2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canm ya cok şükürki geçici durum ama insallah bnde alışırım birazda psikolojik oldunu anladim hp aklıma tatlilar gelip gelip duruyo normalde cok sevmem ama iste yasak olunca insani cani cekiyo insallah senin gibi alışırım tek istegim bu

Benimde dün 22+1 di 514 gr dı.bence böyleysek normal hepimiz.

21+4de 470di işte. Valla ben dertlenmedim, çok kilo iyi bişey değil. Bizim eşimle boylar 1.70 kilomuz da idealdi hep. Benim ömrümde gördüğüm maksimum kilo 60. Görümcem kısa inşallah ona benzemez küçükken voleybola filan yazdırırım bende kızçemi

Canm normalde arada bi yerdim bunlari en cokta borek çörek kizartma pilav kurabiye filan ama suan daha cok canm istiyo o yemkleri sanki psikolojik olarakta doymuyorum gibime geliyo zorlanıyorum

Karbonhidrat alışkanlığı malesef bağımlılık gibi. Bende tatlı çok severim ama frenlemeye çalışıyorum. Bırak hamileleği normal insanda bile un şeker çok zararlı. Kanser hastalığının da bu sebepten çok arttığını düşünüyorum ben. Yavaş yavaş hayatımızdan çıkarmalıyız. Ben şimdi yersem bebeğimin de damak tadı o yönde gelişecek, ilerde o da kilo sağlık sorunu yaşayacak. Bu şekilde motive olmaya çalışalım

Valla dogru söylüyorsun bu yönden düşünmemiştim canm çok saol zaten şimdiden bu diyeti yapsam sonrada cok kilo sorunu yasamicam saglikli beslenme gibisi yok insallah bugun biraz alıştım gibi bi iki gunde tam alışırım bugun

gittigidiyorda var canım. all sense amniyon pedi diye geçiyor.
Teşekkür ederim. Bu arada sizlerde oluyor mu bu şekilde bir akinti? Benim dr sanki herkeste oluyormuş gibi konuştu ama burada bunu yaşadığını söyleyen çok kişi yok sanırım ben mi yanlış biliyorum??

Teşekkür ederim. Bu arada sizlerde oluyor mu bu şekilde bir akinti? Benim dr sanki herkeste oluyormuş gibi konuştu ama burada bunu yaşadığını söyleyen çok kişi yok sanırım ben mi yanlış biliyorum??
canım bende sürekli var hiç kesilmiyor bende çok korkuyordum çünkü suyumda sınırda.detaylıya gittiğim gün doktor bana amnio sure diye bir test yaptı negatif çıktı.demekki fizyolojik dedi.
o yüzden artık takmamaya çalışıyorum ama hergün çamaşırım sanki altıma kaçırmışım gibi ıslak.

Benim de tam alistigim soylenemez canim ya:/ dun gittigim bi yerde en sevdigim tatli vardi soylemiyim ne oldugunu. Gozum dondu bi tabak yedim resmen. Hic de pisman olmadim valla bi de ilk as erdigim seydi o zaman bulamamisti esim. Boyle diyetler hamileyken cok daha zor ama sabir gececek inşallah. Ben esime lohusayken sundan istiyorum diye her tatliyi siparis veriyorum simdiden

Ben de akinti cok oluyo canim en son fitil verdi dr ama kullanmadim daha

Ay evet canm ya bnde tatli istiyorum artik evde ölçmeye şeker olcme aleti alicam arada bi hafif sutlu tatlilardan yiycem konturol edicem once doktoruma danışım ne diycek hamilelikte diyet yapmak cok zor oluyormus ruyamda bile tatli gordum

Yediklerine dikkat et canım bende de dönem dönem çok oluyor çok fena birşey az az hafif şeyler yemelisin sanırı m
Ben de muz yiyordum
Özellikle icinde kıyma ve yağ olan şeyler yiyince daha cok oluyor canim.. Dün gece yemekten sonra maden suyu ictim baya faydasini gördüm artik her gün icerim heralde. Bugün süt de icebildim çok şükür. Eşimi uyardim bana süt içme konusunda baskı yapsın artık. Her gün icmem icin beni uyaracak

bende öyle. hatta oğlumda evde yaptırtıp hastaneye göndertmiştim ama doktor gazını atana kadar yassah hemşerim dedi.
. millet yavrusunu kucağına alacağını düşünüürken ben yiyeceklerimi düşünüyordum. bir haftadır çok dikkat ediyordum ama kaçaklarım oluyordu. çok şükür bu hafta almamışısım.

Benimde dün 22+1 di 514 gr dı.bence böyleysek normal hepimiz.

kızlar benimde 21+6 da 440 gr 24 cm di. bende biraz pimpiriklenmiştim ama doktor gayet güzel demişti..

Hahah hepimiz ayniyiz demekki yasak olunca daha cazip geliyo bu kesin:) simdi canimizin cektigi seyler dogumdan sonra aklimiza bile gelmeyecek belki:))

İğnelerimi yaptırdım geldim bir sağdan bir soldan şimdi de kan sulandırıcıyı yapıcak eşim kolumdan süzgeç gibi oldum valla

Biraz önce doktorunla tekrar konuştum. Akıntıdir ama madem için rahat etmiyor al sense le uğraşma ben sana amnio sure yapayım dedi cumartesi yaptiricam ben de en azından içim rahat etsin. Sizinkine sevindim inşallah benimki de evhamdır. Hiç değilse doğrusunu ogrenebilicem hayırlısıyla.

Bu arada esas soruyu unuttum. Bu amnio sure testi de al sense gibi mi uygulanıyor? Ped şeklinde mi 1 gun durucak falan mı?

Birdilimkek canım yıldırım doruğa gidince merve hanımla görüşüp doğum fiyat listesi al. 2017 fiyatlarından yararlanırsın. Biz gittiğimizde kaydımızı açtı 2018 zammına tabii tutulmazsın hatırlatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…