2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@lulicik canım ilk 3 ay ve son 3 ay çok riskli diyolar diş tedavisinde. Ama o enfeksiyon sonrasan iltihap yapıp bebeğe geçerse daha tehlikeymiş. Benimde diş doktoru ilk üç ay bişey yapamam demişti. Kadın doğumcuma gidip durumu anlatmıştım. Ağrıdan uyuyamıyordum bişey yiyemiyordum 3 kiloyu ilk öyle veemiştim zaten. Hamileliğimin 2 ayı zehir gibi geçti sonra durumu anlatınca kadın doğumcum çok dayanılmazsa tedavi edilmek zorunda diyip bi reçeteye kaşesi ve imzasıyla birlikte lokal anestezi ve diş tedavisi yapılabilir yazmıştı o kağıtla gittiğimde dişimi hallettirdim ve çok şükür rahatım. Yoksa bu 6 ay cehennem olucaktı bence sende şansını bi doktorunla konuşarak dene

Kızlar bişi dicem eşimle ilişkiye girdikten sonra cok az nokta kadar kan geldi taze kan pecetey bir daha gelmedi iki gündür hassaslık hissediyordum girişte dün ve bugün girdik diye acaba ordanmıdır girişten midir peçeteyi hafif daldırdım içine içinde bişi yoktu kasılma sancı bişide yok acaba dıştan mıdır beynimi yedim uykum kaçtı

Kilcal damar kanamasidir belki. Takipte ol yinede.

Surekli kalkma bence al yanina tuvalet kagidi ara ara kontrol et. Uzan çoğunlukla ayaklar habada vaziyette .
Haklısın cnm dur ögle yapıyım beynim durdu rengim benizim gitti eşime dedim oda oturdu devamı gelmeyince gelince kaldır beni dedi yattı kızımda ayakta tv izliyor bende uzanıyım bari sende ayaktasın busaatte uyku mu tutmadı tatlım

günaydın kızlar
köpeğimin bacak gitti benim moral sıfır dün aksam yatana kadar ağladım sonra sızmış uyumuşum çok yorgun ve halsizim
hiçbir şekilde bir şey yapmak istemiyorum işe gelmek evden çıkmak hareket etmek dahi istemiyorum

Günaydın kızlar. Şeker konusunda bilgili arkadaşlar: benim açlık hiç 100ün altına düşmüyor. Düşünce ağzıma bişiler atayım diyorum yok. Düşmüyor. Tokluk gayet normal. Yediklerime çok dikkat ediyorum. 140 ı geçirtmiyorum. Ama açlık nasıl düşürülür. Aşırı su içiyorum artık. 3 litre isteyerek ama kalanını zorla içiyorum. Şeker düşsün diye. Düşmezse ne olur. Doktora gitme şansım pek yok. Dahiliyeye endokrine giden arkadaşlar bi sorabilirmisiniz doktorlarınıza. Tokluk şekeri normal ama açlık hep 100-110 arasında olursa ne yapmak lazım diye.

günaydın kızlarr
yine grip olmayı başardım o kadar kötüyüm ki.üstelik işteyim şimdi evde olmayı çok isterdim sabahtan beri belki 50 kez hapşurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…