2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Cnm moralini bozma , bak bende bastan beri igne ve hap kullaniyorum genetik bozukluk oldugu icin,dedigin gibi ciddi bisey olsaydi bu haftaya gelemezdin zaten ama bazen çok düsük riskte olsa doktorlar risk almak istemezler doktoruna guven bildigi bisey vardir. Benim mesela genim heterozigotmus kimi doktor igne vermiyormus bile, demek ki cok asiri tehlikeli olsa verirlerdi degil mi . Yani belki test sonucunu bilmeden igne verse belki daha tehlikeli bisey de olabilir oyle düşün...

Haklısın canım ama insan üzülüyor sağlıklı olsun istiyor. Bir de sanki ben sebep olmuşum gibi bir suçluluk duygusu oluşuyor. İnşallah ikimizin bebekleri de sağlıkla doğar.

Geçmiş olsun canım bebek iyi olsunda geçer bunlar inşallah haber ver sonuçları mutlaka
Kanım da biraz lokosit var idrar tertemiz batın ultrasonu sorunsuz açılma falan hiçbişey yok ama hala sancım var bu ne hiç anlamadım vallahi.progestan kullanıcam.gaz bu kadar sıkıştırıyor demekki.

İnşallah canım. Senin bebiş minyondur belki, bizim aile uzun boylu irice belki ondandır.

Haklısın canım ama insan üzülüyor sağlıklı olsun istiyor. Bir de sanki ben sebep olmuşum gibi bir suçluluk duygusu oluşuyor. İnşallah ikimizin bebekleri de sağlıkla doğar.
Canim cok geçmiş olsun kendini hiç suçlu olarak görme ne kadar dikkat dahi etsen bazı seyler genetik olabiliyor ya da oluyor Allah’ın takdiri Allah dermansız dert vermesin moralini yüksek tut
Bazı şeylerin olacağı varsa oluyor

Kızlar ayrıntılıya girdim bugün bebeğimin sol böbreğinde 7 mm genişleme varmış. Moralim bozuldu tabi.
Bi de bebeğim 700 grammış. Kilolu mu acaba. Sizin bebeklerinizin kilosu nasıl.
Canim hemen moralini bozma ilerleyen aylarda normale dönebiliyormus , sizinki de döner insallah . bize de biraz dolgunluk var gibi görüyorum takip edilsin dedi sonraki kontrolde hersey normal dedi. Tanıdık Bir doktora sordum bazen bebek tuvaletini yapmamis olduğunda görülüyor öyle dedi .

Ben de rahatsızım biraz çok yazamıyorum canlar ..
Çok halsizim bir de 10 dk bile yürüyemiyorum karnım taş gibi oluyor nefesim kesiliyor kendimi yerlere bırakıyorum bir yerlerden tutunuyorum neden hiç bilmiyorum hiç bişey yapamaz oldum

Çok geçmiş olsun cnm. Eminim çok zorlanıyorsundur. Rabbim can sağlığı versin. Önce sağlık gerçekten

Amin canım doğru diyosun inşallah biz iyi düşünelim iyi olsunlar

Geçmiş olsun kuzum dinlen bol bol

Ayy inşallah öyledir canımm bir sonraki kontrol için gün sayyorum inşallah güzel sonuçlar alırımm

Çok geçmiş olsun cnm. Eminim çok zorlanıyorsundur. Rabbim can sağlığı versin. Önce sağlık gerçekten
Çok sağol canım tüm yaşantım kısıtlandı gerçekten iki çocuk yeter bana bir daha düşünmüyorum istemiyorum çok zahmetli iş anne olmak

geçmiş olsun canım bende artık çok yuruyemiyorum hemen ağrı ve dediğin gibi karnım sertleşiyo napalım bebişler sağlıkla gelsinde önemli olan o tek derdim oğlum onunla oynarken bile yorulup dinlenmeye uzanıyorum hemen yanıma geliyo içim acıyo onu öyle meraklı korkmuş görünce

Benim de canım oğlumla oynuyorum anne yatsın biraz diyorum hemen geliyor bnm ki de yanıma yanımda oynuyor :)) Az kaldı inşallah ya zaman geçmiyor gibi olsa da

Benim de canım oğlumla oynuyorum anne yatsın biraz diyorum hemen geliyor bnm ki de yanıma yanımda oynuyor :)) Az kaldı inşallah ya zaman geçmiyor gibi olsa da
erkekler gerçekten anneye düşkün oluyormuş bizimkide yanımdan ayrılmıyo :) az kaldı o minik kuzulari kucağımıza alalım herşeyi unutturacaklar inşallah

Emri vaki olmus gercekten. Bence konuyu netlestirmek adina kayinvalidenle konus bi sor canim. Boyle boyle demissin ama yanlis mi anladim acaba de. Gayet rahat evet getiriyorum derse esine devret konuyu. Okulu pek onemsenmiyor sanirim.Benim de 8 yasinda bi kaynim var. Eger ben annemlerin yanina gitmezsem kayinvalidem onunla gelecek mecburen. Benim annem calisiyor uzun sureli yanimda kalamayacak. Aklima geldikce sinirim bozuluyor benim de. Kiskanclik, ilgi odagi olmak isteme, huy degisimi vs cok oluyo o yastaki cocuklarda.
Kendi doktorunun yasindan haberi yok muydu canim? Baska bi doktora daha git bence bu kadar canini sıkmadan once. Bi tani koyulurken her sey cok onemli neticede ve doktorun yasina bakmamis bile o konusmayi yapmadan once. Ayrica bu testler sadece olasilik. Hasta, sagliksiz denilip de sapasaglam dogup zeka kupu olan cok cocuk var.
Hehe o da iyiymis canim :)) benim kocam utangac olmaktan ziyade işi hep makaraya vuruyor cok yoruyor beni.. Anca ben sinirlenip bagirinca duruyor. Hep gulmek makara yapmak isteyen bir insan ne anlasin hamilelik hormonlarini:))
Ay benim kocam da ayni oyle. Hicbi seyi oturup ciddi ciddi konusamiyorum. Hep bi guldurme cabasi hep bi sebeklik. Cildirtiyo en son beni

Bu saat oldu gelmedi canım eve saat 7 de evde oluyordu hep. Üstelik haber bile vermedi nasıl sinirlenmeyeyim ben şimdi
Canim neden tartistiniz da konu bu kadar uzadi ki?

Mide yanmasina malesef gaviscondan baska cozum bulamadim ben. Sut yogurt ve ezine turu peynir daha cok yakiyor benim midemi. Sutu laktozsuz iciyorum bi deneyim dedim. Normal sutun midemi yaktigini oyle fark ettim mesela. Onun disinda domates, salca, eksi gidalar, sogan sarimsak da cok kotu yapiyor tuketmiyorum
Cok gecmis olsun canim insallah normale donersin kisa zamanda. Bazen benim de oluyor oyle cok cabuk tikanip nefes nefese kaliyorum. Bol bol dinlenmeye calis

Benim oğlumda bana çok düşkün. Bide biz haftaiçi babamızdan ayrı şehirde yaşıyoruz. Okula getir götür ilgilen tv izlemesin tablet pazar öğleden sonra şu şu gün programla uy çok yoruluyorum.oğlumda canı sağolsun çok hareketli meraklı sabırsız bir yapısı var. Babama çekmiş sinirleniveriyor.. İş yerimde de amirimle çok limoniyiz. Mühendisliğimi düşürmek için ensemde resmen. Giriş çıkış saatlerimin takibi için adam bile tutuyor mobing uygulamaya çalışıyor da diş geçiremiyor. Daha önceki işimde mobinglerin alasını gördüm bu çok ırgalamıyor allahtan. 1 yıldır kurum değiştirmek için koşturuyorum. Dayı olmayınca zor tabi.üniversite söz verdi 6 ay önce hala çağıracaklar. Allah sağlık versin de koşarız herşeye. sabırlıyımdır dayanırım. Ne yazdım beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…