- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.221
Ama çok zor 6saat tuvalete gidememek ben altıma yapardım sanırım yarım saatte bi gidiyorum çünküKizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum
Nar cok severim ben yedim de bayagi soyledigin iyi oldu bunu arastirayim benIyi akşamlar kizlar
Grip olanlara geçmiş olsun diyorum ben de grip olmamak için c vitaminine dadandim...Bu arada nar yiyor musunuz nar çok faydalı kışın ama gebelikte nar çekirdeklerinin hurma gibi rahim kasılması gevsemesine yol açtığını duydum çekirdeklerini çıkarıp yiyorum ben de artik.sizle paylaşmak istedim aklınızda olsun
Geçmiş olsun canım pırasa filan yap ye zeytinyağlı iyi gelir. Ben de okulda tuvaletimi tura tuta enfeksiyon oldu tutmak hiç iyi değil artık gidiyorum ama iğrenç kusma mak için kendimi tutarak gidiyorum yıl olmuş 2017 okullar berbat maalesefKizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum
Hepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.Ahahhaa kadinim çok iyiymis yaaamaşallah Rabbim size bagislasin benim oglusum ne zaman o kadar büyüyecek acaba.. Son 3 ay kaldı dün akşam eşim diyor artık sabrım kalmadi doğsun gelsin artik.. Beni de sabirsizlandiriyor:))
1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekleHepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.
1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekleHepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.
Kızlar bu arada grip soguk alginligi vakalari baya arttı. Ben grip aşısı vurulsam mi diye cok düşünüyorum aslinda vurulmak da istemiyorum. Ama benim griplerim ortalama 5 senede bir geliyor ve komaya sokuyor beni resmen Allah korusun. Ve yillardir da grip olmadim. Acaba aşı olsam mi ya da doğal olsun deyip her gün bir diş sarımsak mı yemeli.. Bol c vitaminli meyve de sekerimi tetikler diye korkuyorum
Kizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.fbtl canım çıktın mı kontrolden?
Evde ki kontrolun daha onrmli ben sana diyeyim :) benim surekli tansiyonum dusuk cikiyor 8 e 6 filan evde doktor kontrolunde 13 9 // 14 9 vs cikiyor. Tamamen heycandan o :)) ilk ciktiginda idrar tahlili istedi gebelik zehirlenmesi riskine karsi temiz cikti evde ki takipte duzgun cikinca heycana bagladik :)Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.
Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim benEvde ki kontrolun daha onrmli ben sana diyeyim :) benim surekli tansiyonum dusuk cikiyor 8 e 6 filan evde doktor kontrolunde 13 9 // 14 9 vs cikiyor. Tamamen heycandan o :)) ilk ciktiginda idrar tahlili istedi gebelik zehirlenmesi riskine karsi temiz cikti evde ki takipte duzgun cikinca heycana bagladik :)
canım aynısı bende var .evde çok normal hastanede 14-10 bile gördüm stresten o bak evde çok iyi olacak.Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben
2018 in manyak anneleriyiz biz 20 ye 10 bile coksa kontrolde tansiyon normalŞuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben
Aaa benim hep 12ye8 çıkıyor. Hiçbişi demediler.hatta bana yüksek geliyor. Azda olsa hissediyorum ama şekere bağlıyordum hep. Kaldıki ben düşük tansiyonluyumdur. Oğlumda 7ye 5 falan çıkardı.Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben
12-8 ideal tansiyon zaten.benimde hep evde o civarlarda.Aaa benim hep 12ye8 çıkıyor. Hiçbişi demediler.hatta bana yüksek geliyor. Azda olsa hissediyorum ama şekere bağlıyordum hep. Kaldıki ben düşük tansiyonluyumdur. Oğlumda 7ye 5 falan çıkardı.
Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.
Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?