2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar
Hala bana havuzlu hanin nerede olduğunu söyleyen biri olmadı :)
eminönünde canım. özel araçla mı gideceksin. pek tavsiye etmem. taksiyle toplu taşımayla daha iyi edersin. ben 5 sene önce gitmiştim ama azbuçuk hatırlıyorum. zaten oralarda sorunca tarif ediyorlar. kuruyemişçilerin oralardan çıkıyordun sanırım

Insallah kizlar. 10 dk da bir bakiyorum online islemlere sonuc ciktimi diye. Sonuc kartina 14 yazmislar saat olarak ama belki erken cikar diye bakiyorum yinede
Tam yazdigi saatte cikiyo canm icini ferah tut insallah insallah guzel cikar kendini strese sokma sen aramizda en guclu kızsın

Kızlar lokosit 158 çıkmış çok ondan olabilir demiş doktor sonuçları kendi doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek. Cok yuksek değil mi

Valla çok ağrın olması lazım bu değere göre. Benim 15-20ye çıktığında acillik olmuştum ağustos ayında. Serumla filan ateşim düşmüştü. Bende şuan kullanıyorum antibiyotik, kültürde üreme görüldü. Ne yazık ki bol su içmeme rağmen oldu. İlaçsız geçmiyor.

Fetal dna yaptırıraın canım sıkma kendini. Stres de bebeğini etkiliyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Benim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu

İnşallah güzel çıkar canım. Bende detaylı usgde öyle heyecanlandım ki kötü bişey duyucam diye uzanmış olmasam bayılırdım herhalde.

Günaydın kızlar
Hala bana havuzlu hanin nerede olduğunu söyleyen biri olmadı :)

Sirkeci garının karşı sokağından yürü mısır çarşısına doğru. Böyle meydan gibi bi yer çıkacak karşına sola dönüceksin orda karşında sorarsan da herkes gösterir.

Ben canımı hiç bilmem canım ve bu yüzden hep korkuyorum başıma kötü bir şey gelecek ama ben anlayamayacagim diye ama ateşim filan çıkmadı mide bulantim var 2 3 gündür. Ağustos ayında olduğunda kullanmamismiydin ilaç kullanmana rağmen mi geçmedi canım

bu son 2 haftadır herkeste bir kötü haber furyası gidiyor. üzerimizde karabulutlar var. nazara geldik sanırım.

Kızlar değerler normalmiş, bu düşük demek değilmiş. Sanırım 50 nin altı filan olunca risk oluyor. Doktor internetten böyle şeyleri okuma saçma ve yanlış bilgi dolu dedi yine.

Bende senin gibi besleniyorum. Yani diyetle aynı yediklerim hatta daha sağlıklı

Ilkinde de yaptırmadm bundada gerek yok dedi. Bide su var suyum normal, bebek cok ilerde değil, asırı kilo alma durumum yok gibi etkenleride gözönünde bulunduruyor.

günaydın kızlar. dün kontrole gittim ve plesentanın aşağıda oldugunu ve dogum kanalımın yarısından fazlasını kapattığını öğrendım butun moralım gıttı sıze boyle bısey soyleyen oldu mu ? birde genital bölgemde siğiller çıktı ve gıtttıkçe artıyor yakılması lazım dedı dr smear testı yaptırdım sonuc haftaya cıkıcak. lokal anestezıyle yakıcaz dedı ama cok korkuyorum ve bebege bısey olur dıye de endıselenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…