- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.321
Ben henüz fiyat sormadim canim hiç ama yine de eski fiyatlardan olursa iyi olur tabiMerve hanımla görüşmek istiyorum de kayıt açan kızlara onlar yönlendirme yaparak odasını gösterirler normal doğum olursa 900 lira dedi çift kişilik odada eğer tek oda istersem 1550 lira ama bunlar nakit fiyatları sezeryanda fiyatlar dahada yükseliyor
Hm bak ben hiç bilmiyordum canım ama artık kullanmayacağım antibiyotik sabah aldım ama akşamkini almayacagım inşallah böyle de geçer enfeksiyonYogurda katilan probiyotiklerden oneririm antibiyotik kullanirken probiyotik de kullaniyorum ben o zaman ishali kesiyor
Bende de var mide bulantısı bende korkuyorum canım ilk günlere döneceğim diye ama benim ki enfeksiyon dan galiba diye düşünüyorumKızlar çok rahatsızım bende. Ilk günlere döndüm resmen. Kafamı kaldıramıyorum. Aşırı mide bulantısı var bide. Kıs geldi hastalıklar geldi resmen
Kızlar bişi sorucam. Hastanede kendi çapımda bi hastane odası süsleme yapıcam nasip olursa. Masa varmıdır acaba biraz saçma bi soru oldu amaYani şerbet için sebili kadehleri süsleri filan koyabilceğim bişi varmıdır çok merak ediyorum ona göre plastik masa eteği siparişide vericem
Kizlar kasilma yasayanlar var mi? Nasil bir his? Benim bazen, ozellikle ayakta cok kaldigimda asiri gerilme oluyor ama tum gobegimin hepsi. Sonra yavas yavas geciyor. Gaz ki acaba? Doktora sormayi unuttum. Cumartesi randevum orda sorucam.
Ben de evde mayalıyorum süt de artırıyorum ama içmeyi unutuyorumBen hamileligim boyunca ikinci kez ictim bugün:)) ama artik hergün icecem insallah yogurdumu da evde mayaliyorum artik tuketecem..
Ben de onceden icmiyordum hic. 1 ay onceki kontrolde dr kan degerlerinde kalsiyum protein dusuk cikinca cok baski yapti esim de bunu duyunca tabi her gun kontrol ediyor takip ediyor. Bana iyi oluyo yoksa kendim ilaclarimi bile takip edemem:) bu sayede gunluk 2 bardak sut 1 kase yogurt 1 maden suyu hic aksatamiyorum:)) sen de esine ver bu gorevi en iyisiBen hamileligim boyunca ikinci kez ictim bugün:)) ama artik hergün icecem insallah yogurdumu da evde mayaliyorum artik tuketecem..
Ben yasiyorum sanirim ama kasilma mi emin olamiyorum. Karin agrim oluyor bazen de cok tedirgin oluyorum genelde gaz sancisi cikiyor o agri daKizlar kasilma yasayanlar var mi? Nasil bir his? Benim bazen, ozellikle ayakta cok kaldigimda asiri gerilme oluyor ama tum gobegimin hepsi. Sonra yavas yavas geciyor. Gaz ki acaba? Doktora sormayi unuttum. Cumartesi randevum orda sorucam.
Canim enfeksiyon varsa antibiyotiksiz gecmeyebilir dr un antibiyotigi degistorseydi daha iyi olurdu aslındaBende de var mide bulantısı bende korkuyorum canım ilk günlere döneceğim diye ama benim ki enfeksiyon dan galiba diye düşünüyorum
Oo maşallah düzene oturttabilmek büyük mesele valla .. Evet ben de eşime devrettim insallah ben de düzene sokarim şu süt yogurt işini..Ben de onceden icmiyordum hic. 1 ay onceki kontrolde dr kan degerlerinde kalsiyum protein dusuk cikinca cok baski yapti esim de bunu duyunca tabi her gun kontrol ediyor takip ediyor. Bana iyi oluyo yoksa kendim ilaclarimi bile takip edemem:) bu sayede gunluk 2 bardak sut 1 kase yogurt 1 maden suyu hic aksatamiyorum:)) sen de esine ver bu gorevi en iyisi
Ben small giyiyorum normalde biraz korkarak small aldim ama bedenlwri buyuk tutmuslar şuan 4kiloyu gectim toplamda small rahatlikla olacak gibi kış boyu.aldigim mont buSizin aldığınız hangi tip mont? Benim de almam lazım ama ne kadar şişicem kestiremedigim için hala bekliyorum. Su an üstünüze tam gelicek bedende birşey mi aldınız?
Ben misafirlikteydim canim detayli okuyamadim simdi tekrar okuyunca farkettim normal dogum 900 lira miMerve hanımla görüşmek istiyorum de kayıt açan kızlara onlar yönlendirme yaparak odasını gösterirler normal doğum olursa 900 lira dedi çift kişilik odada eğer tek oda istersem 1550 lira ama bunlar nakit fiyatları sezeryanda fiyatlar dahada yükseliyor
Bilmiyorum ki benim kendi doktorumun ilgilendiği yok zaten sinir etti beni më yapacağım bilmiyorum başka doktora mi gitsem acaba diye düşünüyorumCanim enfeksiyon varsa antibiyotiksiz gecmeyebilir dr un antibiyotigi degistorseydi daha iyi olurdu aslında
Kasılma yaşıyorum ben. Doğumu bildiğim icin anlıyorum da. Bebek toplanıp sertlesıyor bir yerde. Karnımda geriliyor. Ama önemli olan düzenli kasılma olup olmaması, yoksa kasılmalar düzensiz şekilde olabiliyor. Doğum yaklaştıkça artıyor. Özellikle cok yorulursan vs daha çok oluyor.Kizlar kasilma yasayanlar var mi? Nasil bir his? Benim bazen, ozellikle ayakta cok kaldigimda asiri gerilme oluyor ama tum gobegimin hepsi. Sonra yavas yavas geciyor. Gaz ki acaba? Doktora sormayi unuttum. Cumartesi randevum orda sorucam.
Plesanta rahim ağzını kapatmadıkça normal doğuma engel değil. Benimde ilkte aşağıdaydı normal doğum yaptım, rahim ağzı acıksa sorun olmuyorBen misafirlikteydim canim detayli okuyamadim simdi tekrar okuyunca farkettim normal dogum 900 lira mikız biz 3.500 civari diye düşünüyorduk cok uygunmuş yaaa.. Bir de benim eşimin iş yeri %10 indirim yaptiriyor ve 600 tl dogum parasi veriyor desene bizim minnoş bedavaya geliyor plasentam asagida oldugu icin normal dogum yapabilir miyim bilmiyorum ama insallah nasip olursa epidural dogum istiyoruz dorukta yapılıyormuş tabi fiyatlari daha yüksek olabilir. Cok da memnun kalmis bir tanidik.. Biz hamileligimin ilk gunlerinden beri dogum parasini kenara az az koymaya baslamistik 2 bini geçti şu an zaten
Hayır canımm senden vajinal olarak sıvı alıyor.onu bir ilaca koyuyolar 5 dakikada çıkıyor sonuç.Bu arada esas soruyu unuttum. Bu amnio sure testi de al sense gibi mi uygulanıyor? Ped şeklinde mi 1 gun durucak falan mı?
Evet aynen dedigin gibi oldu. Bugun isten sonra alisveris merkezine gittim orda da yoruldum. Sonra bebek sag tarafa toplanmis gibi oldu. Ama gaz gibi de sanki. Ne yapmak lazim tehlikeli bisey mi? Bu ayda normal mi acabaKasılma yaşıyorum ben. Doğumu bildiğim icin anlıyorum da. Bebek toplanıp sertlesıyor bir yerde. Karnımda geriliyor. Ama önemli olan düzenli kasılma olup olmaması, yoksa kasılmalar düzensiz şekilde olabiliyor. Doğum yaklaştıkça artıyor. Özellikle cok yorulursan vs daha çok oluyor.
Canim 600 tl eşimin is yeri dogum parasi veriyor hatta bebegini sünnet ettirmek estersen de bedaaaveeePlesanta rahim ağzını kapatmadıkça normal doğuma engel değil. Benimde ilkte aşağıdaydı normal doğum yaptım, rahim ağzı acıksa sorun olmuyor
600 lira gerçekten cok cok iyi yalnızşuan 6000 lira bizim hastanede, ocaktan sonrada zam gelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?