2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dikkat etmek lazım ben de haftada bir kilo aldım bu son ay şuan +10 kiloyum 11e geçmek üzereyim ve neredeyse diyet yaptıgım halde böyle
Benim yapım böyle demek ki belki sen de ben gibisin yendiğim sağlıklı ama yine kilo oluyor malesef

Oğlumda da aynı doktor a gidiyordum 4yıl önce
Geçen haftaki muayenede güzel bir duruşu oldu kızımın doktorum hemen dur hemen 4boyutluyı açiim sesi açtı şok olduk :))))) acaba hep var mıydı makine mi yeni pozisyon olunca mu açtı anlamadık ama iyili açtı

Günaydın

Mide yanmasını en yoğun yaşamışlardan biri olarak bana elma salatalık süt şurup falan hiç iyi gelmedi. Sadece soda bi süre rahatlatıyordu. Onu da devamlı içmek istemiyordum zararı olur diye. Geçen hafta yine bi boğazıma doğru yanma hissettim Allahtan kalıcı olmadı

ilk bebekte kız veya erkek için belirleyici renkler mi seçilmeli sizce?pembe veya mavi gibi
Ben böyle cinsiyet e yönelik mavi pembe ürünleri sevmiyorum
Oğlumda da mavi baskın değildi hiç sarı beyaz gri bej hepsinden vardı
Özellikle beyaz ve sarı çok güel oluyor
Kızım olacak inşallah aynı kafadayım :))))
beyaz sarı mor Mint yeşili gibi ürünlere yöneliyorum
Geçen sene iki baza aldım mesela ikisi de mint yeşili ilerde onları iki ayrı odaya koyacam
Erkeğe mint yeşili gri beyaz kıza mint yeşili beyaz sarı şeklinde düZenleyevegim inşallah bir gün gelecekte :))))))

Günaydın kızlar yazmistim daha önce erken doğum riskini varmış diye .bende yatmaya devam ediyorum. Kahve kanamalarim geçmedi hala yarın nasipse doktora gideceğiz kontrole inşallah güzel şeyler duyarız. Dualarınızı eksik etmeyin hamile duası makbul olurmuş.

Günaydın kızlar yazmistim daha önce erken doğum riskini varmış diye .bende yatmaya devam ediyorum. Kahve kanamalarim geçmedi hala yarın nasipse doktora gideceğiz kontrole inşallah güzel şeyler duyarız. Dualarınızı eksik etmeyin hamile duası makbul olurmuş.

Bana 50mllik şeker yuklemesi yapildi aclik şekerine bakilmadi.Şekerli suyu ictim 1 saat sonra kan alindi o kadar.Uygulama degisiyor sanirim
Babada bu şekilde yapıldı sanırım her uygulama farklı ya da 75 olanı yükledikten sonra 2 defa alıyorlar

Kızlar mide yanması yaşayanlar varmı benimki 2 gündür akşamları çok arttı nasıl geçerki bu
Ben yaşıyorum yediklerinden değil direk çocuğun sacından çünkü dikkat ediyorum yandığı zamanlar yabi yendiğinden dolayı yanması aslında çok farklı takip edince onu ayırt edebildim ben gaviscon içiyorum doktorum izin verdi sanırım burada da çoğu kişi kullanıyor
Gece yatmadan da bi kaşık içip yatıyorum gece mide yanmasına uyanmamış oluyorum dayanamayacak sekildiyse gaviscon alabilirsin
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Güzel şeyler duyarsın ins

Benim fotografta boyle birsey iste.Benim doktorum tercih etmiyor pek aslinda ayni makinada cikiyir bu goruntude ama bu aya kadar zaten oturmadi yuzu gozu acsakda birseye benzemez dedi bu ayda yuzunu plasentaya dayamisti oyle bir fotografi oldu

Bana 50mllik şeker yuklemesi yapildi aclik şekerine bakilmadi.Şekerli suyu ictim 1 saat sonra kan alindi o kadar.Uygulama degisiyor sanirim
Babada bu şekilde yapıldı sanırım her uygulama farklı ya da 75 olanı yükledikten sonra 2 defa alıyorlar

Kızlar mide yanması yaşayanlar varmı benimki 2 gündür akşamları çok arttı nasıl geçerki bu
Ben yaşıyorum yediklerinden değil direk çocuğun sacından çünkü dikkat ediyorum yandığı zamanlar yabi yendiğinden dolayı yanması aslında çok farklı takip edince onu ayırt edebildim ben gaviscon içiyorum doktorum izin verdi sanırım burada da çoğu kişi kullanıyor
Gece yatmadan da bi kaşık içip yatıyorum gece mide yanmasına uyanmamış oluyorum dayanamayacak sekildiyse gaviscon alabilirsin
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Güzel şeyler duyarsın ins

Kızlar bende çok tatlı Yerim her yemek sonrası canın şeker ağız kuruluğu susama da var hatta hep bublardan şüphelenerek şeker hastası olabilir miyim diye doktora gittim şeker hastası değilim
Dusuk şekerliyim
Şeker yüklemesinde de şekerim gayet iyi çıktı
İs yerinde arkadaşın gayet zayıf tatlı yemedi sağlıklı beslendi ama şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıktı bunun genetikle ve yapıyla alası var bence
Canı çok şeker isteyenin de belki şekeri dusuk olabilir
Benim yaraların iyileşmiyordu sürekli ağız kuruluğu yasıyordum uyku halı halsizlik vardı 3 sene önce doktora gittim şeker hastası miyim diye
Şeker çıkmadı san b12 vitaminim yerlerdeydi doktor dedi ki b12 eksikliği aynı belirtileri verir
Sonra iğne vuruldum ama b12 vitaminim yüklerinden diğer ay düştü sonra b12 anemisi teşhisi kondu çünkü vücudum b12 i somuruyor bildiginiz o yüzden her ay iğne vuruldum bir yıl ilk her gün her hafta dozları hariç hamile kalana kadar 2 ayda bir ölçütürup iğne vuruluyordum
Hamileyken vurulmadım aldığım vitaminde var diye ama suanda dibe çok yakın alt sinir 150 idi sanırım benim 169 çıktı ama kadın doğum doktoru bu sakınca görmedi bu değerde onu da anlamadım demek ki yeterli galiba :)
Böyle durumlar varsa şeker de çıkmıyorsa bence b12 vitamine baktırın derim

Oii masalla eli de ağzında sıpanın

Ben mandalina yada acı yediğimde daha çok oluyor ama keseceğim
Mandalinayıda çokvseverim ama

Bendede ağız kuruluğu oluyor fakat bende düşük şekerliyim az az sık sık yememiz gerekiyor

Günaydın kizlar

Mide yanmasini 4. Ayda bi kac kez yasamistim ne fena bisey ya duramamistim resmen. Balli sicaga yakin süt iyi gelmisti bana. Bu aylarda bebegin saci cikmaya basladigindan olur derler ama bilemiyorum ne kadar dogru:) oyle bi durumda biseyin faydasi olur mu bilmem

Peki sirt agrisi yasayan var mi kizlar. Kizimda da bu aylarda başlamıştı. Kiz bebekte sirt agrisi oluyor demislerdi o zaman:) simdi de var demekki kizla erkekle alakasi yokmus:) gece de cok oluyo sirt ustu yatinca geciyo biraz

Ben ilk aylarimda hic tatli yiyemedim aklima gelince bile tiksiniyordum midem bulaniyordu. 5.ayda Tam canim istemeye basladi dr sekerden suphelendi suyumun cok olmasindan dolayi kestim hemen. Su an oyle cok canim istiyorki bugun ruyamda gormusum yedigimi ama nasil pisman oluyorum neden yedim diye:)
Onceden de dedigim gibi biz de genetik değil bildigim hic bi akrabamda yok seker. Ama kardesimde de gebelik sekeri biraz yuksek cikiyor. Anneme diyoruz sende de mi gebelikte vardi acaba diye. Normalde sekeri olan yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…