2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar benimde 21+6 da 440 gr 24 cm di. bende biraz pimpiriklenmiştim ama doktor gayet güzel demişti..
Benim bebiş 22+3 te 410 g dı. Dr minyon olacak galiba dedi. İlk başta çok dertlendim küçük diye. Kilo almayayım diye çok dikkat ediyordum. Ama yemeden kısmıyorum artık. Bebişim sağlıklıymış. Kıpır kıpır da hareket ediyor. Bende çok şey yapmıyorum

Hmm olur canim alırım hatirlattigin icin teşekkür ederim :)))

Of kızlar bende İshal oldum bugün antibiyotik alerji yapmış sanırım mide bulantim da var esimin arkadaşı kadın doğum doktoru maalesef bize uzak bir yerde ama bugünlerde bize çok yardımcı oluyor antibiyotigi birakmami bol su icmemi soyledi. benim doktorum mesajlarima çok kısa tek kelimelik cevaplar verdi hiç ilgilenmedi ve bugüne kadar idrar tahlili istemediği için bu kadar ilerlemiş çok soğudu m zaten çok sevmiyordum ama memleketimde doğum yapacağım için çok önemsemiyordum hem de eşim çok begeniyordu ama şimdi iyice soğudu m

sagol canım allah razı olsun bakalım ıkı hafta snra gıdıcem tekrar ınsallah yukarı cıkar bana hıcbısı demedı ılıskı yada dınlen dıye ama ben tabı yapmıyorum. çalışıyorum ama dınlenmeye pek fırsatım olmuyo ve kabızım hep ıkınmamak gerekıyomus sanırım ınt oyle okumustum.

Canım bir kaç arkadaşımızda daha var, son ayları mümkünse dinlenerek geçirirsen bir şey olmaz hiç üzme kendini.
Siğil konusunu bilmiyorum ama bir zararı olsa doktorun yapmazdı değil mi
siğil konusunda da smear testının sonucuna bakıcak ama gıttıkce de cogalıyor 1 taneydı sımdı 8 tane falan oldu ve benı cok rahatsız edıyo artık alsınlar siğillerimi dıye bakıyorum ıyıce sinirlerim alt ust oldu bebegımde benım yuzumden streslı olacak yaa

rennie hapı cok ıyı gelıyor canım dr verdı bana benımde cok yanmam var midem bogazımda sankı ama dene derım bence bi

Merhaba herkese.4 kasimda Ankarada Ebebegin Bebekoloji bulusmlari varmis internet uzerinden kayit olunuyor Ankaradaki arkadaşlarin bilgisi olsun.Memorialin egitimlerinde bu hafta sonuncu var hepsine katildik eşimle çok faydali oldu boyle egitimlere denk gelirseniz mutlaka katilin derim.
Birde kışlik mont dusunen varsa ben bonprixten aldim gayet guzel ve fermuarli kisminin oldukca fazla genisleme payi var hamilelik haricindede giyilebilir öneriyorum

Yogurda katilan probiyotiklerden oneririm antibiyotik kullanirken probiyotik de kullaniyorum ben o zaman ishali kesiyor

Sizin aldığınız hangi tip mont? Benim de almam lazım ama ne kadar şişicem kestiremedigim için hala bekliyorum. Su an üstünüze tam gelicek bedende birşey mi aldınız?

Kızlar çok rahatsızım bende. Ilk günlere döndüm resmen. Kafamı kaldıramıyorum. Aşırı mide bulantısı var bide. Kıs geldi hastalıklar geldi resmen

Bende kayıt oldum güzel oluyormuş çok. Benim bebeyle nasil olacak bakalım

Evet dedigincgibi süt maden suyu muz
Ben hergün maden suyu içiyorum az da süt içsem iyi olurdu

Hmm olur canim alırım hatirlattigin icin teşekkür ederim :)))

Merve hanımla görüşmek istiyorum de kayıt açan kızlara onlar yönlendirme yaparak odasını gösterirler normal doğum olursa 900 lira dedi çift kişilik odada eğer tek oda istersem 1550 lira ama bunlar nakit fiyatları sezeryanda fiyatlar dahada yükseliyor

Kızlar bişi sorucam. Hastanede kendi çapımda bi hastane odası süsleme yapıcam nasip olursa. Masa varmıdır acaba biraz saçma bi soru oldu ama Yani şerbet için sebili kadehleri süsleri filan koyabilceğim bişi varmıdır çok merak ediyorum ona göre plastik masa eteği siparişide vericem

benim ilk doğum yaptığım hastanede vardı canım genelde oluyo

Ben doğum yaptığımda sordular getirdiler. Hatta güzel bir örtüsü vardi. Şerbeti bardakları falanda onlar vermişti bu arada bir görüş doğum yatışla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…