2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay cildiricam gercekten. Bisuru mesaji coklu alinti yapmistim. Yaptigimi zannetmisim. Hicbiri kalmamis.
Bebislerini gorenler iyi haber getirenler masallah kuzucuklariniza

Canim hic tetikte falan olma, evde sakin sakin kendin ölç. Kesin dusuk cikacak.

Ben gecen gun acil gittim, asagiya baski hissediyorum diye 15 10 cikti, doktorun yanina girdim bisey yok hersey normal dedi 11 7 ye indi tansiyon 20 dakika icinde. Stres cok oynatiyo.

Iyi ki erkenden hissedip fark etmissin canim. O minik acilar direk catlamayi getirdi benim aklima. Ben de genelde bakiyorum karnima. Orda catlak yok. Dun ayak bilegimin uzerinde gordum catlamis arka taraflar
Hic hissetmedim. Catlayacagi aklima gelip de bakmamistim bile.

Benim tansiyonum da normalde cok dusuktur. Hastanede olcum yapilinca yuksek cikiyor. Ya acele acele gittigimiz icin, ya heyecandan ya da stresten bence de

Seninle aynıydık değilmi. Benimde büyük ihtimal sezeryan ama ben sancıları bekleyeceğim doktor tamam derse. Bu tempoyla bende erken doğururum diye bekliyorum
Evet aynı canım :) Benim beklemezler pek çünkü plasenta aşağıda ya riskleri artıyor haftam ilerledikçe doktor 32 dem sonra başlıyor genel de şikayetler dedi o yüzden ben tetikte olcam 32 den sonra ama inşallah 37 yi görürüm 5 şubat bnm takvimde

Canım doktor kontrolün ne zaman belki plasenta yukari cikmistir ben de yarin 27 haftalik olacagim 28 bitince doktora gidip bakacagiz insallah yukarı çıkmıştır

Canım doktor kontrolün ne zaman belki plasenta yukari cikmistir ben de yarin 27 haftalik olacagim 28 bitince doktora gidip bakacagiz insallah yukarı çıkmıştır
En son aşağıdaydı canım 24 haftalıkken eski sezaryen yerimdeydi hatta bebeği alacağım yerde duruyor hala kanama riski var diyordu sonra ki kontrolüm bnm de 28. Hafta bitince inşallah çıkmıştır canım umutluyum bayağı aslında

Vay be ilk defa böyle birşey duydum
Erken Doğum ne kadar erken acaba çok mu erken her gidişte bir haber alıyoruz zaten plesentam Rahim üstünde değil ama hala yakın

Bir de kızlar doktor a gittiğimde yoktu karnımın baya altı hatta rahmim yani anladınız siz çok acıyor yırtılıyor içerden de öyle acıyor zaten Bebeğin lafa yıkarsa bacaklar asagıda ,zorluyor mu acaba bacaklarıyla orayı
İnşallah birşeylere sebep olmaz sizin de böyle acılarınız var mı

katreinur canm bugun dahiliye ye konturola gelmistim sekerin cok yüksek insuline baslaticam dedi morelim bozuldu ya
Hiç bozma kız moralini. Baksana 6 aydır iğne yapanlar var aramızda. Okadar negatif bakma olaya. Düşük doz insülin kullanırsın muhtemelen. Ozaman yediklerine bu kadar dikkat etmen gerekmeyecek. Zaten en fazla 3 ay günlük tek iğne.. ölüme yok çare. Keşke hiç kullanmasan ama başka seçenek yok. Takma kafana öyle.

Canım benim de 9/6cıktı ve hep genelde böyle oluyor normal değil mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…