- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.901
Banada ilginç gelirdi basıma gelince anladım hiç belli degil doktorum % bile vermedi hiç bişi görmedim diyo ya secde pozisyonunda yada yan duruşuyla kapıyor orayı vallahi kızımda ne zaman gitsek kukuşu hep meydandaydı :)Çok ilginç ya bu haftalara kadar belirsiz olması acaba kız mı diyor insan ama hiç belli olmaz cinsiyet işi canım hayırlısı olsun inşallah gösterir gelecek kontrol de sen de başlarsın hazırlıklara :)
Düşüktür o zaman bayağu senin de canım yükselir inşallahBenim değeri söylemedi fakat düşük 2 ye çıkar dedi
Ağla canım çünkü ağlamazsan iyice birikiyor insanın içinde arada bir bana da duygusallık uğruyor sinir krizi ile karışık :))Aman şarkı dinleyip dinleyip ağlıyorum
2 çıkarıp tekrar ölçtüreceğim seninki serumdan sonra arttımıDüşüktür o zaman bayağu senin de canım yükselir inşallah
Anne şarkıları dinleyip ağlıyorum eşim sıyırdı heralde diyor doğmamış kızı gelin etti ağlıyorAğla canım çünkü ağlamazsan iyice birikiyor insanın içinde arada bir bana da duygusallık uğruyor sinir krizi ile karışık :))
İğne kullandım hiç artmamıştı serumu da 4.kullanışım daha ölçtürmedim canım haftaya ölçtürcem inşallah çıkmıştır çıkmadıysa kan verecekler son çare2 çıkarıp tekrar ölçtüreceğim seninki serumdan sonra arttımı
Evet cnm bazi aletler yanlis olcuyormus. Diyabet hemsiresi bizim aldigimizin laboratuvar sonuclarina yakin ciktigini soyledi. On call plus markasi. Ama en iyisinin contour ts diye bi marka oldugunu soyledi imkaniniz varsa onu alabilirsiniz dedi. Cihaz da yuksek sonuc veriyor olabilirBanada doktor sınır olarak 95 yazmış. Benim hep 100-110arası. Tokluk sıkıntı değil. Bişi yemiyorum zaten. Ekmek kepek bile yemiyorum. Zaten %80 beyaz un. Limon sirkesi kurmuştum. O düşürüyormuş. Bu haftasonuna hazır olur. Açlık çok sınırda hatta üzerine çıkıyor. Bu aletler yüksek ölçer mi acaba. Yükleme sırasında 89 du açlığım. İdrar tahlilinde 15 lökosit yazıyordu. Enfeksiyon çıkmış. Doktor kültüre bakalım dedi. Temiz çıkmış. Ama benim mantar gibi kaşıntım akıntım hepsi var. Demekki şeker yüzünden. Bende doktoru değiştireceğim. Kadın yoğunluktan ilgilenmiyor buda beni kızdırıyor artık. Bişi soramıyorum hep meşgul
Oh iyi hadi canim cok sevindimKizlar bnde dahiliye konturolumdan ciktim cok şükür insüline gerek yok diyete devam dedi sizler nasılsınız
protein bol sebze ve omegalar çiğ fındık ceviz badem birebir
Canım şekerinin düzeyine göre değişir. Diyetin sıkılığına göre vs. Bazı meyvelerin şekeri bazı sebzelerden daha düşükte olabiliyor. İçinde şekerin olmadığı tek şey su sanırım. Ne yemeye kalksam bakıyorum var. Gl değerlerine göre beslenmeye çalışıyorum. Çok şükür tokluk çok iyi. Ama okadar diyete rağmen açlık düşmüyor.
Kızlar bendede korkular başladı bu kadar ilerlemişken kaybetme korkum başladı.hareketlerıne takar oldum oynadı oynamadı bazen çok hareketli bazen ses yok tırsıyorum artık.benim gibi endişe yaşayanız varmı? Bir uğraş bulmam lazım sanırım.
Anla
Anladım teşekkür ederim. Benimki toplanmadan ziyade batma hissi. Doğum yaklaştıkça daha bi tedirgin oluyor insan. Bide son zamanlarda kötü şeyler okudum 26, 27, 28.haftalarda doğum yapanları okumuştum. Etkilendim galiba
Bugün bebiş çok hareketli hiç yerinde durmuyor bende biraz duygusalım hep ağlama modundayım bugün sizdede varmı kızlar bu durumlar
İnş artmıştır cnm gerek kalmazİğne kullandım hiç artmamıştı serumu da 4.kullanışım daha ölçtürmedim canım haftaya ölçtürcem inşallah çıkmıştır çıkmadıysa kan verecekler son çare
Biberon icin bisey diyemiycem sayili bi kac kez kullandik. Ama emzik kurtaricimiz olmustu gercekten. Gaz sancisinda cok agliyordu kizim emzikle rahatliyordu biraz ve uykuya dalmasi cok kolay oluyordu. Yalniz biraktirmasi cok zor olmustu tam 3 yasinda biraktiKızlar kafamda deli sorular var
diş ve damak problemi olabilir diye biberon ve emzik kullanmayı düşünmüyordum ama çok da kurtarıcı olduğunu duydum
ne gibi kurtarıcı dıyorum emme refleksını gelıstırıyor onu atıyor sureklı emmek ıstemıyor susuyor dıyorlar
kullanan arkadaslar iyisiyle kötüsüyle ne işe yarar bu emzik ve biberon paylasırsanız cok sevınırım
eğer emmez de sağarsam mecbur biberon kullanacağım ama şırınga kullan diyen de var kafam çok karışık
umarım emer de hiç öyle bir şeye gerek kalmaz
İlk kızım ne emzik aldı ne biberon bunda emziğe alıştıracağuım çünkü kızım geceleri emzik gibi beni kullanıyorduBiberon icin bisey diyemiycem sayili bi kac kez kullandik. Ama emzik kurtaricimiz olmustu gercekten. Gaz sancisinda cok agliyordu kizim emzikle rahatliyordu biraz ve uykuya dalmasi cok kolay oluyordu. Yalniz biraktirmasi cok zor olmustu tam 3 yasinda biraktimemeden kesme tuvaletini ogretme vs inin icinde en en zorlandigimiz konu oldu:) o zamanlar ikinci de alistirmiycam diyordum ama en basta aldigim seylerden biri emzik oldu
Biberona sonradan alistirilamiyor canim kizim kesinlikle almadi yani ilk basta alismadigi icin. Emzigi 1 aylikken aldi ama aciktiginda kesinlikle kabul etmezdi 22 ayina kadar emzirdim bol bol emmesine engel olmadiuykuya dalması falan iyi oluyor vs dediler
annem cocuk gelişimci o tavsıye etmıyor pek aynı senın deiğin gibi bebeyi red eder alıskanlık olur diye
aldım yinede dursun dıye ama kullanmak ıstemıyorum biberonu da belk 6 aydan sonra normal süte geçişte vs kllanırım dıye dusundum
gece aglıyor uykuya dalarken veryoruz susuyor vs dedıler de sanırım alıstırmaya baglı dıye dusunudm nitekim senın yorumunu gorunce de bencede alıstırmaya baglı ınsallah emer de boyle bı skıntım olmaz
Ozellikle kahvaltida ekmek yemeden nasil doyuyorsun bana da ogretseneKızlar bu arada ben sanki şeker çıkmış gibi diyet beslenmeye başladım diyebilirim. 19kasımdaki randevuma kadar böyle devam edicem inşallah. Bakalım suyum düzelip normal sınırlara inecek mi
Bir de nette örnek listelere baktım. Ben o kadar yemiyorum yahu normal zamanda bile. Her öğün ekmek veriyorben ekmek bazen kahvaltıda yerim. O da bazen ve tam tahıllı yada siyez ekmeği. Ama mantığını anladım bu diyetin, basit şekerden uzak durucaz, meyve porsiyonuna dikkat edicez
TAtlı ve çikolata özellikleKızlar bu arada ben sanki şeker çıkmış gibi diyet beslenmeye başladım diyebilirim. 19kasımdaki randevuma kadar böyle devam edicem inşallah. Bakalım suyum düzelip normal sınırlara inecek mi
Bir de nette örnek listelere baktım. Ben o kadar yemiyorum yahu normal zamanda bile. Her öğün ekmek veriyorben ekmek bazen kahvaltıda yerim. O da bazen ve tam tahıllı yada siyez ekmeği. Ama mantığını anladım bu diyetin, basit şekerden uzak durucaz, meyve porsiyonuna dikkat edicez
Bende ki referans degerlere gore normal degerlerin canim. Referans degerlerin mi farkli acabaKızlar iyi aksamlar stres stres her tahlil her kontrol yuregim agzimda hep kotu biseyler olacak gibi yasiyorum.Bana da 75lik yukleme yapildi
Aclik 99
1.saat 147
2.saat 137 cikmis memelekette yapmistim testi ordaki doktor kabaca diyet yap hamur isi vs uzak dur dedi.Burdaki doktorum da endokrinle gorus seker var sende dedi.Aclik yuksek olunca seker mi var demek e o zaman niye yukleme yaptim ki?2 hafta once acligim 89du.
Yahu ben de bından az yiyiyorum, ama bir öğün tatlı yiyim gidiyor. Bu sonuçta zayıflamak için değil, şeker dengesi için.Eki Görüntüle 2064755 Canim benin diyetim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?