2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar, ben de seker testime geldim sabah. Aclik verdim, 75lik ictim simdi. Dun bi arkadas yazmisti yuklemeden sonra hareket edersek daha dusuk cikar diye biraz yurucem onun icin.
Bu arada ben de artik geceleri hep uyaniyorum. Eskiden sabah karnim inmis olurdu simdi hep gergin sabahlari da.

P Prime18 canim gecenkerde bi krep tarifi vermistin ya o benim cok isime yaradi tesekkur ediyorum tam bugday unuyla yapinca sekerim yukselmiyor. Hem de bi tane yumurta yemis oluyorum. Yumurta sevmeyen biri icin harika bisey bu:)

Hadi inşallah iyi cikar sonuclarin. Dun ben yazmistim ama tokluk sekeri icin yazmistim cnm. yükleme de cok yormamak gerekiyir sanirim ac oldugun icin yorgunluk yukseltmesin sekerini

P Prime18 canim gecenkerde bi krep tarifi vermistin ya o benim cok isime yaradi tesekkur ediyorum tam bugday unuyla yapinca sekerim yukselmiyor. Hem de bi tane yumurta yemis oluyorum. Yumurta sevmeyen biri icin harika bisey bu:)
çok sevindim beğenmene afiyet olsun
betella kızın adı instragramdan takip edebilirsin şekersiz tarifleri var neler neler var tariflerinde
o krebi bende cok seviyorum cidden doyurucu yumurtay marul peynir dürüm yapıp yiyordum yanında domates salatalık bazen avakadolu yaptım
haftasonu avakado alayım da yapayım aklıma düştü

E ozaman gerçeği yansıtacak mı sonuç?

Kızlar biraz özel olacak ama size sormak istiyorum k. Bakmayın lütfen
İlişkide göğüslerin uyarılması erken doğumu tetikliyor mu
Canim ben rahim daha fazla kasildigi için tetikliyor diye okumuştum.
Çok sağol canım bakalım inşallah hepimiz güzelce uyariz listeye sıkıntı olmaz.

kzılar trendyolda carters ındırımde hemde 200 lira uzerine 35 tl indirim daha var
bakmak isteyenlerin haberi olsun

Avakadolu tarifi ben de merak ettim deniycem inşallah onu da. Sayfayi inceledim cok guzel seyler var ama bal keciboynuzu ozu falan var tariflerde dogal sekerler ama bizim tuketmemiz uygun mu bilemedim

Betellayı bende takip ediyorum, ilk diyet yaptığım dönemde canım bir tatlı istiyordu, onda görüp yapmıştım hala da yaparım süper oluyor

Avakadolu tarifi ben de merak ettim deniycem inşallah onu da. Sayfayi inceledim cok guzel seyler var ama bal keciboynuzu ozu falan var tariflerde dogal sekerler ama bizim tuketmemiz uygun mu bilemedim
1 kaşık falan oluyor genelde tarifin içinde o kadar sıkıntı olacağını sanmam
canın tatlı çekerse 2 haftada bır yapar yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…