2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana su içirdiler hepsi farklı demek ki aç gittiğin icin tansiyonun dA etki etmiş olabilir

Sabah bende tartıldım 62kg çıktım

Telefonda programa yazmışım, 11eylülde 56.3müşüm 2ayda 6kg nerdeyse. Tabi benim başlangıç kilom aslında 59-60kg idi. Verip geri aldım. Tek tesellim hala aynı pantolonlarımı giyiyorum, kolum bacağım kalçam bi yerime kilo gelmedi. Son 10günde karnım farkedilir derecede büyüdü. Kan artıyor, göğüsler büyüyor bebek büyüyor takmıyorum artık.

Bende de kilo artisi yok gobek yok popo oldu kardasyan poposu. Esim cocugu poponda buyutuyorsun bence den diyor :/

Hamilelikte volteren kullanimi hakkımda bilgisi olan yokmu?
Doktorum bana yazdi canim cok bel ağrısı yasadigim icin. Bir sakincasi yok dedi ama prospektuste ozellikle gebeligin aon 3 ayı kullanmayin yaziyordu. Ben de birkac gün kullanip bıraktım ama inanilmaz rahatladim artik belim eskisi kadar agrimiyor

Şükür bitti. Ama mide bulantısından bişi yiyemiyorum. 1,5 lt suyu mideye attım. Daha da bulandı. Nasıl bastırabilirim. Kahve içsem. 6 aydır içmiyorum. Daha da bulandırır mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…