2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Ama çok zor 6saat tuvalete gidememek ben altıma yapardım sanırım yarım saatte bi gidiyorum çünkü
 
Nar cok severim ben yedim de bayagi soyledigin iyi oldu bunu arastirayim ben
 
Geçmiş olsun canım pırasa filan yap ye zeytinyağlı iyi gelir. Ben de okulda tuvaletimi tura tuta enfeksiyon oldu tutmak hiç iyi değil artık gidiyorum ama iğrenç kusma mak için kendimi tutarak gidiyorum yıl olmuş 2017 okullar berbat maalesef
 
Hepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.
 
1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekle
 
1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekle
 

Benim doktorum yaptırmamı söyledi, o yüzden yaptırdım. Dünya sağlık örgütü öneriyor falan dedi. Bu arada bayağı grip vakası artmış durumda heryerde çok şükür henüz hasta falan olmadım bilmiyorum aşıdan mı.
 

Benim normal zamanda da çok başıma gelir o yüzden bilirim o illeti.

İlk yerinde durum fenaymış ya, çevrede gidebileceğin bir yer de mi yok.
 
günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.
 
günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.
 
fbtl canım çıktın mı kontrolden?
Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.

Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
 
Evde ki kontrolun daha onrmli ben sana diyeyim :) benim surekli tansiyonum dusuk cikiyor 8 e 6 filan evde doktor kontrolunde 13 9 // 14 9 vs cikiyor. Tamamen heycandan o :)) ilk ciktiginda idrar tahlili istedi gebelik zehirlenmesi riskine karsi temiz cikti evde ki takipte duzgun cikinca heycana bagladik :)
 
Günaydın kızlar

Bir kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İş yerinde durumlar karışık, yanımızdaki mesai arkadaşlarımız başımıza şef oldular tabi torpille, liyakat sıfır
 
Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben
 
canım aynısı bende var .evde çok normal hastanede 14-10 bile gördüm stresten o bak evde çok iyi olacak.
 
2018 in manyak anneleriyiz biz 20 ye 10 bile coksa kontrolde tansiyon normal
 
Aaa benim hep 12ye8 çıkıyor. Hiçbişi demediler.hatta bana yüksek geliyor. Azda olsa hissediyorum ama şekere bağlıyordum hep. Kaldıki ben düşük tansiyonluyumdur. Oğlumda 7ye 5 falan çıkardı.
 

Benim de normalde düşüktür tansiyonum ama o ultrason sedyesine yatınca ne hikmetse yükseliyor :) ama sen yine de ihmal etme evde tansiyonunu ölçmeyi
 
Günaydın kızlar benimde hep tansiyon düşüktür gebelikten dolayı hep 12/8 11/7
Falan çıkıyor bence orda heyecanlanıyoruz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…