2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım normalde nasıl besleniyordun ki şimdi bu kadar zorluyor seni. Bana baya yoğun geldi diyet listen. Ben o kadar yemediğim halde geçen ay 3kilo aldım, sebebi de meyve tüketmem. Ekmek pilav herşeyi vermiş sana, biraz da psikolojik doymuyor olabilirsin. Listeye bağlı kalacağım hissi sana yemekten yoksunmuşsun gibi gelir. Bir ara diyet yapmıştım geçmişte devamlı yememem gereken şeyler aklıma gelirdi. Vücut yoksunluk hissi yaşıyor galiba

şeker de çok acıktırıyor. ben de öyleyim. kendi kendime yemin ettim. üç gün sıkacağım dişimi. midem küçülsün diye. çok hızlı alıyorum kiloyu. toplamda +2 yim ama. 40 gündür haftada bir kilo alarak gidiyorum. benimde meyveden dolayı. 2 gündür canım bişi isterse limon yiyorum limon olunca tabi 1 saatte anca bitiriyorum derken zaman geçmiş oluyor.

erkekler gerçekten anneye düşkün oluyormuş bizimkide yanımdan ayrılmıyo :) az kaldı o minik kuzulari kucağımıza alalım herşeyi unutturacaklar inşallah
3bucuk yıl oğlum anne anne diye paçamdan ayrılmadı şimdi yâzdan beri babacı
Babamla yatacam babamla yicem babamla gezecem vs.
Biz de konuştuk çocukları paylaştık oğlan babada bebiş bende diye

Bana da tam bir hafta önce 23haftauı doldurduğumda 500gr dedi
İnsan dertleniyor tabi
Önceki bebeğin ne kadarlık doğdu dedi 2700gr dinince bu bebeğinde minyon deri
Küçük doğdu ama yavaş yavaş da olsa normal yaşıtları boyunda benimki yapısal sabırım çünkü eşim ve ailesi uzun biZ de standart boydayız

Yediklerine dikkat et canım bende de dönem dönem çok oluyor çok fena birşey az az hafif şeyler yemelisin sanırı m
Ben de muz yiyordum

canım selam bendim o.eczanede bulamadım ben.internetten sipariş verdim.ama doktora danışırsan sana turnosal kağıdı versin onunlada yapabilirsin.
Ya merhaba ben aynı konuyu tekrar acicam ama doktorum akinti için normal dedi turnusol kağıdını da söylemiştim ama pek ciddiye almadı. Tabi benim de içim rahat etmiyor. Gerçi ultrasonda suyum iyiymis ama akinti hala devam, enfeksiyon baktırdım o da temiz. İçim içimi yiyor. Su turnusol kağıdını nereden sipariş ettiniz denediniz mi? Benim de deneyesim var açıkçası

benim oğlum ilk 2-3 yıl çk anneci değildi. babasına göre daha düşkündü tabi ama özgür bili idi kendisi. free takılmayı seviyordu. o benim peşimden değil ben onun peşinden giderdim. şimdi aşk yaşıyoruz resmen. senin erkeğin benim. kız kardeşimin erkeği benim. babam senin aşkın değil. ben senin aşkınım. bana aslanım de bebeğim de diyor. babasını yatağa getirtmiyor.

Allahım ne güldüm ya o ne laflar öyle

gittigidiyorda var canım. all sense amniyon pedi diye geçiyor.

Dinleniyorum canım teşekkür ederim :)

Günaydın canlar 4 gün sonra şafak ikili rakamlara düşücek bnm gerçi 38 bile zor göreceğim için çoktan düştü de neyse :))

İyi hissediyorum bu sabah kendimi hep yattığım için

Canm normalde arada bi yerdim bunlari en cokta borek çörek kizartma pilav kurabiye filan ama suan daha cok canm istiyo o yemkleri sanki psikolojik olarakta doymuyorum gibime geliyo zorlanıyorum

Canim ben 1 ay once basladim bu diyete dr um test yapilmadan once sekerden suphelenmisti. Yediklerine dikkat edeceksin demisti. Tabi arada disina ciktigim oluyo malesef. ama ilk gunler gercekten zor bi kac gune biraz daha alisirsin. Cok ac kaliyordum bazen meseka karnabahar sevmememe ragmen acliktan haslayip yogurtlayip yemistim. Insan bazen ne yiyecegini sasiriyor hersey yasak:/ çok sukur ki gecici bi de surekli hasta olanlari dusunelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…