2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok ilginç ya bu haftalara kadar belirsiz olması acaba kız mı diyor insan ama hiç belli olmaz cinsiyet işi canım hayırlısı olsun inşallah gösterir gelecek kontrol de sen de başlarsın hazırlıklara :)
Banada ilginç gelirdi basıma gelince anladım hiç belli degil doktorum % bile vermedi hiç bişi görmedim diyo ya secde pozisyonunda yada yan duruşuyla kapıyor orayı vallahi kızımda ne zaman gitsek kukuşu hep meydandaydı :)

Evet cnm bazi aletler yanlis olcuyormus. Diyabet hemsiresi bizim aldigimizin laboratuvar sonuclarina yakin ciktigini soyledi. On call plus markasi. Ama en iyisinin contour ts diye bi marka oldugunu soyledi imkaniniz varsa onu alabilirsiniz dedi. Cihaz da yuksek sonuc veriyor olabilir

Limon sirkesini nasil tuketeceksin canim

protein bol sebze ve omegalar çiğ fındık ceviz badem birebir

Bunları alıyorum canım, ben geçtiğimiz yılbaşı dönemi sağlıklı beslenmeyle kafayı bozmuştum 6kilo vermiştim sporla birlikte de 55 kiloya inmiştim. Sebzeyi de çok severim, ara öğünlerde ceviz badem yiyorum. Bazen de kuru kayısı yiyordum kabızım diye ama şimdi yemicem. Benim son zamanlarda canım hep tatlı istiyordu bende çok kısıtlamadım kendimi nasılsa kilo da almadım diye. Ama dikkat etmek lazımmış demek ki yatkınlığım var

Benim tokluk hiç ölçülmedi, açlık da 75-76 çıkar hep. Bende şeker var mı onu da bilmiyorum ama suyumun fazla olması şüphe yarattı. Bakalım inşallah yoktur. Varsa da yoksa da doğuma kadar dayanabildiğim kadar böyle beslenicem, eski rutinime dönücem.

İki gün önce acile gittim işte bende benim kız gündüz pek oynamazdı zaten bende önemsemedim pek. Ama akşam oldu hiç oynamadı gibi, sabah kalktım işe gittim. İş arasında aklımda ama devamlı. Bi boşluk buldum gittim baktırdım. İyi ki de gitmişim su durumunu öğrenmiş oldum. Yoksa ordan çıkınca kendime tatlı ısmarlama planım vardı vallahi

Benim sağ tarafımda oluyor zaman zaman, bi anda kalkınca. Ani bir bıçak saplanması bekliyorum aynı pozisyonda geçiyor.

Bugün bebiş çok hareketli hiç yerinde durmuyor bende biraz duygusalım hep ağlama modundayım bugün sizdede varmı kızlar bu durumlar

Ay bazen oluyor, saçmasapan şeyler düşünüp ağlıyorum eşim geliyor ne oldu sana filan, bi sebep bulup ona bağlıyorum durumu bütün akşam benimle uğraşıyor garibim

Biberon icin bisey diyemiycem sayili bi kac kez kullandik. Ama emzik kurtaricimiz olmustu gercekten. Gaz sancisinda cok agliyordu kizim emzikle rahatliyordu biraz ve uykuya dalmasi cok kolay oluyordu. Yalniz biraktirmasi cok zor olmustu tam 3 yasinda birakti memeden kesme tuvaletini ogretme vs inin icinde en en zorlandigimiz konu oldu:) o zamanlar ikinci de alistirmiycam diyordum ama en basta aldigim seylerden biri emzik oldu

İlk kızım ne emzik aldı ne biberon bunda emziğe alıştıracağuım çünkü kızım geceleri emzik gibi beni kullanıyordu

Kızlar iyi aksamlar stres stres her tahlil her kontrol yuregim agzimda hep kotu biseyler olacak gibi yasiyorum.Bana da 75lik yukleme yapildi
Aclik 99
1.saat 147
2.saat 137 cikmis memelekette yapmistim testi ordaki doktor kabaca diyet yap hamur isi vs uzak dur dedi.Burdaki doktorum da endokrinle gorus seker var sende dedi.Aclik yuksek olunca seker mi var demek e o zaman niye yukleme yaptim ki?2 hafta once acligim 89du.

Biberona sonradan alistirilamiyor canim kizim kesinlikle almadi yani ilk basta alismadigi icin. Emzigi 1 aylikken aldi ama aciktiginda kesinlikle kabul etmezdi 22 ayina kadar emzirdim bol bol emmesine engel olmadi

Ozellikle kahvaltida ekmek yemeden nasil doyuyorsun bana da ogretsene

Canim benin diyetim bu şekilde

TAtlı ve çikolata özellikle

Bende ki referans degerlere gore normal degerlerin canim. Referans degerlerin mi farkli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…