2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar...Vajiananın üst tarafında yani alt karın bölgesinde hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskin bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?
Canm dun aksamdan beri bnde de var gece yatamadim bicak saplanmış gibi agri yarin konturolum var sorucam bnde

Canm dun aksamdan beri bnde de var gece yatamadim bicak saplanmış gibi agri yarin konturolum var sorucam bnde
bende de dün akşamdan beri bıçak yada iğne battı çıktı gibi oluyo. Ama dediğim gibi vajinanın üstünde alt karnımda sanki. Bu sabahta azcık oldu geçti. Hepimizde olduğuna göre normal olabilir mi? Benimde kontrolume bir kaç gün var. Bende soracağım.

Bnm konturolum yarin bn genede telefonda doktoruma sordum bebek buyudu baski yapiyo ama eger sol tarafindaysa idrar tahlili yaptir dedi

fbtl sen daha önce çok iyi bir markanın tansiyon aletini aldım demiştin ya. Neydi onun markası. Bende almayı düşünüyorum
Omron marka aldım. Geçerlilği en yüksek bulunanlardan biri. Doktor tavsiyesiyle aldım zaten. Koldan ölçer benimki. Bilekten olunca net sonuç olmuyormuş aklında bulunsun.

Sagol canim inşallah surekli agri yapmaz en azindan cok şükür dün gece uyudum. Doğumdan sonra gidip dişlerime film cektirecegim dışarıdan anlasilmiyor ben dişe çok önem veririm
Geçmiş olsun diş ağrısı çok zor:/

Benimde 20lik disim Bu durumda dısardan beyaz ama içten çürümüş 2 hafta kadar ağrıdı sonra geçtı yine ağrıyor simdi. Idare etmeye calısıyorum.

COk teşekkür ederim canm Allah razi olsun bu arada sanada geçmiş olsun nasil oldu kopegin adi ne
dün narkozun etkisiyle baygındı yatıyor henüz ayaklanmadı ablam basında
kalmaya calısıyor ama kalkamıyor
sağolasın cnm
adı tarçın

Kızlar kafamda deli sorular var
diş ve damak problemi olabilir diye biberon ve emzik kullanmayı düşünmüyordum ama çok da kurtarıcı olduğunu duydum
ne gibi kurtarıcı dıyorum emme refleksını gelıstırıyor onu atıyor sureklı emmek ıstemıyor susuyor dıyorlar
kullanan arkadaslar iyisiyle kötüsüyle ne işe yarar bu emzik ve biberon paylasırsanız cok sevınırım
eğer emmez de sağarsam mecbur biberon kullanacağım ama şırınga kullan diyen de var kafam çok karışık
umarım emer de hiç öyle bir şeye gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım, zor ama kendini üzmemeye çalış, bebeğin için
teşekkür ederim cnm sabah kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim
en cok istediğim onu denize götürmekti hala götüremedim
labradorlar suyu cok sever su onun için başka bi aşk götüremediğim için üzgünüm en azından ayağı varken götürseydim keşke diyorumn iyice duygusallastım
Allah sonumu hayır eylesin

açlık şekerin kaç çıkıyor genellikle. tahlil sonuçların neydi.
Gecen hafta aclik hep 90nin üstündeydi bu sefer hp 85nin altindaydi iki gun 107 oldu bugun doktor aclik iyi tokluk ta iyi sadece uc kez yüksekmiş diyete devam et evde ölçmeyede devam desi

Selam Kizlar. Benim de asiri kabizlik sorunum var, inanirmisiniz oturamiyorum resmen. Dun yarim saat agladim. Doktor dupholac hergun alacaksin dedi. Bu arada ikinmamaya calisiyorum ama yine de zorlaniyor. Dun en son 2-3 defa beyaz tok pihti gibi parca gelince bende ipler koptu. Cok agladim acaba rahim agzini kapatan sey mi o mu akiyor diye. Dupholac da ilk ictikten sonra 4-5 saat gaz yapiyor bende, onun agrisi krambi da cok kotu.

Neyse bebiste bisey olmasin da kabizlik falan dayaniriz gecer dedim artik rahatlattim kendimi.

Yarin de seker yuklemem var sabahtan sonra doktor kontrole de alacak.

Bebek emme refleksiyle doğuyor. Ama eğer biberon ve anne memesiyle aynı zamanda tanışırsa bebeklerin hepsi değil ama bir kısmı anneyi reddediyor ve emmiyor. Emzik içinde aynı durum gecerli. Sut emdikce emdikce artıyor emzik verince durur belki haklısın ama daha az emer sütte daha az artar. Yani biberon emzik varsa daha az emer az emdikçe süt azalır süt azaldıkça bebek daha çok biberon ister böyle böyle anneyi birakır.

Ben sırınga kullanıp emzirmek icin uğraşacagim. Emzik hiç kullanmadım bir sorun yaşamadim. Oğlum doğdu emmedi ve biberonla verdiler eve gelince hastanede sırınga vermişlerdi. Sonra biberonu seçti ben sağdim 2 saatte bir sağdım çok yıpratıcıydi. tam 55 günlükken ilk kez göğsümü tuttu çok uğraştım vazgeçmedim. Sonrada biberonu bıraktırdim. 17 aylık hala emiyor.

uykuya dalması falan iyi oluyor vs dediler
annem cocuk gelişimci o tavsıye etmıyor pek aynı senın deiğin gibi bebeyi red eder alıskanlık olur diye
aldım yinede dursun dıye ama kullanmak ıstemıyorum biberonu da belk 6 aydan sonra normal süte geçişte vs kllanırım dıye dusundum
gece aglıyor uykuya dalarken veryoruz susuyor vs dedıler de sanırım alıstırmaya baglı dıye dusunudm nitekim senın yorumunu gorunce de bencede alıstırmaya baglı ınsallah emer de boyle bı skıntım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…