2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anla
Anladım teşekkür ederim. Benimki toplanmadan ziyade batma hissi. Doğum yaklaştıkça daha bi tedirgin oluyor insan. Bide son zamanlarda kötü şeyler okudum 26, 27, 28.haftalarda doğum yapanları okumuştum. Etkilendim galiba

Ben de ya erken dogarsa ya suyum gelirse gibi kaybetme korkulari var. bi cok kisi yazdigina gore normal sanirim:) ama is yerinde gercekten zaman cabuk geciyor, bir de uyuyunca :)

Evet canim cok dogru yazmissin. Bebekte bir problem olmasin da anneyi bir sekilde hallediyorlar :)

Arkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?

Ay canım ben olsam iyi çatlardım inşallah belli olur bir an önce çok nazlı çıktı senin bebiş
Çok hep saklıyor kendini doktor bile emin degilim bişi diyemiyorum alışveriş yapma bekle diyor Ben sabırlıyım allahtan bekliyorum kız olursa eylem erkek olursa babası koyucak kızıma eylülü cok istedim eşimde onayladı kız olursa yine bana bıraktı bende eylüle eylem olur dedim
Erkeksede artık eşim düşüncek :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı fakat demir değerlerim düşmüş demir ilacını günde 2ye çıkardı doktor

Bugün bebiş çok hareketli hiç yerinde durmuyor bende biraz duygusalım hep ağlama modundayım bugün sizdede varmı kızlar bu durumlar

Arkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?
Benimki normalde yuvarlak ama elimi belime atıp göbeğimi öne doğru uzatmistim bi kez o zaman şeklinin bozulduğunu çıkıntı olduğunu fark ettim. Sonra huylandim bikaç kez daha denedim göbeğimi öne doğru uzatirsam şekli hep bozuk. Ama normaldir herhalde bunu da kafaya takmayalım :) ayrıca pozisyonu tam anlatabildim mi bilmiyorum :)

Çok ilginç ya bu haftalara kadar belirsiz olması acaba kız mı diyor insan ama hiç belli olmaz cinsiyet işi canım hayırlısı olsun inşallah gösterir gelecek kontrol de sen de başlarsın hazırlıklara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…