2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
daha önce hep fitil olarak alıyordum gene fitil olarak alsam bu haftalarda birşey olurmu.ağızdanmı alayım sizce.

Ya canım inşallah tekrarlamaz seninki De benim ki de geçer inşallah çünkü erken doğumu tetikliyormus

kızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
daha önce hep fitil olarak alıyordum gene fitil olarak alsam bu haftalarda birşey olurmu.ağızdanmı alayım sizce.
Nasıl bir sancı canım adet gibi mi onu keşke doktora sorsaydin benim bir fikrim yok ama kullananlar vardır mutlaka

Ay kaşınıyor mu bunlar ne alaka o kadar da bekledin.
Bilmiyorum. Telefondaki kiz 24 une kadar cikacaklar ic lab sonuclariydi sizin genetik testleri ankaraya yolladik dis laba dedi. 5 kasimda cikar dedi. Artik bitecek en azindan iyo kotu sonuc belli olacak diye seviniyordum 10 gun daaha bekleyecegim demekki.

Kızlar havuzlu han icin cevaplarınıza teşekkür derim tam kalktık hazırlandık eşimle gidicez ordan da Ankara’ya gidecektik ki kayınpeder aradı ark vefat ermis adapazarindayim gelin dedi apart topar Adapazarina geldik. 4 saatir cenazedeler bende oteldeyim bekliyorum yine gidemedim anliycaniz havuzlu hana
ay canım nasıl rahatladım inanamazsın bende öyleyim aynı regli gibi diyorum erken dogummu:)
demek normal.bebekte o sırada çok oynayamıyor sanırım.iyice telaşlanıyorum.
bende de oluyor resmen adet ağrısı doktor normal dedk her seferin de genişliyor bebek büyüyor rahme baskı yapıyor dedi hatta kuku ağrım içinde kafası asagiya dondu ondan dedi
İnanılmaz da gazım oluyor kimsenin kalmamış bu aylarda ama ben gaz anayım resmen eşim bebekten önce alıştırma olarak beni ovuyor gazımı çıkarıyor resmen

Canim nasıl bi sancı eğer ciddi bi sancıysa acile git nts ile baksınlar
Ama normal adet ağrısı gibiyse normal diyor doktorlar
Benim ilk başlarda kan gelmişti ceviz buyuklugu kadar o zaman Protestan vermişti dokto vajinal yolla alacaksın demisti ağızdan alırsan uyku yapar dikkat dağınıklığı yapar demisti bende isim gereği bilgisayar basında olduğumdan dikkatimizde önemli olduğundan alttan almıştım yaninbana öyle verdi ve daha faydaymış bence içme direk vajinal yolla kullan

Canım bence kontrole git bi eminmisin ona gore ilacini alirsin sanci icin erken nts ye felan girmen gerekebilir

Ayyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye

Günde 1 tane sade maden suyu icebilirsin canım çok siddetliysede gavisconu dr danıs derim seni daha çok rahatlatır

Kızlar ayrıntılıya girdim bugün bebeğimin sol böbreğinde 7 mm genişleme varmış. Moralim bozuldu tabi.
Bi de bebeğim 700 grammış. Kilolu mu acaba. Sizin bebeklerinizin kilosu nasıl.

gaviskon içiyorum ben iyi geliyor

Kızlar ayrıntılıya girdim bugün bebeğimin sol böbreğinde 7 mm genişleme varmış. Moralim bozuldu tabi.
Bi de bebeğim 700 grammış. Kilolu mu acaba. Sizin bebeklerinizin kilosu nasıl.
Benimkide 6mm. Daha sonra kapanır dedi doktor. Kapanmazsa doğumdan sonra ufak bir operasyon gerekebilir dedi. Olmasa daha iyi ama olduğunda da çaresi olan bişi. Bence dertlenme hiç.%100 sağlıklı çocuğu olmayacak hiçbirimizin.öyle düşün cnm

Her yandığında süt içiyorum gece sabaha kadar idare ediyor uyuyorum öyle gündüz de içiyorum yanarsa geçiyor hemen

Ben gaviscon surup aliyorum, yoksa mide bulantisina ceviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…