Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
150 euro idi en son. Ama degistimi bilmiyorum. Eger amazon gibi calisiyorlarsa zaten ilave gumruk vergisini hesaplar sepette ama degilse sorun olabilir
Aslında 12 mayıs benim ama erken döllenme sonucu hamile kaldım 29 mayısta hamile oldugumu ögrendim regl 15 gün kala doktor hemen degiştirdi satı o yüzden 1 mayıs diyorum 12 yi unut dedi bana
Merhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum
Aslında 12 mayıs benim ama erken döllenme sonucu hamile kaldım 29 mayısta hamile oldugumu ögrendim regl 15 gün kala doktor hemen degiştirdi satı o yüzden 1 mayıs diyorum 12 yi unut dedi bana
Adet olduğum vakit yumurtam büyümüş adet biter bitmez yumurtlama testi pozitif cıkmıştı hatta çok az leke geliodu ama biz birlikte olmuştuk yinede :) o ara döllendi yavru 10 gün sonra kanda pozitif gördük :) süprirz yumurtam o benim :)