- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.841
Canm dun aksamdan beri bnde de var gece yatamadim bicak saplanmış gibi agri yarin konturolum var sorucam bndeKızlar...Vajiananın üst tarafında yani alt karın bölgesinde hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskin bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?
bende de dün akşamdan beri bıçak yada iğne battı çıktı gibi oluyo. Ama dediğim gibi vajinanın üstünde alt karnımda sanki. Bu sabahta azcık oldu geçti. Hepimizde olduğuna göre normal olabilir mi? Benimde kontrolume bir kaç gün var. Bende soracağım.Canm dun aksamdan beri bnde de var gece yatamadim bicak saplanmış gibi agri yarin konturolum var sorucam bnde
Bnm konturolum yarin bn genede telefonda doktoruma sordum bebek buyudu baski yapiyo ama eger sol tarafindaysa idrar tahlili yaptir dedibende de dün akşamdan beri bıçak yada iğne battı çıktı gibi oluyo. Ama dediğim gibi vajinanın üstünde alt karnımda sanki. Bu sabahta azcık oldu geçti. Hepimizde olduğuna göre normal olabilir mi? Benimde kontrolume bir kaç gün var. Bende soracağım.
Omron marka aldım. Geçerlilği en yüksek bulunanlardan biri. Doktor tavsiyesiyle aldım zaten. Koldan ölçer benimki. Bilekten olunca net sonuç olmuyormuş aklında bulunsun.fbtl sen daha önce çok iyi bir markanın tansiyon aletini aldım demiştin ya. Neydi onun markası. Bende almayı düşünüyorum
Geçmiş olsun diş ağrısı çok zor:/Sagol canim inşallah surekli agri yapmaz en azindan cok şükür dün gece uyudum. Doğumdan sonra gidip dişlerime film cektirecegim dışarıdan anlasilmiyor ben dişe çok önem veririm
şükür valla bununla geçmiş olsun cnm çok sevindimKizlar bnde dahiliye konturolumdan ciktim cok şükür insüline gerek yok diyete devam dedi sizler nasılsınız
COk teşekkür ederim canm Allah razi olsun bu arada sanada geçmiş olsun nasil oldu kopegin adi neşükür valla bununla geçmiş olsun cnm çok sevindim
boşver canım bende de var bak yaşıyorumevet 50 lik yüklendi açlık 92 yüklemeden sonra 175 çıktı
dün narkozun etkisiyle baygındı yatıyor henüz ayaklanmadı ablam basındaCOk teşekkür ederim canm Allah razi olsun bu arada sanada geçmiş olsun nasil oldu kopegin adi ne
dün narkozun etkisiyle baygındı yatıyor henüz ayaklanmadı ablam basında
kalmaya calısıyor ama kalkamıyor
sağolasın cnm
adı tarçın
Bende merak ediyorum banada dermi acaba sezeryan günümüGünaydııın vee 28. Haftaaaa
Ben de 29. Haftada gidicem kontrole acaba doktoruma sorsam sezaryen gününü söyler mi ki tez canlılık mı ediyorum acaba
teşekkür ederim cnm sabah kötüydüm şimdi biraz daha iyiyimGeçmiş olsun canım, zor ama kendini üzmemeye çalış, bebeğin için
açlık şekerin kaç çıkıyor genellikle. tahlil sonuçların neydi.İcini ferah tut canm eger şekerin cikarsada diyetle hallolucak bsymis ilk iki hafta diyete uymadim cok yuksek cikti bu hafta tam diyete uydum insüline gerek gormedi insallah temiz cikar sonucun
Allah yardmciniz olsun canm yavrucuk insallah agrisi sizi cabuk geçerdün narkozun etkisiyle baygındı yatıyor henüz ayaklanmadı ablam basında
kalmaya calısıyor ama kalkamıyor
sağolasın cnm
adı tarçın
Gecen hafta aclik hep 90nin üstündeydi bu sefer hp 85nin altindaydi iki gun 107 oldu bugun doktor aclik iyi tokluk ta iyi sadece uc kez yüksekmiş diyete devam et evde ölçmeyede devam desiaçlık şekerin kaç çıkıyor genellikle. tahlil sonuçların neydi.
Bebek emme refleksiyle doğuyor. Ama eğer biberon ve anne memesiyle aynı zamanda tanışırsa bebeklerin hepsi değil ama bir kısmı anneyi reddediyor ve emmiyor. Emzik içinde aynı durum gecerli. Sut emdikce emdikce artıyor emzik verince durur belki haklısın ama daha az emer sütte daha az artar. Yani biberon emzik varsa daha az emer az emdikçe süt azalır süt azaldıkça bebek daha çok biberon ister böyle böyle anneyi birakır.Kızlar kafamda deli sorular var
diş ve damak problemi olabilir diye biberon ve emzik kullanmayı düşünmüyordum ama çok da kurtarıcı olduğunu duydum
ne gibi kurtarıcı dıyorum emme refleksını gelıstırıyor onu atıyor sureklı emmek ıstemıyor susuyor dıyorlar
kullanan arkadaslar iyisiyle kötüsüyle ne işe yarar bu emzik ve biberon paylasırsanız cok sevınırım
eğer emmez de sağarsam mecbur biberon kullanacağım ama şırınga kullan diyen de var kafam çok karışık
umarım emer de hiç öyle bir şeye gerek kalmaz
uykuya dalması falan iyi oluyor vs dedilerBebek emme refleksiyle doğuyor. Ama eğer biberon ve anne memesiyle aynı zamanda tanışırsa bebeklerin hepsi değil ama bir kısmı anneyi reddediyor ve emmiyor. Emzik içinde aynı durum gecerli. Sut emdikce emdikce artıyor emzik verince durur belki haklısın ama daha az emer sütte daha az artar. Yani biberon emzik varsa daha az emer az emdikçe süt azalır süt azaldıkça bebek daha çok biberon ister böyle böyle anneyi birakır.
Ben sırınga kullanıp emzirmek icin uğraşacagim. Emzik hiç kullanmadım bir sorun yaşamadim. Oğlum doğdu emmedi ve biberonla verdiler eve gelince hastanede sırınga vermişlerdi. Sonra biberonu seçti ben sağdim 2 saatte bir sağdım çok yıpratıcıydi. tam 55 günlükken ilk kez göğsümü tuttu çok uğraştım vazgeçmedim. Sonrada biberonu bıraktırdim. 17 aylık hala emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?