2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben de ya erken dogarsa ya suyum gelirse gibi kaybetme korkulari var. bi cok kisi yazdigina gore normal sanirim:) ama is yerinde gercekten zaman cabuk geciyor, bir de uyuyunca :)

Bende takip ediyorum:)) ama bebekte hakli iyice yeri kalmadı. Hareket halindeysem hareket edemiyor. Bu haftanin basinda onu yaziyordu programda artik siz istirahatteyken hareket edicek diye. Aynen de oyle oluyor. Ben ne zaman oturup dinlenmeye baslasam hareket etmeye basliyor. Bazen cosuyor hatta kerata :)) ama cok yorulduysam ve cok hareket ettiysem hic hissetmiyorum. Etkileniyorlar yani yorulmaktan. Su ev tasima surecinde gordum yani. Giki cikmadi resmen. Neyse annesini dusunen bir cocuk olur insallah :)) goblumuzu ferah tutalim kizlar. Bende cok endiselenmeye baslamistim birde cok yogun bir donemim ama cok sukur birsey olmadi.

Ozellikle rahim kisalmasi ve pihtilasmada sonra bende bir sure paranoyaya baglamistim. Eve fetal dopler aldim amazondan :/ eger o gun gunduz hissetmemissem aksamina kalp atislarini dinleyip rahatliyorum :/

Uzun zamandır yazamadım arkadaşlar ama takipteyim sürekli.
50 lik şeker yükleme sonucum 179 cıkmış dr dikkat etsin perşembe de 75 lik yapalım demiş canım sıkıldı biraz. İlk hamileliğimde de hep insülin korkusuyla geçmişti son aylarım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. ama ilk zamanlarda dikkat etmememin cezasını çekiyorum malesef

bazen bana da oluyor

Benim karnımın sağ tarafı daha yamuk ve önde duruyor eğri duruyor sanki
Eşimde fark etti Bebek o tarafta olduğundan olabilir diye düşünüyorum
Ben yine evhamlandım bir de sol bacağımla vücudumun tam birleştiği yer ağrıyor,sol kasığım ve aşağısı sızlıyor resmen,bugün yardımcım izinliydi çok ayakta kaldım inşallah o yüzdendir

Yahu ben de bından az yiyiyorum, ama bir öğün tatlı yiyim gidiyor. Bu sonuçta zayıflamak için değil, şeker dengesi için.
Sanirim ben normalde cok yiyen bi insanim herkes boyle yazinca anladim cunku ben kesinlikle doymuyorum bu listeyle hep ac kalkiyorum. normal zamanda bu kadar yesem cok hizli bi sekilde kilo veririm

Ozellikle kahvaltida ekmek yemeden nasil doyuyorsun bana da ogretsene

Canım alışkanlık haline getirdim, zaten çok tutkun değildim. Ben aslında çok tatlı seven biriyim. Şimdi adını yazmayayım bütğn şerbetli tatlıları filan severim. Ama anneannemde şeker var, annem ve babamın açlık şekeri hep sınır değerlerde. E bu şekerin kilodan başka yararı da yok. Belki tamamen bırakamayız ama minimuma indirebilirim diye düşündüm. Çayı kahveyi sütü oldu bitti şekersiz içerim. Ekmeği de yersem sadece kahvaltıda yerim, asla her gün yemem. Bunları az tutunca arada tatlı yiyordum işte bir de meyve. Bugün sadece bi mandalina yedim. Böyle gidicem inşallah bakalım. Sana tavsiye edebileceğim şey yavaş yavaş azaltmak olur, birden olmaz yani

Ozellikle rahim kisalmasi ve pihtilasmada sonra bende bir sure paranoyaya baglamistim. Eve fetal dopler aldim amazondan :/ eger o gun gunduz hissetmemissem aksamina kalp atislarini dinleyip rahatliyorum :/

Bir ara eşim eve usg alalım bakarız demişti

Valla ben demekten fazlasini yapip uygulamaya geçtim :) aldigimdann beri 2 kere kullandim. Aklima takilip stresse girecegime ve bebegimide stresse sokacagima takiyorum kulakligi duyuyorum kut kutleri :)

Canım ablam yeğenin emziğine küçücük iğne batırmıştı. Yeğenim ıyyyy iyyenç bu dedi. Gece yatarken falan zorladı emmek için olmadı. Ertesi güne istemedi. Emzik hava alınca mide bulandırıyormuş

Tokluk şekerinde sinir 140 ondan şeker var demistir doktor.benimde 141cikti doktorum şekerli ve karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi.

Bir de kızlar bu diyete öğünler e göre kesin uymak mi gerek .mesela sabah melemen yiyip öğlen peynir yumurta yesek yine şeker yüksek mi çıkar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…