2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet 32+0 dan alınmasi gerekiyor. Bence çalışabilir raporu almak çok mantıklı sonrasında daha çok ihtiyaç duyuyor insan.

Teşekkür ederim kızlar ssk da bi arkadaşım var ona sorayım ben bi 32+3 de falan alınıyorsa 3 5 günde olsa maaşım yatar iyi olursam giderim diye düşünüyorum tabi doktor o zamana erken gelebilir demezse

Çalışma konusuna gelince ben çalışacağım ama ücretsiz izne ayrılacağım raporum bitince 6 ay bunu vermek zorundalar insiyatife bagli degil sirketiniz ya verecek ya cikisinizi verecek :)
10 ay sonra annem bakacak annem zaten cocuk gelişimi öğretmeni keza ablamda o konuda şanslıyım annem suan özel egitimde çalışıyor emekli eylüle sozlesmesi bitecek benim iznim bitene kadar annem işten ayrılmış olacak cok sukur
Eşim şimdi bile çık diyor benim maaşım maalesef asgari ücret aslına bakarsanız ihtiyacımız bile o yok o paraya ama ben evde sıkılan bi insanım ve dünyanın binbir turlu hali var az da olsa para kazanmak kendi param olması güzel o yüzden devam edeceğim annem son dakika golü atmazsa :) gerci cok bakmak istiyor ama omunda maddi açıdan çalışması gerekiyor o zamana ne olur göreceğim artık
Benim annemde çalışıyordu çalışan anne çocuğuydum anneannem baktı
Herkes kendin bak diyebilir ama çalışan anne çocuklarının da bi eksiği olduğunu düşünmüyorum o sebeple elbet gün gelecek artık okulu Kursu vs cocugun yüzünü göremeyeceğiz o sebeple çalışmak mantıklı geliyor cunku ben 2.5 yasinda kreşe vericem e ondan sonra evde otur otur kafayı yerim belki 2. Bir cocuk olurda cok zorlanırsam isimden ayrılmayı düşünüyorum
Annen bakacaksa bence işine dön derim
Hayat bu ne olacagi belli olmaz annemle babam 25 sene sonra ayrıldı annemin diplomasi mesleği olmasaydi hep gebe kalacaktı babama ve bize rahat bi hayat sunamayacak bize de bakamayacaktı o yüzden şimdi herşey mükemmelde olsa kendi ailemden gördüğüm icin bi bayanın işinin olması buyuk avantaj

Normalde fiilen çalıştığın süre ekletilebilir, sömestrda fiilen çalışıyor sayılmadığından ekletme işlemi yapamayabilirsin. Ama bunu md yardımcısına falan değil de git ilçe meb de özlük işlerine bakan birime sor en güzeli. İdareciler çok da yanlış yorumlayabiliyor bazı şeyleri

Kızlar benim oğlumda da şubatın ilk haftasına geldi 37.haftam,ocağın son haftası tatil başlamıştı,1 haftasını eklettim sonrasına, sıkıntı olmadı

Bunda tatil bittikten sonraya geliyor iki haftayı da ekletmeyi planlıyorum her şey yolunda giderse inşallah

Kızlar benim beynim duruyor bu izin işinde 1 gr anlamıyorum. Aklım almıyor , nasıl olcak bilmiyorum. Bildiğim tek şey normal Doğum haftana göre son 3 hafta zorunlu ayrılmak ,

Ailem yanımda değil. Çalışıyorum öğretmenim. Mecburen bakıcı bakacak. Henüz bi arayışa girmedim.

Evet maalesef somestr bizim iznimizden gidecek yaz tatilinde dogum yapanlarin da izinleri eklenmiyir ya ayni oyle bir durum ama yinede dogum zamanimiz cok ideal bence

Çok sıcakkanlı olduğu söylenemez dinliyo geçiştirmiyo. Ama yine de emin olamıyorum. Bi yandan arastırıyorum. Nilüferde oturuyorum dorukta bi yakınım doğum yaptı tüm sürece şahit oldum hastaneden bi tiksindim ben sancı odası berbattı havasız camı bile olmayan bi odaydı. yıldırım doruk çok uzak daha yakın bi yer istiyorum nilüferde bi yer bakıyorm aslında

Nilüfer medicabil şubesinde arkadaşım doğum yaptı. Oktay bey doktoruydu baya bı doktor değiştirdi o da en son onda karar kıldı. Memnundu. Ama doğum sırasında genelde ebe ve hemşireler yanında oluyor ya arkadaşım onlardan da çok memnun kaldığını anlattı hatta bana. O hastanede Songül hanım da var onu da çok övüyorlar ama benim evim o tarafa çok uzak o yüzden Yıldırım şubesine gidiyorum ben.

Canım öyle bişi yok. Yanlış yazmışlar

Ben de o tarafa uzagim canim ama bana bursadaki en iyi doktor kim deseler natal klinikte ibrahim avcı derim.. Benim ona gitmememde tek sebep evime uzak ve acil durumda hastaneye sevkimin zaman kaybı yaşatması. Niluferde isen kesinlikle baska bir doktora bakmana gerek yok derim bir kere gitsen ne demek istedigimi anlarsin canim. İstersen kendisinin telefon numarasini da ozelden yazabilirim ama natal dogum kliniği internetten bakip da arayabilirsin

Cnm iyice araştır bu durumu. Emin olmamakla birlikte 32. Haftadan sonra aldığın yıllık izinler raporlar doğum izninden düşülüyor ve de aynı zamanda izninden de düşülüyor diye biliyorum. Görümcemin eltisi aman 32 den sonra yıllık izin falan kullanma 9 günüm yandı dedi.hem doğumdan hem izinden düşmüşler. Tabi bu 6 yıl önce yaşanan bir durum. Şuan nasıldır bilmiyorum. Araştırın bi.Ben sanırım 32 de direk ayrılacağım. Hem oğlumla ilgilenmeliyim hem düzen kurmalıyım. Malesef 2 gün bir yerde 2 gün başka yerde 3 gün başka yerde yaşıyorum. Evim arabanın bagajı resmen. Ömrüm yolda geçiyor o yüzden 37 ye kalamam. İlk 6 ay zaten nerdeyse yarım gün çalışacağız . Oyüzden süt izinleri bitince bir yıl ücretsiz düşünüyorum.

P Prime18 limon şekere zararlı diye doktor mu söylemişti. Çoğu kaynak limonun şekere iyi geldiğini yazıyor tereddütte kaldım. Hatta limon sirkesi bayağı düşürüyormuş diye yazıyor.
Ay bu arada yarın şeker yüklemem var. Biraz korkuyorum ama hayırlısı. İnşallah sıkıntı yoktur.

Evet maalesef somestr bizim iznimizden gidecek yaz tatilinde dogum yapanlarin da izinleri eklenmiyir ya ayni oyle bir durum ama yinede dogum zamanimiz cok ideal bence
Evet öyle oluyor sanırım fiilen çalışmak gerekiyormuş olsun napalim calışacağımiz sürede en azından arti 2 hafta dinlenecegiz.bence de öğretmenlik için güzel bi zamana denk geldi az bişey kalıyor sonrasında yaza kadar rapor alirim ben de

Canım çok sağol natal kliniği biliyorum hatta faruk dinç şahinde orda. Benim doktorum oraya geçti şimdi kasım ayında orda devam edicek ama eşim erkek doktor pek istemiyor yoksa çok fazla erkek doktor tavsiyesi aldım.

Teşekkürler songül hanımı bi araştırayım medicabilde bayan bi doktor vardı o geceleri doğuma gelmiyomuş diye duymuştum acil durumda ulaşılamıyomuş falan. O yüzden orayı da elemiştim.

Evet yuliya hanimin da muayenhanesi var orada. Benim eşim de kadın tercih ediyordu sobra biz ibrahim beye gittik. Eşim o akdar begendi ki bu doktor dünyanın öbür ucuna da gitse peşinden gidecegiz dedi. Ama ben evime ve hastaneme uzak oldugu icin vazgeçmek zorunda kaldim. Simdiki doktorumu da sevdim sorunsuz devam ediyoruz şükür

Kendi işim olsa yanımda bile götürürdüm ben
Belki çok ufakken değil ama biraz büyüyünce götürülebilir

Ben bu konuya çok hakim değilim. Merak etmiştim öğreneyim diye netten okudum, bu şekilde yazıyordu. Hatta bende bundan sebep 35de çıkarım dedim. Yoksa bende 36ya kadar gitme taraftarıydım.

Kızlar benim beynim duruyor bu izin işinde 1 gr anlamıyorum. Aklım almıyor , nasıl olcak bilmiyorum. Bildiğim tek şey normal Doğum haftana göre son 3 hafta zorunlu ayrılmak ,

Bende nette böyle okudum işte, ama arkadaşlar öyle değilmiş diyor. Doğru ve net bilgiye nerden ulaşırız bilmiyorum.

Canım öyle bişi yok. Yanlış yazmışlar

İnşallah öyledir. Bende bu sebepten 35te filan çıkarım dedim işyerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…