2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende de biskrem süt olsa yaptırırım da açken o şekerli suyu içip üstüne 2 saat beklemek nasıl zor geliyor bir bilsen. Bana da doktorculuk oynuyormuşum gibi geliyor bazen, ama beslenme düzenimdem dolayı içim rahat biraz. Perşembe günü doktorum tamam derse yaptıracağım zaten şeker yüklemesini çok da ısrarcı davranmaya gerek yok

Amin canım inşallah allah hepimize yardım etsin

Cok gecmis olsun cnm bir an once toparlanirsiniz inşallah bebise de maşallah cok iyi kilosu. Kanin cok düşmüş ilacin faydasi olmuyor mu
Tşk ederim cnm ben talasemi tasiyicisiyim malesef depolarım boş ilaç yükseltmiyor kızımda da 14 tane venofer serum olmuştum birde iğne sanırım yavastan yine başlayacağız zaten normalinde de en yüksek 9 olmuştu bu güne kadar artik hayirlisi diyorum yapcak bişey yok

Değerin yüksek canım, şu an antibiyotik şart. Enfeksiyonun zararı daha fazla bizler için. Verilen antibiyotik ise hamilelerin hep kullandıklarındandır, yoksa doktor vermezdi.
Evet baya araştırdım Bir kaç doktora sordum kullanmazsan daha kötü olur dediler kullanacağım umarım faydası olur

Günaydın kızlar
Hala bana havuzlu hanin nerede olduğunu söyleyen biri olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…