- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.261
GünaydınlarrrrrrGunaydin kizlar :)
Dinlen canim zaten sayili gun kaldi, kendini zorlama.Teşekkür ederim canım tek yapabildiğim şey dinlenmek
Kizlar burda şekeri yüksek cikan tek bnmiydim? Ya bu diyet listesine gore besleniyorum ama hic doymuyorum ya bu listedeki hic bsyi canm istemiyor ya bu diyabet icin sadece tatli sekerlerden uzak durulucak diye düşünmüştüm ama neden diğer yemekler yasak anlamadim
şeker de çok acıktırıyor. ben de öyleyim. kendi kendime yemin ettim. üç gün sıkacağım dişimi. midem küçülsün diye. çok hızlı alıyorum kiloyu. toplamda +2 yim ama. 40 gündür haftada bir kilo alarak gidiyorum. benimde meyveden dolayı. 2 gündür canım bişi isterse limon yiyorum limon olunca tabi 1 saatte anca bitiriyorum derken zaman geçmiş oluyor.Canım normalde nasıl besleniyordun ki şimdi bu kadar zorluyor seni. Bana baya yoğun geldi diyet listen. Ben o kadar yemediğim halde geçen ay 3kilo aldım, sebebi de meyve tüketmem. Ekmek pilav herşeyi vermiş sana, biraz da psikolojik doymuyor olabilirsin. Listeye bağlı kalacağım hissi sana yemekten yoksunmuşsun gibi gelir. Bir ara diyet yapmıştım geçmişte devamlı yememem gereken şeyler aklıma gelirdi. Vücut yoksunluk hissi yaşıyor galiba
3bucuk yıl oğlum anne anne diye paçamdan ayrılmadı şimdi yâzdan beri babacıerkekler gerçekten anneye düşkün oluyormuş bizimkide yanımdan ayrılmıyo :) az kaldı o minik kuzulari kucağımıza alalım herşeyi unutturacaklar inşallah
Bana da tam bir hafta önce 23haftauı doldurduğumda 500gr dediBen bu mide yanmasından 3.5aya kadar ne çektim Allah bilirbenim süt filan geçirmedi, çok zorda kalırsam gaviscon içtim o da bi iki sefer sonra etki etmemeye başladı, içmedim. Ama maden suyu en fazla rahatlatan şeydi.
Benimki 470gr 24cm dedi dr. Benimki de küçük gibiinşallah doğana kadar geçer genişleme filan da canım.
Yediklerine dikkat et canım bende de dönem dönem çok oluyor çok fena birşey az az hafif şeyler yemelisin sanırı mAyyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye
Ya merhaba ben aynı konuyu tekrar acicam ama doktorum akinti için normal dedi turnusol kağıdını da söylemiştim ama pek ciddiye almadı. Tabi benim de içim rahat etmiyor. Gerçi ultrasonda suyum iyiymis ama akinti hala devam, enfeksiyon baktırdım o da temiz. İçim içimi yiyor. Su turnusol kağıdını nereden sipariş ettiniz denediniz mi? Benim de deneyesim var açıkçasıcanım selam bendim o.eczanede bulamadım ben.internetten sipariş verdim.ama doktora danışırsan sana turnosal kağıdı versin onunlada yapabilirsin.
Allahım ne güldüm ya o ne laflar öylebenim oğlum ilk 2-3 yıl çk anneci değildi. babasına göre daha düşkündü tabi ama özgür bili idi kendisi. free takılmayı seviyordu. o benim peşimden değil ben onun peşinden giderdim. şimdi aşk yaşıyoruz resmen. senin erkeğin benim. kız kardeşimin erkeği benim. babam senin aşkın değil. ben senin aşkınım. bana aslanım de bebeğim de diyor. babasını yatağa getirtmiyor.
gittigidiyorda var canım. all sense amniyon pedi diye geçiyor.Ya merhaba ben aynı konuyu tekrar acicam ama doktorum akinti için normal dedi turnusol kağıdını da söylemiştim ama pek ciddiye almadı. Tabi benim de içim rahat etmiyor. Gerçi ultrasonda suyum iyiymis ama akinti hala devam, enfeksiyon baktırdım o da temiz. İçim içimi yiyor. Su turnusol kağıdını nereden sipariş ettiniz denediniz mi? Benim de deneyesim var açıkçası
Dinleniyorum canım teşekkür ederim :)Emri vaki olmus gercekten. Bence konuyu netlestirmek adina kayinvalidenle konus bi sor canim. Boyle boyle demissin ama yanlis mi anladim acaba de. Gayet rahat evet getiriyorum derse esine devret konuyu. Okulu pek onemsenmiyor sanirim.Benim de 8 yasinda bi kaynim var. Eger ben annemlerin yanina gitmezsem kayinvalidem onunla gelecek mecburen. Benim annem calisiyor uzun sureli yanimda kalamayacak. Aklima geldikce sinirim bozuluyor benim de. Kiskanclik, ilgi odagi olmak isteme, huy degisimi vs cok oluyo o yastaki cocuklarda.
Kendi doktorunun yasindan haberi yok muydu canim? Baska bi doktora daha git bence bu kadar canini sıkmadan once. Bi tani koyulurken her sey cok onemli neticede ve doktorun yasina bakmamis bile o konusmayi yapmadan once. Ayrica bu testler sadece olasilik. Hasta, sagliksiz denilip de sapasaglam dogup zeka kupu olan cok cocuk var.
Ay benim kocam da ayni oyle. Hicbi seyi oturup ciddi ciddi konusamiyorum. Hep bi guldurme cabasi hep bi sebeklik. Cildirtiyo en son beni
Canim neden tartistiniz da konu bu kadar uzadi ki?
Mide yanmasina malesef gaviscondan baska cozum bulamadim ben. Sut yogurt ve ezine turu peynir daha cok yakiyor benim midemi. Sutu laktozsuz iciyorum bi deneyim dedim. Normal sutun midemi yaktigini oyle fark ettim mesela. Onun disinda domates, salca, eksi gidalar, sogan sarimsak da cok kotu yapiyortuketmiyorum
Cok gecmis olsun canim insallah normale donersin kisa zamanda. Bazen benim de oluyor oyle cok cabuk tikanip nefes nefese kaliyorum. Bol bol dinlenmeye calis
Evet canım şurda 4 gün sonra ikili rakamlara düşücek bnm şafak :))Dinlen canim zaten sayili gun kaldi, kendini zorlama.
bakalım bizde durumlar nasıl olcak kızlar gelince :)3bucuk yıl oğlum anne anne diye paçamdan ayrılmadı şimdi yâzdan beri babacı
Babamla yatacam babamla yicem babamla gezecem vs.
Biz de konuştuk çocukları paylaştık oğlan babada bebiş bende diye
Canm normalde arada bi yerdim bunlari en cokta borek çörek kizartma pilav kurabiye filan ama suan daha cok canm istiyo o yemkleri sanki psikolojik olarakta doymuyorum gibime geliyo zorlanıyorumCanım normalde nasıl besleniyordun ki şimdi bu kadar zorluyor seni. Bana baya yoğun geldi diyet listen. Ben o kadar yemediğim halde geçen ay 3kilo aldım, sebebi de meyve tüketmem. Ekmek pilav herşeyi vermiş sana, biraz da psikolojik doymuyor olabilirsin. Listeye bağlı kalacağım hissi sana yemekten yoksunmuşsun gibi gelir. Bir ara diyet yapmıştım geçmişte devamlı yememem gereken şeyler aklıma gelirdi. Vücut yoksunluk hissi yaşıyor galiba
Canim ben 1 ay once basladim bu diyete dr um test yapilmadan once sekerden suphelenmisti. Yediklerine dikkat edeceksin demisti. Tabi arada disina ciktigim oluyo malesef. ama ilk gunler gercekten zor bi kac gune biraz daha alisirsin. Cok ac kaliyordum bazen meseka karnabahar sevmememe ragmen acliktan haslayip yogurtlayip yemistim. Insan bazen ne yiyecegini sasiriyor hersey yasak:/ çok sukur ki gecici bi de surekli hasta olanlari dusunelimKizlar burda şekeri yüksek cikan tek bnmiydim? Ya bu diyet listesine gore besleniyorum ama hic doymuyorum ya bu listedeki hic bsyi canm istemiyor ya bu diyabet icin sadece tatli sekerlerden uzak durulucak diye düşünmüştüm ama neden diğer yemekler yasak anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?