- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.961
Next ben almadim hic.Kızlar bu next ‘ten alışveriş yapan var mı? Kaç günde geliyor? Sanırım bu markayıHomely_angel yada nemesis önermişti. Bu arada bu markanın üretimi türkiyede yapılıyormuş eskiden, bizim eniştenin şirketinden bilgisayar program desteği alıyorlarmış o zamanlar, o söyledi, şaşırdım
Bilindiği üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104/A maddesi gereğince; kadın memura, doğum yapmasından önce sekiz, doğum yapmasından sonra sekiz hafta olmak üzere toplam on altı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebeliklerde (ikiz, üçüz, ...) doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki haftalık bir süre daha eklenir. Böylelikle çoğul gebeliklerde doğumdan önceki analık izni süresi on hafta olmaktadır. İlgili maddenin devamında "ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği halinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. " hükmü yer almaktadır.Kendi işim olsa yanımda bile götürürdüm ben
Belki çok ufakken değil ama biraz büyüyünce götürülebilir
Ben bu konuya çok hakim değilim. Merak etmiştim öğreneyim diye netten okudum, bu şekilde yazıyordu. Hatta bende bundan sebep 35de çıkarım dedim. Yoksa bende 36ya kadar gitme taraftarıydım.
Bende nette böyle okudum işte, ama arkadaşlar öyle değilmiş diyor. Doğru ve net bilgiye nerden ulaşırız bilmiyorum.
İnşallah öyledir. Bende bu sebepten 35te filan çıkarım dedim işyerine.
Nasıl ekleticrz peki?napmamız gerekiyorBunda tatil bittikten sonraya geliyor iki haftayı da ekletmeyi planlıyorum her şey yolunda giderse inşallah
Pembe mavi necdet kırker.ben çok memnunumMerhabalar ben mayis annesi grubundayim. Bu grupta Bursadan cok kisi oldugunu gordum. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktor tavsiyesinde bulunabilecek olanlar var mi? Siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz?
Bizim tarihimiz neredeyse aynı. Ben 37. haftada ayrılıcam inşallah. Ayrılırken okula doktor raporu ve dilekçe vermek yeterli . Dilekçede yazıyor zaten eklemek istiyorum diye.Nasıl ekleticrz peki?napmamız gerekiyor
Cnm eminim. Arkadaşın dediği gibi doğum izni toplam 16 haftadır. Tabi geç doğum olursa daha da artıyor. Eski iş kanununda eklenmiyordu. Ama iş kanununda da ekleniyor artık. 657 de zaten ekleniyordu. Sen iş kanununa tabisin değilmi. Şurayı incele.http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161108-11.htmKendi işim olsa yanımda bile götürürdüm ben
Belki çok ufakken değil ama biraz büyüyünce götürülebilir
Ben bu konuya çok hakim değilim. Merak etmiştim öğreneyim diye netten okudum, bu şekilde yazıyordu. Hatta bende bundan sebep 35de çıkarım dedim. Yoksa bende 36ya kadar gitme taraftarıydım.
Bende nette böyle okudum işte, ama arkadaşlar öyle değilmiş diyor. Doğru ve net bilgiye nerden ulaşırız bilmiyorum.
İnşallah öyledir. Bende bu sebepten 35te filan çıkarım dedim işyerine.
Peki doktor sana diyet verdimi cnm.
Sanırım yaptıracagım çünkü halsiz bırakıyor beni ben hep tansiyonum düşüyor sanıyordum
Homely_angel kundaklar cok guzel canim baya uyguna gelmis Güle güle kullanirsiniz inşallah
Ben de battaniye ördum bebisime:)) el emegi biseyler yapmak isteyenlere fikir olsun tig şiş kullanmadan oruluyor yeni çıkmış sanirim bu ip
Eki Görüntüle 2060934
Benimkinde 6 subat görünüyor kızlar . Ve 37. Haftamız birinci dönemin son haftası oluyor degil mi ? Sağlığımız el verir o vakite kadar çalışabilirsek , tam ne zaman ayrılmalıyız donemi kapatip mi ne zaman diye Ben orada takılı kaldım . Bi fikriniz var miBizim tarihimiz neredeyse aynı. Ben 37. haftada ayrılıcam inşallah. Ayrılırken okula doktor raporu ve dilekçe vermek yeterli . Dilekçede yazıyor zaten eklemek istiyorum diye.
Hamilelikte volteren kullanimi hakkımda bilgisi olan yokmu?Hanimlar merhaba bugun kontrole gittik dr baypas olduğu için karısına gittim bi sıkıntı yoktu allaha bin şükür yanlız benim gecmeyen kalça ağrımı tekrar dile getirdim b12 ilacıni bırakmamı söyledi yerine magnezyum verdi bide volteren verdi hiç bir sakıncasi yok dedi bebege ama volteren içime sinmedi okuyorum c grubu kullanmak istemiyorum size bi sorayım dedim kullanan varmı?
37. haftanın başlangıcında izne ayrılmalıyız. Dönemi kapatamıyoruz. Benim son hafta Salı günü izne ayrılmam lazım mesela. Cuma karne veriliyor. Dönemin kapanması için cuma günü doktordan rapor alıp 37. haftanın o gün başladığını belirtmek gerek.Benimkinde 6 subat görünüyor kızlar . Ve 37. Haftamız birinci dönemin son haftası oluyor degil mi ? Sağlığımız el verir o vakite kadar çalışabilirsek , tam ne zaman ayrılmalıyız donemi kapatip mi ne zaman diye Ben orada takılı kaldım . Bi fikriniz var mi
Kizlar ben bu kendi kendine igne yapma isini beceremedim sanirim. Kolum mosmor oldu ve yumurta gibi sisti. Varmi fikri bilgisi onerisi vs olan3 gundur de duzelmedi o kisim gittikce morariyor siyaha dondu rengi.
Diyetisyenim söyledi ve bana salataya koymama bile karşıydı
ne bileyim burda birisi dedi öncesinde ve sonrasında buz koy diye :) işin uzmanıHomely_angel ona soralım. bacım bu iğne yerinde ki yumurta gibi şişlik normal mi. napmak lazım :)
Kizlarbu coraspin ve igne arasinda kac saat olmadi. Benim 2 saat ya oluyo ya olmuyo sorun olur mu
Doğumu daha geç göstertseniz37. haftanın başlangıcında izne ayrılmalıyız. Dönemi kapatamıyoruz. Benim son hafta Salı günü izne ayrılmam lazım mesela. Cuma karne veriliyor. Dönemin kapanması için cuma günü doktordan rapor alıp 37. haftanın o gün başladığını belirtmek gerek.
37+2 de falan çıkamıyoruz degil mi 37+0 mi olmak zorunda söyle ki Benim 37. Haftam cumartesiye geliyor ben pazartesiden başlasın istiyorum o zaman 37+2 oluyor haftasonu da eklense 2 gün maaşım kesilmemiş olacak o yuDen Pazartesi alsam sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim37. haftanın başlangıcında izne ayrılmalıyız. Dönemi kapatamıyoruz. Benim son hafta Salı günü izne ayrılmam lazım mesela. Cuma karne veriliyor. Dönemin kapanması için cuma günü doktordan rapor alıp 37. haftanın o gün başladığını belirtmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?