2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben yurtdışındayım ve burda doktorlar hamileliği ilk duyar duymaz magnezyuma başlatıyorlar. Hatta bu hafta biraz kasık agrım olduğunu söyledim ve doktor magnezyumu 2 katına cıkarttı. Hem şimdi hem de doğumda kasılmaları ve krampları engelliyormuş ve vucüdün depolaması lazımmış. Türkiye de hiç böyle birşey vermemişti doktor. Magnezyum kullanan var mı aranızda? Bi de burda folio 800 mg veriyorlar ve 12. Haftaya kadar dedi.

Kızlar dün 6+0 da sadece keseyi gördük moralim bozuldu korkuyorum çok inşallah kalp atışları oluşur
Günaydın korkma rahat ol 6+3 de duydum normal Yani şimdi sana zaman geçmiyordur Emin'im ama bayramdan sonra tekrar gidersin inşallah ozaman pıt pıtları duyarsın tatlım

Neden boxuyorsun moralini daha ancak gelisiyor kalpleri insallah bizde duyacagiz birkac haftaya icini ferah tut :)
Doktor canımı sıktı annem Gile geldiğim icin başka sehirdeler başka bir doktora gitmek zorunda kaldım cok gicik bir doktordu olusmayabilir kalp atışları diyor

Günaydın korkma rahat ol 6+3 de duydum normal Yani şimdi sana zaman geçmiyordur Emin'im ama bayramdan sonra tekrar gidersin inşallah ozaman pıt pıtları duyarsın tatlım
Insallah canım inşallah. Ya zaten benim kendi doktorum 4 temmuzda gel demişti ama ben ilaçlarım bittigi için gitmek zorunda kaldım annem Gile geldiğim için de başka bir doktora gittim çok giciktı

Insallah canım inşallah. Ya zaten benim kendi doktorum 4 temmuzda gel demişti ama ben ilaçlarım bittigi için gitmek zorunda kaldım annem Gile geldiğim için de başka bir doktora gittim çok giciktı
Ya bu doktorlar sonuçta sen umutla gidiyorsun kese var keseden sonra embriyo oluşuyor tabii ki insan tedirgin doktorun dediği şeyler çok önemli bayram öncesi seni üzmüş Allah'ın izniyle duyarsın inşallah dua edelim

Ya bu doktorlar sonuçta sen umutla gidiyorsun kese var keseden sonra embriyo oluşuyor tabii ki insan tedirgin doktorun dediği şeyler çok önemli bayram öncesi seni üzmüş Allah'ın izniyle duyarsın inşallah dua edelim
Teşekkür ederim desteğin için canım inşallah duyarım önceden gebelik kaybim olduğu için endiseliyim.evet dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor

Teşekkür ederim desteğin için canım inşallah duyarım önceden gebelik kaybim olduğu için endiseliyim.evet dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor
Ultrasonu vajinal mi yapti karindan mi?
Benimde dundu kontrolum 6+5 im. Karindan duyulmadi. Sonra vajinal bakti. Gumbur gumbur geliyor yavrum. Ses kaydi bile verdi doktorumuz saolsun :) sen canini sikma 8. Haftaya kadar vakti var kalp atisi icin :)

Ultrasonu vajinal mi yapti karindan mi?
Benimde dundu kontrolum 6+5 im. Karindan duyulmadi. Sonra vajinal bakti. Gumbur gumbur geliyor yavrum. Ses kaydi bile verdi doktorumuz saolsun :) sen canini sikma 8. Haftaya kadar vakti var kalp atisi icin :)
Hayirli olsun ya ne kadar güzel bir duygu allah bekleyen herkese nasip etsin. Karından baktı canım diğer kontrolde duyulmazsa vajinal bakarız dedi ama zaten bir daha o doktora gitmem. İnşallah bilmiyorum doktor canımı sıktı

Hayirli olsun ya ne kadar güzel bir duygu allah bekleyen herkese nasip etsin. Karından baktı canım diğer kontrolde duyulmazsa vajinal bakarız dedi ama zaten bir daha o doktora gitmem. İnşallah bilmiyorum doktor canımı sıktı
hiç sıkma canını bak ne diyorum dün benim 6+5 iken karından duyulmadı :) içini ferah tut boşuna bebişi stresse sokma hödük bir doktor yüzünden :)

bence hemen gıtseydın daha ıyı olurdu benım antı tpo değerim hamıle kalmadan yuksektı haşimato hastasıydım haıle kaldığımı öğrenınce hmen tekrar tahlıl oldum mg yukseldı ılacımın tsh değeri çok onemlı bebek ıcın
Doktor korkma korkmaya gerek yok bebeğe bişey olmaz T değerlerin iyi dedi bende kan verirken sıkıntı yaşıyorum tek başıma kan vermem yalnızdım o yüzden kan veremedim bayramdan sonraya kaldım . Ama ihmal etmemek lazım tabi ki benim gebelikte yükseliyor gebelik sonrası normale dönüyor bir hastalığım yok şükür. İkinci gebeliğimde öyle oldu en azından bakalım bundan sonra ne olur.

Aynen canim herkesin tahmini dogum tarihini yazsak ne guzel olur cinsiyetlerini falan :))) ama kim yapacak nasil yapacak

o ne demek kız :)

Sabah bir girdim sayfaya baktım konu sahibi olmuşum :KK57: oysa ben sadece biri devralsa demiştim sadece :)
nemesis nemesis canım sayfayı ilk yöneticiler açıyor, sonra birine devrediyorlar.

ARKADAŞLAR VAR MI KONU SAHİBİ OLMAK İSTEYEN?

Bende sonunda ilk randevuma gittim:KK48:bugun 6+1 alttan bakti ama kalp atisini gostermedim.10 gun sonra gel dedi.. icleri doluymus.. 2 bebegim varmis :emir_bebek::emir_bebek:insallah kalp atislarinida duyarim

Heyooo çok sevindim, ne çok ikizimiz oldu :) kalp atışının tam başladığı günler canım, bir kaç güne net duyulur. Gözün aydın.

Back
X