2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnsallah canim cok gecmis olsun ihlamur da bol tüket

Hayirlisiyla guzel geçer insallah canim :) zaten bizim sevgililerimiz onlar kocalar ikinci planda kaldi artık:))
Benim oğlumla babası arasında öyle bir aşk varki asla bana gelmez istemez. Sen doğurdun diyorum ara araçocuk doktoru bile görünce gözleri parlıyor diyor, erkek çocuk anneye düşkün olur diyorlardı ama hiç öyle olmadi

Bu sefer bu bebek bana bağlanacak diyroum ama bakalım neler olacak

Valla ben daha dogmadan kocayı saf dışı bıraktım zaten karı koca hayatımız biteli aylaaaaaar oldu zaten alıştım böyle daha rahatım bir de yataktaki yerini oğlusuma kaptirirsan sana annenin evi göründü diyorum kocama ay kiyamam ama yok onu da cok seviyorum ben :))

Dr bana gunde bir fincan icebilirsin dedi canım
Bi sakıncası yok dedi zeka konusunu bilemiyorum ama :)

Şekerin diyetle duzene girer insallah canim diger haber çok guzelmis maşallah kuzuya

Geldik kontrole kızlar 10 dakika sonra giricem içeri

Kızlar geldiik 760 gram 32 cm olmuş paşam

Ohh maşallah buyuyorlar kuzucuklar

Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor

Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor
Yaşlada ilgili sanırım 17 aylık şuan oğlum aşık hala babasına. O kadarki dısarda resim çekemiyoruz kucağımda babasına gitmek için ağlıyor

Ahahhaa kadinim çok iyiymis yaaa maşallah Rabbim size bagislasin benim oglusum ne zaman o kadar büyüyecek acaba.. Son 3 ay kaldı dün akşam eşim diyor artık sabrım kalmadi doğsun gelsin artik.. Beni de sabirsizlandiriyor:))

Kızlaaar selam bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım.
aç karna gittim kan verdim. 50 gr lık glikoz aldık onu içtim 1 saat, sonra 1 saat daha arayla kan verdim.
Pek zorlanmadım çok şükür. Ama sonuçlarım yetişmedi cuma alıcam sonucumu. 768 gr olmuşuz bizde inşallah iyidir.
Kan ilacımı 1 ay oldu alamadım kullanamadım. Ama kanım çıkmış ilacı bırak dedi nasıl oldu anlamadım.
ALLAHIM HEPİMİZE KOLAY HAMİLELİK VE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN. <3 <3

Oyy maşallah kuzuya:) benim de suyum fazla biliyorsun cnm. Dr um bu suyun gidecek yeri kalmayinca mecbur erken dogum oluyo dedi. Su an gogus kafesime kadar suymus dedigine gore:/ elimden geleni yapiyorum seker konusunda da inşallah artmaz artik

Hahah kadinim hee:)) bana cok düşkün bi kizim var babasina düşkün oglum olsun istiyordum ama bilemedim simdi:))

Kizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum

Iyi akşamlar kizlar
Grip olanlara geçmiş olsun diyorum ben de grip olmamak için c vitaminine dadandim...Bu arada nar yiyor musunuz nar çok faydalı kışın ama gebelikte nar çekirdeklerinin hurma gibi rahim kasılması gevsemesine yol açtığını duydum çekirdeklerini çıkarıp yiyorum ben de artik.sizle paylaşmak istedim aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…