- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.241
canım bu maddeler kokmuyor olabilir ama vücudun maruz kalıyor sonuçta. aspirini her yerde kullanıyoruz diye bahsediyorlar da oda sonuçta kimyasal ne bileyim. ben en fazla tuvalete çamaşır suyu döküyorum. onun dışında cif kullanırım temizlikte oda çok fazla miktarlarda değil. ocağı falan silerken iyi oluyor leke çok durmuşsa. temizlik yapıcaz diye sakın kendinizi kimyasala bulamayın yazık bebeklerinize. birde bebekler için çamaşır suyu tozu çıkarmışlar şok oldum görünce.
Canım ben de 2 gün yavaşlama hissettim. Doktora gittim. Ama ne hikmetse gideceğim günün sabahı bile çok hareketliydi. Doktor çok abartıyorum gibi baktı zaten banaBirdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi
A evet ikizlerdi dimi unutmusum kuzum ya insallah saglikli kucagna alirsin ne guzel bir hafta kalmis saol insallah sorunsuz kavusuruz yavrularimiza :))sagol canim ikiz ya ondan bide zaten 32 haftadan beri ilaçla durduruyoruz kasılmalari daha beklemez başı doğum kanalında açılma 7 cm olursa doğar bebekler dedi seninde tarih belli olmuş sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Canm cokmu agrin var ozmn hic bekleme taksi cagir git hastaneye bi baktr insallah bay yoktur doguma hazirlik sancilarda olabilir ama o sancilar aralikla geliyo gecmiyor diyorsun gecmiyorsa kesin git hastaneyeDuşa girdim uzun süre sıcak suyun altinda rahatlamaya calistim canim faydasi olmazsa doktora gidecegim. Eşim de 1.5 saat uzak mesafede şu an ona mi haber versem ambulans mi cagirsam taksi mi çağirsam bilemiyorum. Kendi arabamiz dışarıda şu an ama. Bu halde kullanamam.. Bekleyeyim bakalim insallah geçer
Bnde de bi kere aynisi oldu canm hic hissetmedim korktum doktorumu aradim gel dedi gittim ultrasona uzandim bi tekmeler bi tekmeler doktorumda guldu cucuk dunyaya gelmeden parmaginda oynatiyo seni diye zaten hp boyle oluyoCanım ben de 2 gün yavaşlama hissettim. Doktora gittim. Ama ne hikmetse gideceğim günün sabahı bile çok hareketliydi. Doktor çok abartıyorum gibi baktı zaten banazaten gittiğime pişman oldum. Haklıydı çünkü. 2 saatte 10 hareket sayıyorsan tamam. Daha ne istiyorsun dedi. Doktordan gelince de gayet hareketlendi. Sanki benim doktora gitmemi bekliyormuş gibi yani zaman zaman hareketler yavaşlayabiliyor.
Su biraz rahatlatti sanki canim en azindan iniltilerim kesti.. Takip edecegim simdilik beklemeye karar verdimCanm cokmu agrin var ozmn hic bekleme taksi cagir git hastaneye bi baktr insallah bay yoktur doguma hazirlik sancilarda olabilir ama o sancilar aralikla geliyo gecmiyor diyorsun gecmiyorsa kesin git hastaneye
Ay cok şükür uzan dinlen canm gecer insallahSu biraz rahatlatti sanki canim en azindan iniltilerim kesti.. Takip edecegim simdilik beklemeye karar verdim
Sagol kuzum insallah insallah..Ay cok şükür uzan dinlen canm gecer insallah
hayirlisiya kavusuyorsun cnm az kalmisSelam kızlar yarın son kontrole gitcem haftaya pazartesi doğum inşallah bi terslik olmazsa şafak 6 :)
Kızlar bizde taşınıyoruz şuan. Ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum. 2 günde topladık eşyaların hepsini. Eşim bile of yoruldum deyip sızlanırken benim halimi tahmin ediyorsunuzdur. Allah öyle güç veriyorki yaparken ama akşam yatınca çıkıyor acısı. Ayak bileklerim öyle zonkluyor ki belim kopuyor resmen. Doğurmadan üstünkörü yerleşebilsem inşallah. Bu arada benimde cuma son günüm çalışmak için. Pek giremeyebilirim. Merak etmeyin sakınDoğurcak olursam haber ederim.
Yeni yasin cok mutlu huzurlu guzel gecsin insallah canim.İYİ Kİ DOOOOOĞDUUUM BEN
Senher imkani dene yine de bence. O disarda konusanlara da kapa kulaklarini. Kismetse gelir hintten yemenden, degilse ne gelir elden demisler. Elindeki sansi iyi ki tepmemissin canim insallah guzel haberi alirsiniz.kızlar resmi kurumda işçi olarak çalışıyorum bahsetmiştim bugün kadro için evraklarımı verdim
kimisi kapsıyor dedi kurumda kimisi kapsamıyor evrak bile vermeyin dedi ben her şeye rağmen kızımında kısmetine inanarak verdim
hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua eder misiniz rica etsem
Memeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorumsilip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.
O aspirinin icinde ne varsa ben elimi degdirince iki uc gun gecmedi verdigi rahatsizlik hissi. Herkes methediyor genelde ama agir bi kimyasal gibi geliyor bana nedense. Parmak uclarim bi garip oldu bi kere kullandim.Canım aspirin beni mahvetti bugun inan suyla karıştırdım kovaya birde o bile beni mahvetti
Canim ben de 29 Aralik gitmistim, haftaya 15 ocak ta gidicem ve bana 26 subata kadar tum randevulari verdi. Hatta 37. haftadan sonra da 4 gunde bire dusurdu kontrolleri. Yalniz Su gelme, duzenli agri falan olursa da beklemeden hastaneye gel beni aramaya calisma onlar zaten bana ulasir dedi. Yani aslinda acil durumda doktora yuzyuze ulasilamayabilir tamam ama cep telefonundan heran ulasmak lazim.Kizlar ben en son 26 aralokta gittim doktora. 15 gun sonra gel dedi. Yilbasindan once randevu alamadik nedense vermediler. Gecen gun aradik Ocagin 15ine kadar doktor cok yogunmus, ameliyatlar vs demisler. 15 ocaktan sonra randevu alabilcez yani. Normal mi sizce boyle bir sey olmasi. Zaten tereddutlerim var, bi de boyle olunca iyice geriliyorum. Ne biliyim acil agrim sancim olsa gitsem bakmayacak mi yani yogun oldugu icin
Aynı durum bizde de varEvet bnde biseyler yiyip uzaniyorum canm tık yok oturuyorum dürtüyorum yavrum karşılık veriyo esimde kiziyo cucugu rahat birakmiyosun uyusun diye ne yapiyim simdilik uyumasin dogdugu zmn uyur diyorum bnde
Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendimeCanim ben de 29 Aralik gitmistim, haftaya 15 ocak ta gidicem ve bana 26 subata kadar tum randevulari verdi. Hatta 37. haftadan sonra da 4 gunde bire dusurdu kontrolleri. Yalniz Su gelme, duzenli agri falan olursa da beklemeden hastaneye gel beni aramaya calisma onlar zaten bana ulasir dedi. Yani aslinda acil durumda doktora yuzyuze ulasilamayabilir tamam ama cep telefonundan heran ulasmak lazim.
Ben normal zamanda tasinma islerine dayanamadim. Gece yataga yattigimda ayak tabanlarimin sizlamasindan uyuyamamistim valla canim masallah sana allah guc kuvvet versin. Dikkat et kendine :)
Yeni yasin cok mutlu huzurlu guzel gecsin insallah canim.
Senher imkani dene yine de bence. O disarda konusanlara da kapa kulaklarini. Kismetse gelir hintten yemenden, degilse ne gelir elden demisler. Elindeki sansi iyi ki tepmemissin canim insallah guzel haberi alirsiniz.
Lansinoh icin silmeye yikamaya gerek olmuyor deniyor ama bi tecrubem yok benim. Simdi lansinoh kullan, bebek dogunca icine sinmezse ayva cekirdegi ve gul suyunu yaparsin canim. Dogal olur hic olmazsa.
O aspirinin icinde ne varsa ben elimi degdirince iki uc gun gecmedi verdigi rahatsizlik hissi. Herkes methediyor genelde ama agir bi kimyasal gibi geliyor bana nedense. Parmak uclarim bi garip oldu bi kere kullandim.
Kafamızda deli sorularYa ayni sey benim de aklimda ben de earth mama diye. I marka gogus ucu kremi aldim. Silmeden emzirebiliyormmussun yani bebege su bile vermeyin derken kremli kremli mi emziricez ben anlamadim. Dedigin gibi kremler yagli zaten silsen de gecmez yikamak lazim. Tecrubeliler bir yol gosterim :)
Korkutmak icin yazmadim canim sakin ol. Benim ellerimde zaten egzema var, o yuzden her deterjan dokunuyor, kasindirir vs aspirin de bi garip yapmisti. Onu demek istedim. Bir kere kullanmissin on bes dakikadan bir sey olmaz bebege allahin izniyle. Her gun camasir suyu kullanan, sigara icen hamileler var. Saglikla doguyor cocuklari. Dert etme kendine. Cok ozur dilerim panikletmek istememistimCiddimisin canım bebeğe bişey olmuşmudur ki On dk On beş dk kullandım inşallah bişey olmamıştır
evet canım az kaldı sağ salim kavuşalım inşallahhayirlisiya kavusuyorsun cnm az kalmis
inşallah geçer canımBebek 28. Haftada aşağı dönmüştü canim zaten. Takibime göre de tekrar yukari dönmedi çünkü ayaklari mideme ve bobreklerime vuruyor devamli.. Bilmiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum şimdi gittim yarım saat duşun altina girip hareketsiz kalarak dinlenmeye gevşemeye calistim insallah faydası olur
Korkutmak icin yazmadim canim sakin ol. Benim ellerimde zaten egzema var, o yuzden her deterjan dokunuyor, kasindirir vs aspirin de bi garip yapmisti. Onu demek istedim. Bir kere kullanmissin on bes dakikadan bir sey olmaz bebege allahin izniyle. Her gun camasir suyu kullanan, sigara icen hamileler var. Saglikla doguyor cocuklari. Dert etme kendine. Cok ozur dilerim panikletmek istememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?