- Emoji Skoru
- 3.485
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.361
Canim beğendiysen bsy diyemem ama çilek mobilya hep sunta uzun sürekli kullanman sıkıntı olur ve sunta urune o fiyat yüksek tabi yine de sen bilirsinBen bebek odası baya gezdim, fiyatlar 5-7bin arası hep.birde hep klasik beyaz mobilyalar..heryerdde aynı tarz.ben çilek mobilyada babygirl serisini beğendim.çok tatlı.fiyatta 3500.tipide o klasiklere nazaran çok tatlış.başka modellerde var netten bakabilirsiniz.ayrıca çilek güvenilir,bebekler için sağlığa zararsız olduğuna dair belgeleri filan var..
Bende baktım fakat cok pahalı geldi seneye giyemeyecegimi düşününce modeleri guzel 150 200 olsa alırdım da 350 çokmuşBen small giyiyorum normalde biraz korkarak small aldim ama bedenlwri buyuk tutmuslar şuan 4kiloyu gectim toplamda small rahatlikla olacak gibi kış boyu.aldigim mont bu
Eki Görüntüle 2059876
Sunta mdf karışık dediler, uzun süreli mesela kaç yıl kullancamki, sonuçta 7-8yaşına gelince çocuk odası istycek beğenmeyecekler bebek odasını, bütün mobilyalarım mdf lake aşırı çiziliyo, çocuklar çizmeyecekmi, büyüyünce heryeri karalıyolar zaten, her türlü zarar görcek diye düşünüyorum.hani bebek odası mdf olsa sunta lam olsa nolur diye düşünüyormCanim beğendiysen bsy diyemem ama çilek mobilya hep sunta uzun sürekli kullanman sıkıntı olur ve sunta urune o fiyat yüksek tabi yine de sen bilirsin
Sen bilirsin cnm 3 sene sonra ayrılır düşerse diye düşündüm eşim mobilyacı bizim arkadaşlar da hep sordu çilek nasıl diye modelleri cok güzel cunku önermem dedi o yüzden söyleyim dediSunta mdf karışık dediler, uzun süreli mesela kaç yıl kullancamki, sonuçta 7-8yaşına gelince çocuk odası istycek beğenmeyecekler bebek odasını, bütün mobilyalarım mdf lake aşırı çiziliyo, çocuklar çizmeyecekmi, büyüyünce heryeri karalıyolar zaten, her türlü zarar görcek diye düşünüyorum.hani bebek odası mdf olsa sunta lam olsa nolur diye düşünüyorm
Bence de degistirmeliyim bir araştırma yapacağım hiç bilmiyorum şu an çok strese girdimBende 3 gündür izinliydim yarin is var iyi dinlendim ama hiç ise gitmek istemiyorum
Canim limon sırf seker hatta diyetle de vermezler özelikle seker hastalarına yedirmezler cunku sekeri yuksetir
Aman diyim yıllardır diyet yapmış biri olarak tabsiyem limon yememen yine de bi diyetisyene danış ama bence kas yapayım derken göz çıkarma lifli meyveler tüketebilirsin elma armut gibi
Benim cok akıntım var basından beri bazen acayip ıslanıyor ama doktor normal dedi kültür de aldı sızıntı olsa ultrason dA gorurdu içini ferah tut cnm
Canim siğilin çeşitleri var kimisi bulaşıcı Esin’den bulaşmış olabilir mi ya da esine de senden bulaşabilir bunu dA bi danış istersen
Bende gitmek istiyorum acaba dışardan kayıt olabilir miyim ücreti ne kadar cnm biliyor musun
Canim antibiyotik kullanmazsan geçmez başka bsy kullanman gerekli bence doktorunu dA değiştirmelisin
Canim bence sırf bunun icin bi devlete git en acilinden orada da söyle sunu kullandık yan etkisi oldu diye ona göre versinler o arada da özel istiyorsan özel doktor araştırBence de degistirmeliyim bir araştırma yapacağım hiç bilmiyorum şu an çok strese girdim
Çok şükür cnm evet bir sonraki kontrolde inş göstericek kendini daha hazırlık yapmadımMaşallah en ileri sensin haftada, ama senin cinsiyet belli değil.
Bu saatten sonra herşeyi beyaz alıp bekliycem sanırım cnm ögle tabi saglıklı olsundaMaşallah canım yavrun saglikli olsun da cinsiyeti göstermese de olur..
Darısı basına bende kız diyorum kızıma kardeş diye ama bakalım beyaz alıcam herşeyi yinedeKız o kız maşallah yavru Nasıl da büyümüşben de cts görücem inşallah kızımı
Cnm özel benimki devlet degil belkide kızdır eşime annesi hiç görmemiş hep saklıymış dogumda ögrenmişler oda ultrasona giriyormuş hep bilmiyorum saglıklı olsunda önemli olan oBende bu doktorların göremiyorum demesini anlamıyorum devlet doktoru ise kız denildiğin de aldırıyorlar diye söylemiyorlar ondan olabilir ama bacak açmıyorsa kesin kız cunku erkek bekleyen ark ultrasonlarını izledim hep erkekler baya ayrık tutuyor bacaklarını testisleri de bariz belli oluyor
Aynen sağlıklı gelsin yeter ki hem abla kız kardeş daha güzel :)Cnm özel benimki devlet degil belkide kızdır eşime annesi hiç görmemiş hep saklıymış dogumda ögrenmişler oda ultrasona giriyormuş hep bilmiyorum saglıklı olsunda önemli olan o
Ögle canım nasibimizde ne varsa o allah yeterki saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat eylesin cinsiyeti önemli degilAynen sağlıklı gelsin yeter ki hem abla kız kardeş daha güzel :)
Aynen canım unisex cok güzel kıyafetler var yavas yavas almaya basla hevesini al.. Biberon emzik ve bakim malzemelerini de alabilirsinBu saatten sonra herşeyi beyaz alıp bekliycem sanırım cnm ögle tabi saglıklı olsunda
Alıcam canım baslıycam ufaktan cünkü hiçbişi almadım :) kızımdanda kıyafet beyaz sarılı yeşilli onlarıda kullanırımAynen canım unisex cok güzel kıyafetler var yavas yavas almaya basla hevesini al.. Biberon emzik ve bakim malzemelerini de alabilirsin
Amin inşÖgle canım nasibimizde ne varsa o allah yeterki saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat eylesin cinsiyeti önemli degil
Aynen cok haklısın bende karışık aldım mavi siyah kahve gri gayet güzel seyler var artıkAynen canım unisex cok güzel kıyafetler var yavas yavas almaya basla hevesini al.. Biberon emzik ve bakim malzemelerini de alabilirsin
Ay evet ben de çok seviyorum canim alt üst takım öyle:)Amin inş
Aynen cok haklısın bende karışık aldım mavi siyah kahve gri gayet güzel seyler var artık
Şimdi batmanli alacağım :) cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?