2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın güzel anneler

Canım sirkeyi nasıl kullanıyorsun bende kıvamlı akıntı yok ama koku var etkisi olurmu sirkenin?Sulandırıyormusun?
canım benım baba dogal elma sırkesı yapmıştı cok marifetlidir kaynana mubarek onu pet şişeye koydu ben ondan bi kapak banyo tası maşrafa mı neyse ona koyuyorum agzına kadar su dolduruyorum suyla yıkıyorum kukuyu üzerinden taharetlenir gibi keskin olursa yakar sirke sende öyle bırer kapak tarzı kullanabılırsın

Canım epidual iğne için 250 tl fark alıyolar 900 tl normal doğum ama bunlar nakit fiyatlarmış bide yanında bi hasta daha yatarsa yani 2 kişilik oda 900 eğer tek oda istersen normal olursa 1550 tl olur nakitte dediler bana

Miğde yanmasıyla başım dertte 2 gündür. Sabah yine miğdemin yanmasına uyandım. Kahvaltı ettim halâ geçmiyor hiç yaşamamıştım bu haftalara kadarr

kızlar yarım saatir sağ tarafım alt karnım batıyor ve belıme ınanılmaz bı agr gırdi dun kopegımı veterınbere gotururken aramaya bacaktan bınemedıgı ıcın kaldırmaya kalktım sonra bana kızdılar dur vs dedıler tabı bızımkıler bende atlıyorum böyle seylere bı hamıle oldugumun farkında degılım sonra zaten cok hareket etmedı bebıs sabah uyandırdı benı hareketıyle sımdı de boyle olunca endıselendım sag alt kasık batıyor resmen

alın sıze 24 haftalık göbek ve bizim iş yerinin pis ayanası
bu tuvaletlere gırınce ınsan tabı kurutlamıyor enfeksıyondan :/

Eklentiler

• AD39CD6F-79CC-4FCB-B008-1AF045DC4A36.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 115
canım rapor olayını tam olarak bılmıyorum aslında şu dogum parası yzuunden katlanıyorum acıkcası ama tabı cok gerekırse alırım napım artık. ınsallah bendede sorun cıkmaz canım hayırlısıyla alalım kucagımıza bebıslerı ınsallah :)

Canim fiyati iyiymis cok da guzel gorunuyor. Heves ettiysen bir sonraki kisa giyecek buyuklukte al derim. Bence de yeni dogmus bebegi karda kista zaten cikarmayiz disari.

Kizlar siz dogum isini doktorunuzla gorustunuz mu. Ben hala gorusmedim. Hic konusu acilmadi. Zamanimi artik sizce :)

Canim fiyati iyiymis cok da guzel gorunuyor. Heves ettiysen bir sonraki kisa giyecek buyuklukte al derim. Bence de yeni dogmus bebegi karda kista zaten cikarmayiz disari.
1 yasında sunu alayım dıyorum hm i soymak istiyorum batacağım artık cidden
carters ve hm ı zengın ettım artık

Eklentiler

• hmprod.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar siz dogum isini doktorunuzla gorustunuz mu. Ben hala gorusmedim. Hic konusu acilmadi. Zamanimi artik sizce :)
biz en basta konustuk ben normal ıstedıgım ıcın zaten normal dogum destekleyen bı doktor aradım kendısı de dedı normal onerıyorum her hangı bsy olmadıkca olursa sezeryan olur zaman gosterır dedı
bencede konus derım cnm aklında kalmasın sorular

Okuyunca cok garip oldum simdi. Ayni korku ara ara bana da geliyor biliyor musun? Mesela esim isten cikinca ariyor bisey lazim mi diye sonra dakika hesapliyorum. Gec mi kaldi kaza mi yapti falan diye. Ona bisey olucak yalniz kalicam diye bi korku geldi. Gecen birini dinledim diyor ki endise ve heyecan hissetmeye baslayinca hemen kafanizi dagitacak sizi mutlu edecek biseyler yapin, bebege mutluluk hormonu gitsin diyor. Ben hicbisey bulamazsam dus alip kremlenmeye basliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…