2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar ben mayis annesi grubundayim. Bu grupta Bursadan cok kisi oldugunu gordum. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktor tavsiyesinde bulunabilecek olanlar var mi? Siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz?

benim bazen oluyor canım, hatta bazen hem sağ hem sol yanı anda oluyor. o sırada el ve ayakla aynı anda vuruyor galiba
Aynı dert bizde de mevcut Bazen aynı anda bir çok yerdeymiş gibi hissettiyo azııck daha büyüsün dışarıdan görünücek heralde bizim pıtış çünkü çok hareketli

Tam günü bilmiyorum ama diyelim ki 37de izne çıktın ve bebek 38de doğdu. 2hafta iznin boşa gidiyormuş, nette böyle okudum. Doğuma 3hafta kala çıkmış olman lazımmış. Tam doğacağı günü de bilmediğimize göre ben 35de çıkmayı düşünüyorum. 14haftalık iznin tamamı doğum ertesine kalaın istiyoruz ama olmuyormuş. Netten okursan daha iyi anlarsın ben tam anlatamamış olabilirim.

Aynı dert bizde de mevcut Bazen aynı anda bir çok yerdeymiş gibi hissettiyo azııck daha büyüsün dışarıdan görünücek heralde bizim pıtış çünkü çok hareketli

hareketli zamanlarda bakıyorum göbeğime, göbeğimi titretiyo valla aynen biraz daha büyüyünce iyice belirginleşecek inşallah

Arkadaşlar bir de doğumdan sonra çalışacak olanlar bebelere kim bakacak

Benim ilk bebeğim, iyi bir işim, fena olmayan bir maaşım var. her ne kadar liyakatla bir yerlere gelinmiyor olsa da rahat bir iş. Ayrılırsam böyle bir iş bidaha bulmam imkansız. Bu konuda çok kararsızım. Çalışırsam annem bebeğime bakar ama her gün anneme bırakıp akşam geri almak çok zor olur. Aramızda arabayla 15dk filan var.
Eğer çalışmazsam da sonradan pişman olur çok sıkılırım evde gibime geliyor. Çalışmak insanı sosyalleştiriyor, diri tutuyor. Ama bütün arkadaşlarım eşim bebeğini kendin büyüt diyorlar.

Kafamda deli sorular

benim annem bebeğime bakmaya dünden razı
en güzeli tabiki kendimizin bebeğe bakması ama bende doğum izninden sonra maddi bakımdan ve bebeğimin geleceği için çalışmak durumunda olacağım.

ben çalışacağım. annemle evimiz yürüyerek 1,5 dakika ama ben bakıcı tutacağım.o konuda içim rahaat annem bakmak istemiyor. evin her köşesine kamera yerleştirdim. kendi işim olduğu için gün içinde uğrarım. yürüyerek 15 dk evim işime. hatta işe döndüğüm zamanlar yaza denk gelecek bisikletle gidip gelsem 5 dk =)

Kullandım canım ama hiç 1 sayı bile yükselmemiş şimdi seruma başladık o da düzelmezse kan verecekler son çare

Hayır boşa gitmiyor. Sistem söyle işliyor, izin 16 hafta. Mesela 35 haftada izne cıktın 16 haftan başlıyor istersen ertesi gün doğum yap. Ya da diyelim ki 32 haftada izne cıktın 38 de doğum yaptin 6 hafta doğuma kadar 10 haftada doğumdan sonraya iznin kalıyor.

Evet 32+0 dan alınmasi gerekiyor. Bence çalışabilir raporu almak çok mantıklı sonrasında daha çok ihtiyaç duyuyor insan.

Ben medicalparka yuliya dostere gidiyorum muayenehaneye geciyo artik orda devam edicem. Ama bi turlu yeni yerine randevu alamadim. Sen kime gidiyorsun?
Ona gitmistim ben de daha önce. İlk randevuda cok sicak ikincide cok soguk davrandı sevemedim ben de biraktim. Medikalde bahar hanim varmis onu da cok seviyorlar hastaları gebelde. Ben cekirge doruk suhendan hanima gidiyordum ama cok pipirikli bir kadın ve bosuna evham yaptiriyordu bana onu da biraktim simdi yildirim doruka gidiyorum ve cok memnunum. Osmangazide de guelr hanim diye biri varmis onu da cok ovuyorlar

32+0 oldugundan itibaren çalisabilir raporu alip 37+0 a kadar calisabiliyoruz 5 hafta burdan geliyor dogumun gunu onemli degil8 haftada dogum sonrasindan iznimiz var.
Benim bakacak kimsem yok Ankara şartlarinda bakici da buyuk problem ucretsiz izin alacagim sırf bebek icin ev kredi işlerine girmedik yoksa başlamak zorunda kalirdim.Annen bakacaksa cok buyuk nimet senin icin çalisilabilir o durumda

32+0 oldugundan itibaren çalisabilir raporu alip 37+0 a kadar calisabiliyoruz 5 hafta burdan geliyor dogumun gunu onemli degil8 haftada dogum sonrasindan iznimiz var.
Benim bakacak kimsem yok Ankara şartlarinda bakici da buyuk problem ucretsiz izin alacagim sırf bebek icin ev kredi işlerine girmedik yoksa başlamak zorunda kalirdim.Annen bakacaksa cok buyuk nimet senin icin çalisilabilir o durumda

Öğretmen olan arkadaşlar benim de aklıma bişey takiliyor subat doğumu olrsa ocak 19da okullar kapanıyor ya benim 37.haftam subatın ilk haftasına geliyor.mudur yardımcımız çalışsan bile tatil olan 2 haftani ekletemezsin evde olduğun için dedi 3hafta ekletebilirsin dogumdan sonraya dedi öyle mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…