt tarafinda regl gibi bazen de ortalarda batma gibi oluyor. Her sederinde panik oluyprum ben de dogum sancisimi diye ama gaz gidince rahatliyorum, geciyor.Bu arada cok gaz oldugunda baski daha da arttigi icin daha cok tuvalete gidiyorum sanki.
Yakin arkadasimin pleasentasi senin gibiydi canim doktor dinlendirdi surekli bi de normal doguma engel onun disinda problem olmadi. Yalniz ilk doktoru anlamamis plesentanin rahim agzini kapattigini mantar icin akinti kulturu alicam diye kanamaya sebep oldu. Yani alttan kontrol falan yaptirma.günaydın kızlar. dün kontrole gittim ve plesentanın aşağıda oldugunu ve dogum kanalımın yarısından fazlasını kapattığını öğrendım butun moralım gıttı sıze boyle bısey soyleyen oldu mu ?birde genital bölgemde siğiller çıktı ve gıtttıkçe artıyor yakılması lazım dedı dr smear testı yaptırdım sonuc haftaya cıkıcak. lokal anestezıyle yakıcaz dedı ama cok korkuyorum ve bebege bısey olur dıye de endıselenıyorum
günaydın kızlar. dün kontrole gittim ve plesentanın aşağıda oldugunu ve dogum kanalımın yarısından fazlasını kapattığını öğrendım butun moralım gıttı sıze boyle bısey soyleyen oldu mu ?birde genital bölgemde siğiller çıktı ve gıtttıkçe artıyor yakılması lazım dedı dr smear testı yaptırdım sonuc haftaya cıkıcak. lokal anestezıyle yakıcaz dedı ama cok korkuyorum ve bebege bısey olur dıye de endıselenıyorum
benim sonuçlar hala çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?