- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.161
eminönünde canım. özel araçla mı gideceksin. pek tavsiye etmem. taksiyle toplu taşımayla daha iyi edersin. ben 5 sene önce gitmiştim ama azbuçuk hatırlıyorum. zaten oralarda sorunca tarif ediyorlar. kuruyemişçilerin oralardan çıkıyordun sanırımGünaydın kızlar
Hala bana havuzlu hanin nerede olduğunu söyleyen biri olmadı :)
Tam yazdigi saatte cikiyo canm icini ferah tut insallah insallah guzel cikar kendini strese sokma sen aramizda en guclu kızsınInsallah kizlar. 10 dk da bir bakiyorum online islemlere sonuc ciktimi diye. Sonuc kartina 14 yazmislar saat olarak ama belki erken cikar diye bakiyorum yinede
Kızlar lokosit 158 çıkmış çok ondan olabilir demiş doktor sonuçları kendi doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek. Cok yuksek değil mi
Kızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Benim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu
Günaydın kızlar
Oyle deme canm ya insallah iyi cikar yuksektense daha iyi şekerli seyleri cok tuketirsin ama yuksek olunca diyet yapilicak yada insülin kullanilicak dusuk olunca sekerli seyler yeniliyo diye biliyorum tabi daha iyisini dogrusunu doktorun bilir insallah iyi haberler alirsin
bu son 2 haftadır herkeste bir kötü haber furyası gidiyor. üzerimizde karabulutlar var. nazara geldik sanırım.
Duvar stickeri yaptırdım canım ben çocukmarket.com diye bi site var orda çok güzel stickerlar var değişik durur tavsiye ederim
valla afedersin o iş stresine tükürürüm ben. hadi canım sana müsade der koyarım kapıya. adam olmadan gelemez.
Ben yazacaktım unuttum ya kusura bakmaGünaydın kızlar
Kızlar değerler normalmiş, bu düşük demek değilmiş. Sanırım 50 nin altı filan olunca risk oluyor. Doktor internetten böyle şeyleri okuma saçma ve yanlış bilgi dolu dedi yine.
Bende senin gibi besleniyorum. Yani diyetle aynı yediklerim hatta daha sağlıklıBende de biskrem süt olsa yaptırırım da açken o şekerli suyu içip üstüne 2 saat beklemek nasıl zor geliyor bir bilsen. Bana da doktorculuk oynuyormuşum gibi geliyor bazen, ama beslenme düzenimdem dolayı içim rahat biraz. Perşembe günü doktorum tamam derse yaptıracağım zaten şeker yüklemesini çok da ısrarcı davranmaya gerek yok
Bir sorun cıkmayacak insaallah. Bebek iyi ya en önemlisi o.Benim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu
Senin cinlerin tepene gelmesinde böyle böyle.Geldi odaya bişey almaya diye girdim çekil şurdan cinlerimi tepeme getirdin bugün dedi bağırdı hey allahım
İyi cok sevindim canm gunun ilk guzel haberi olduKızlar değerler normalmiş, bu düşük demek değilmiş. Sanırım 50 nin altı filan olunca risk oluyor. Doktor internetten böyle şeyleri okuma saçma ve yanlış bilgi dolu dedi yine.
Benim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu
Günaydın kızlar
Gozun aydin canim :)
İyi cok sevindim canm gunun ilk guzel haberi oldu
Hadi gözün aydın canım sevindim :)Kızlar değerler normalmiş, bu düşük demek değilmiş. Sanırım 50 nin altı filan olunca risk oluyor. Doktor internetten böyle şeyleri okuma saçma ve yanlış bilgi dolu dedi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?