- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.921
Ben pazar günü öyleydim. Hep ağladım ağladımBugün bebiş çok hareketli hiç yerinde durmuyor bende biraz duygusalım hep ağlama modundayım bugün sizdede varmı kızlar bu durumlar
Kızlar bendede korkular başladı bu kadar ilerlemişken kaybetme korkum başladı.hareketlerıne takar oldum oynadı oynamadı bazen çok hareketli bazen ses yok tırsıyorum artık.benim gibi endişe yaşayanız varmı? Bir uğraş bulmam lazım sanırım.
Ben de ya erken dogarsa ya suyum gelirse gibi kaybetme korkulari var. bi cok kisi yazdigina gore normal sanirim:) ama is yerinde gercekten zaman cabuk geciyor, bir de uyuyunca :)
Anne şarkıları dinleyip ağlıyorum eşim sıyırdı heralde diyor doğmamış kızı gelin etti ağlıyor
Benim karnımın sağ tarafı daha yamuk ve önde duruyor eğri duruyor sanki@Nilufer__ @erva_erva teşekkür ederim cevaplarınız için,bugün yamuk yumuk oldu karnım birkaç kez korktum ben de
Ben yine evhamlandım bir de sol bacağımla vücudumun tam birleştiği yer ağrıyor,sol kasığım ve aşağısı sızlıyor resmen,bugün yardımcım izinliydi çok ayakta kaldım inşallah o yüzdendirbazen bana da oluyor
Benim karnımın sağ tarafı daha yamuk ve önde duruyor eğri duruyor sanki
Eşimde fark etti Bebek o tarafta olduğundan olabilir diye düşünüyorum
Sanirim ben normalde cok yiyen bi insanim herkes boyle yazinca anladim cunku ben kesinlikle doymuyorum bu listeyle hep ac kalkiyorum. normal zamanda bu kadar yesem cok hizli bi sekilde kilo veririmYahu ben de bından az yiyiyorum, ama bir öğün tatlı yiyim gidiyor. Bu sonuçta zayıflamak için değil, şeker dengesi için.
Ozellikle kahvaltida ekmek yemeden nasil doyuyorsun bana da ogretsene
Ozellikle rahim kisalmasi ve pihtilasmada sonra bende bir sure paranoyaya baglamistim. Eve fetal dopler aldim amazondan :/ eger o gun gunduz hissetmemissem aksamina kalp atislarini dinleyip rahatliyorum :/
Valla ben demekten fazlasini yapip uygulamaya geçtim :) aldigimdann beri 2 kere kullandim. Aklima takilip stresse girecegime ve bebegimide stresse sokacagima takiyorum kulakligi duyuyorum kut kutleri :)Canım alışkanlık haline getirdim, zaten çok tutkun değildim. Ben aslında çok tatlı seven biriyim. Şimdi adını yazmayayım bütğn şerbetli tatlıları filan severim. Ama anneannemde şeker var, annem ve babamın açlık şekeri hep sınır değerlerde. E bu şekerin kilodan başka yararı da yok. Belki tamamen bırakamayız ama minimuma indirebilirim diye düşündüm. Çayı kahveyi sütü oldu bitti şekersiz içerim. Ekmeği de yersem sadece kahvaltıda yerim, asla her gün yemem. Bunları az tutunca arada tatlı yiyordum işte bir de meyve. Bugün sadece bi mandalina yedim. Böyle gidicem inşallah bakalım. Sana tavsiye edebileceğim şey yavaş yavaş azaltmak olur, birden olmaz yani
Bir ara eşim eve usg alalım bakarız demişti
Teşekkür ederim canm bnmOh iyi hadi canim cok sevindim
İlk hamileliğinmi. Sonlara doğru karnın şekli iyice değişiyor. Üzerine kumanda koyunca sanki denizde kayık hareket ediyor sanırsın@Nilufer__ @erva_erva teşekkür ederim cevaplarınız için,bugün yamuk yumuk oldu karnım birkaç kez korktum ben de
Aclik 99 cikmis 70-92 referans araligi ama yukleme sonrasi degerler referans araliginda.Sekerim mi var demek oluyor aclik yuksek cikincaBende ki referans degerlere gore normal degerlerin canim. Referans degerlerin mi farkli acaba
Canım ablam yeğenin emziğine küçücük iğne batırmıştı. Yeğenim ıyyyy iyyenç bu dedi. Gece yatarken falan zorladı emmek için olmadı. Ertesi güne istemedi. Emzik hava alınca mide bulandırıyormuşBiberon icin bisey diyemiycem sayili bi kac kez kullandik. Ama emzik kurtaricimiz olmustu gercekten. Gaz sancisinda cok agliyordu kizim emzikle rahatliyordu biraz ve uykuya dalmasi cok kolay oluyordu. Yalniz biraktirmasi cok zor olmustu tam 3 yasinda biraktimemeden kesme tuvaletini ogretme vs inin icinde en en zorlandigimiz konu oldu:) o zamanlar ikinci de alistirmiycam diyordum ama en basta aldigim seylerden biri emzik oldu
Tokluk şekerinde sinir 140 ondan şeker var demistir doktor.benimde 141cikti doktorum şekerli ve karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi.Kızlar iyi aksamlar stres stres her tahlil her kontrol yuregim agzimda hep kotu biseyler olacak gibi yasiyorum.Bana da 75lik yukleme yapildi
Aclik 99
1.saat 147
2.saat 137 cikmis memelekette yapmistim testi ordaki doktor kabaca diyet yap hamur isi vs uzak dur dedi.Burdaki doktorum da endokrinle gorus seker var sende dedi.Aclik yuksek olunca seker mi var demek e o zaman niye yukleme yaptim ki?2 hafta once acligim 89du.
Sağol canım listeye baktım bende iki hafta diyetle geçireyim bakalım.ama mesela çorba ne yapıyorsunuz ? Mercimek şekeri yukseltiyormus galiba. Sütte tam yağlı olunca yukseltiyormus diye okudumEki Görüntüle 2064755 Canim benin diyetim bu şekilde
Evet ilk hamileliğim,ikiz olduğu için mi bilmem karnımın iki tarafı da yamuk oldu bir süreİlk hamileliğinmi. Sonlara doğru karnın şekli iyice değişiyor. Üzerine kumanda koyunca sanki denizde kayık hareket ediyor sanırsın
Ay ben şokhani örgü bilmezdim ben? Oğluşum icin el emeği hatırası olacaksa o battaniye örülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?