2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım aspirin beni mahvetti bugun inan suyla karıştırdım kovaya birde o bile beni mahvetti

Birdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi
Canım ben de 2 gün yavaşlama hissettim. Doktora gittim. Ama ne hikmetse gideceğim günün sabahı bile çok hareketliydi. Doktor çok abartıyorum gibi baktı zaten bana zaten gittiğime pişman oldum. Haklıydı çünkü. 2 saatte 10 hareket sayıyorsan tamam. Daha ne istiyorsun dedi. Doktordan gelince de gayet hareketlendi. Sanki benim doktora gitmemi bekliyormuş gibi yani zaman zaman hareketler yavaşlayabiliyor.

A evet ikizlerdi dimi unutmusum kuzum ya insallah saglikli kucagna alirsin ne guzel bir hafta kalmis saol insallah sorunsuz kavusuruz yavrularimiza :))

Canm cokmu agrin var ozmn hic bekleme taksi cagir git hastaneye bi baktr insallah bay yoktur doguma hazirlik sancilarda olabilir ama o sancilar aralikla geliyo gecmiyor diyorsun gecmiyorsa kesin git hastaneye

Bnde de bi kere aynisi oldu canm hic hissetmedim korktum doktorumu aradim gel dedi gittim ultrasona uzandim bi tekmeler bi tekmeler doktorumda guldu cucuk dunyaya gelmeden parmaginda oynatiyo seni diye zaten hp boyle oluyo

Canm cokmu agrin var ozmn hic bekleme taksi cagir git hastaneye bi baktr insallah bay yoktur doguma hazirlik sancilarda olabilir ama o sancilar aralikla geliyo gecmiyor diyorsun gecmiyorsa kesin git hastaneye
Su biraz rahatlatti sanki canim en azindan iniltilerim kesti.. Takip edecegim simdilik beklemeye karar verdim

Ben normal zamanda tasinma islerine dayanamadim. Gece yataga yattigimda ayak tabanlarimin sizlamasindan uyuyamamistim valla canim masallah sana allah guc kuvvet versin. Dikkat et kendine :)

İYİ Kİ DOOOOOĞDUUUM BEN
Yeni yasin cok mutlu huzurlu guzel gecsin insallah canim.

Senher imkani dene yine de bence. O disarda konusanlara da kapa kulaklarini. Kismetse gelir hintten yemenden, degilse ne gelir elden demisler. Elindeki sansi iyi ki tepmemissin canim insallah guzel haberi alirsiniz.

Lansinoh icin silmeye yikamaya gerek olmuyor deniyor ama bi tecrubem yok benim. Simdi lansinoh kullan, bebek dogunca icine sinmezse ayva cekirdegi ve gul suyunu yaparsin canim. Dogal olur hic olmazsa.

Canım aspirin beni mahvetti bugun inan suyla karıştırdım kovaya birde o bile beni mahvetti
O aspirinin icinde ne varsa ben elimi degdirince iki uc gun gecmedi verdigi rahatsizlik hissi. Herkes methediyor genelde ama agir bi kimyasal gibi geliyor bana nedense. Parmak uclarim bi garip oldu bi kere kullandim.

Kizlar ben en son 26 aralokta gittim doktora. 15 gun sonra gel dedi. Yilbasindan once randevu alamadik nedense vermediler. Gecen gun aradik Ocagin 15ine kadar doktor cok yogunmus, ameliyatlar vs demisler. 15 ocaktan sonra randevu alabilcez yani. Normal mi sizce boyle bir sey olmasi. Zaten tereddutlerim var, bi de boyle olunca iyice geriliyorum. Ne biliyim acil agrim sancim olsa gitsem bakmayacak mi yani yogun oldugu icin

Canim ben de 29 Aralik gitmistim, haftaya 15 ocak ta gidicem ve bana 26 subata kadar tum randevulari verdi. Hatta 37. haftadan sonra da 4 gunde bire dusurdu kontrolleri. Yalniz Su gelme, duzenli agri falan olursa da beklemeden hastaneye gel beni aramaya calisma onlar zaten bana ulasir dedi. Yani aslinda acil durumda doktora yuzyuze ulasilamayabilir tamam ama cep telefonundan heran ulasmak lazim.

Evet bnde biseyler yiyip uzaniyorum canm tık yok oturuyorum dürtüyorum yavrum karşılık veriyo esimde kiziyo cucugu rahat birakmiyosun uyusun diye ne yapiyim simdilik uyumasin dogdugu zmn uyur diyorum bnde
Aynı durum bizde de var alışmışım 10-15 dakikada bir hissetmeye baktım hareket etmiyor hemen dürtüyorum onu zilli de karşılık veriyor babasıda kızıyor çocuğu rahatsız etme uyuyup büyüyecek diye Dayanamıyorum valla bu şekildebir iletişim yolumuz var gayette memnunum ben

Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendime

Ciddimisin canım bebeğe bişey olmuşmudur ki On dk On beş dk kullandım inşallah bişey olmamıştır

Kafamızda deli sorular
Ablam böyle miniciiik ucuk kremi miktarınkadar küçük olan bir keem kullanmış çatlak olduğunda " silmem gerekmiyodu ama ben yinede siliyodum nemli havluyla çok pahalıydı ama anında iyileştirdi o minicik şeyde yetti bana önden kullanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum oluşmamış bir yara iyileştirilemez sonuçta" dedi ay bilemedim

Ciddimisin canım bebeğe bişey olmuşmudur ki On dk On beş dk kullandım inşallah bişey olmamıştır
Korkutmak icin yazmadim canim sakin ol. Benim ellerimde zaten egzema var, o yuzden her deterjan dokunuyor, kasindirir vs aspirin de bi garip yapmisti. Onu demek istedim. Bir kere kullanmissin on bes dakikadan bir sey olmaz bebege allahin izniyle. Her gun camasir suyu kullanan, sigara icen hamileler var. Saglikla doguyor cocuklari. Dert etme kendine. Cok ozur dilerim panikletmek istememistim

inşallah geçer canım

Kıyamam canım ben artık bu Son aylarda panik oldum herşeye heyecanlanıyrum acayıp şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…