- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.281
Bnm ki biberon da meme de almıyor canım daha sağıp veriyorum onlar direkt ince bir hortumla mideye gönderiyorBiberonmu alıyor canım mama yani
Eşin haklı kesinlikle. Zaten böyle olacaksa devlettede takip olursun özel hastane boşuna seçilmiyor. Sen mutlaka iste numarasını. Belki gitmeyi gerektirmeyen acil bir durum olur bide bu var.Bilmiyorum neden vermedigini malesef. Ben de hic isteme geregi duymadim daha. Zaten yapi olarak da biraz sessiz cekingen biriyim. Detaylica oturup konusmadik hic.
Gittigimiz zaman su kadar gun sonra gel diyor. Disardaki kadin dogum kati sekreterinden randevu aliyoruz ona gore gidiyoruz.
Esim de benden pimpirikli. O ayarlamaya calisti randevuyu. Ulasamadikca sinir oldu bi sogudu doktordan.
Emme işi zorlu bir surecmis sanirim ya bakalım bidiklar nasil tepki verecek. Benim de çok zor oldu ameliyattan sonra hemen ayaklanmak zorunda kaldım evde bı kızım var bebisim başka bı ilde sürekli yolculuk yapmak zorunda kaldım sıcağı sıcağına anlamadım iyiyim sandım hep ama 30gunden sonra çıktı acısı malesefAyy gözünaydın canım ne güzel bizim bıdıkta emmiyor daha ya :/
Dikkat et canım ben 15.gündem oğlumu kucağıma almaya başladım ara ara 16 kilo ama ağrım oldu benim de başımda dönmeye başladı daha almadım dikkat et sende canım inşallah düzelir
Aman öylede söyleme vallahi benim gittiğim hastanede çalışan arkadaşım var ebe, hasta doğumhaneye inmek için asansöre binerken doğum başlamış asansörde doğurtmuşlar mecburen hayırlısını dilemek lazım. ogünde haberlerde okudum,adana'da doğuma yetişirken takside doğum başlamış,hastanenin önünde taksi içinde doğurtmuş dr.allah kolay doğum versin hepimize ama yerinde inşallahİnan öyle kolay bi doğum olacaksa hastaneye zor yetişmeyi tercih ederim:)) bu arada ben de bilmiyorım normal sancılar nasıldır suni sancıyla doğurdum kızımı. Acaba sancım başlasa anlar mıyım diye düşünüyorum ama hiç olmazsa ilerledikçe kesin anlaşılır heralde
özel hastane ise çok saçma canım sonuçta sen muayene parası veriyorsun özel ilgi beklersin,ben ilk zamandan buyana hep cepten görüşüyorum,yoğun olur bakamazsa whatsaptan yazıyorum görünce dönüyor sağolsun.Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendime
çok şükür gözünüz aydın olsun,sanada büyük geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsinKızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
inşallah canım sağlıkla kavuşalımAh ne heyecanlı...Allah sağlıkla o güne eriştirsin kavuşun yavrunla
AA maşallah canım kazasız belasız inşallah bugünlere geldiniz ne güzel bundan sonrası da gönlüne göre olur inşallahSelam kızlar yarın son kontrole gitcem haftaya pazartesi doğum inşallah bi terslik olmazsa şafak 6 :)
maşallah baya iyiymiş arkadaşının haftasıAminnn. Senin kızlar dursun yerlerinde maşallah ya. Benim arkadasım ikiz kızlarını 38de doğurdu kocamanlardı.
amin canım inşallahAA maşallah canım kazasız belasız inşallah bugünlere geldiniz ne güzel bundan sonrası da gönlüne göre olur inşallah
Lansimoh için bebeğin ağzındaki aftlara da iyi geliyor demişti benim doktorum ilk doğumda yani silmene gerek yok dedi ama ben de rahatsız olup silmistim.benim de catlaklarim var gogus ucunda doğumdan sonra mı kullanayim önce mi bilemiyorum. Doğumdan önce bebek için meme kokusunu degistiriyor diyor bazı doktorlarMemeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorumsilip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.
Ben bi kagida yazmistim zaten hissediyorsun bi değişik olduğunu sancim geldikçe gündüz 4ten başladım yazmaya saatlerini ve süresini. .akSam 10 a doğru siklasti kağıda bi baktım ki inanılmaz düzenli aralıklarla geliyor sancılar arası kisaliyor süresi uzuyor.eşime gösterdim hadi gidelim dedim eşim bana bu kadin delirdi gözüyle baktı kagidi görünce hiç unutmuyorum.İnan öyle kolay bi doğum olacaksa hastaneye zor yetişmeyi tercih ederim:)) bu arada ben de bilmiyorım normal sancılar nasıldır suni sancıyla doğurdum kızımı. Acaba sancım başlasa anlar mıyım diye düşünüyorum ama hiç olmazsa ilerledikçe kesin anlaşılır heralde
İş hayatına başlayınca ne kadar kıskanç ve kötü yürekli insanlar olduğunu anlamışım gerçekten. Hayirlisi olsun canım bebeğin nasibiyle gelsin güzel haberler alırsın inşallahsağolasın canım agzına sağlık teşekkür ederim
kraldan çok kralcı var memurlar üst şefler resmen kadro almamızı istemiyorlar sanki kendi maaşları kesilecekmiş gibi es kaza memur olmuşlar bizi beğenmiyorlar halbuki atanamayan edebiyat mezunu bir insanım ki çalışan tüm arkadaşlar üni mezunu kimya fizik matateik öğretmenlerimiz bile var
jeoloji mühensizimiz bile var ama gel gör ki durumlardan hepimiz işiz atama alamadıgımızdan bu işlerde calısıyoruz ve ona ragmen destekçimiz yok
amacları kafa karıstırmak yinefde yaptım basvurumu kabul edilmeyecek bile olsa maliye etmesin dedim
hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin
Ya çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı bana daha çok varmış gibi geliyor.Burda kimisinin profilinde 37 haftaları bu verilen günleri gorunce heyecan oluyorum en son ben dogurcakmisim gibi hissediyorum bakalım.Sağlikla kavusursun ikizlerine inşallah canimSelam kızlar yarın son kontrole gitcem haftaya pazartesi doğum inşallah bi terslik olmazsa şafak 6 :)
Benim mutfak tezgahım beyaz tabi sarariyor.misafir falan gelmicekse bekletiyorum bırakıyorum öylece 10 günde 1 ağzımi burnumu tulbentle kapatarak kullanıyorum...başka bişey çıkarmıyor çünkü onu.kipadan beyaz sirke aldım geçenlerde vileda kovasına döktüm tuvalet banyo dusakabin toz alma hepsinde kullandim cok memnun kaldim.gerçekten çok sağlıksız bu deterjanlar bi tek bulaşık makinesi için deterJan arayisindayim markettekiler çok ağır geliyorcanım bu maddeler kokmuyor olabilir ama vücudun maruz kalıyor sonuçta. aspirini her yerde kullanıyoruz diye bahsediyorlar da oda sonuçta kimyasal ne bileyim. ben en fazla tuvalete çamaşır suyu döküyorum. onun dışında cif kullanırım temizlikte oda çok fazla miktarlarda değil. ocağı falan silerken iyi oluyor leke çok durmuşsa. temizlik yapıcaz diye sakın kendinizi kimyasala bulamayın yazık bebeklerinize. birde bebekler için çamaşır suyu tozu çıkarmışlar şok oldum görünce.
maşallah canım bebeğin daha iyi olcak inşallah sen de kendini ihmal etme onun sana ihtiyacı var dikkat et kendineKızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Doğuma bi kaç gün 1 2 hafta kala böyle şiddetli ağrılar oluyor ben gerçek sancıdan günler öncesinde bi kaç defa acile gitmiştim.az kalmış olabilir doğumuna ama çok kötü olursan dinlensen bile mutlaka git doktora canim bu arada doğum günün de kutlu olsunSabahtan beri siddetli idi ama banyodan sonra azaldi canim elimi kaldiracak halim yok tekrat eskisi gibi agrimaya baslarsa gidecegim. Insallah tamamen geçer. Yattim şimdi biraz uyursam uyandigimda rahatlamis olurum belki. Dün aksamdan beri bulasiklar muyfakta dağınık insallah iyi olurum da toparlarim etrafi simdi hicbisey yapmayip bekleyecegim
Haftan gayet iyi canım sağlıkla gelsin bebeğin insallahBugün ayrıntılı ultrasona girdim suyum hala sınırda ve kesenin bir tarafında yok diğer tarafa yığılmış .anı bir durumda hemen yoksada 10 gün sonra alacaklar bebeği
Tesekkur ederim kuzum. Sagol valla bugün doğumgünü hayallerim baskaydi ama böyle oldu yapacak bisey yok :) simdiye kadar idare ettim bakalim eşim de uolda eve geliyor artarsa bu sefer hic beklemeyecegim. Genelde doğum sancisi adet gibi kasiklara ve bele vururmus ya aynı öyleyim. Bir de buna bebegin hareketleri eklenince sanki oyuluyor karnimin içi. Bugun bebek 10 dakika sabit durmadi o da mi huzursuz yoksa iyice kanala mi iniyor anlamadimLansimoh için bebeğin ağzındaki aftlara da iyi geliyor demişti benim doktorum ilk doğumda yani silmene gerek yok dedi ama ben de rahatsız olup silmistim.benim de catlaklarim var gogus ucunda doğumdan sonra mı kullanayim önce mi bilemiyorum. Doğumdan önce bebek için meme kokusunu degistiriyor diyor bazı doktorlar
Ben bi kagida yazmistim zaten hissediyorsun bi değişik olduğunu sancim geldikçe gündüz 4ten başladım yazmaya saatlerini ve süresini. .akSam 10 a doğru siklasti kağıda bi baktım ki inanılmaz düzenli aralıklarla geliyor sancılar arası kisaliyor süresi uzuyor.eşime gösterdim hadi gidelim dedim eşim bana bu kadin delirdi gözüyle baktı kagidi görünce hiç unutmuyorum.
İş hayatına başlayınca ne kadar kıskanç ve kötü yürekli insanlar olduğunu anlamışım gerçekten. Hayirlisi olsun canım bebeğin nasibiyle gelsin güzel haberler alırsın inşallah
Ya çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı bana daha çok varmış gibi geliyor.Burda kimisinin profilinde 37 haftaları bu verilen günleri gorunce heyecan oluyorum en son ben dogurcakmisim gibi hissediyorum bakalım.Sağlikla kavusursun ikizlerine inşallah canim
Benim mutfak tezgahım beyaz tabi sarariyor.misafir falan gelmicekse bekletiyorum bırakıyorum öylece 10 günde 1 ağzımi burnumu tulbentle kapatarak kullanıyorum...başka bişey çıkarmıyor çünkü onu.kipadan beyaz sirke aldım geçenlerde vileda kovasına döktüm tuvalet banyo dusakabin toz alma hepsinde kullandim cok memnun kaldim.gerçekten çok sağlıksız bu deterjanlar bi tek bulaşık makinesi için deterJan arayisindayim markettekiler çok ağır geliyor
maşallah canım bebeğin daha iyi olcak inşallah sen de kendini ihmal etme onun sana ihtiyacı var dikkat et kendine
Doğuma bi kaç gün 1 2 hafta kala böyle şiddetli ağrılar oluyor ben gerçek sancıdan günler öncesinde bi kaç defa acile gitmiştim.az kalmış olabilir doğumuna ama çok kötü olursan dinlensen bile mutlaka git doktora canim bu arada doğum günün de kutlu olsun
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim suyum hala sınırda ve kesenin bir tarafında yok diğer tarafa yığılmış .anı bir durumda hemen yoksada 10 gün sonra alacaklar bebeği
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim suyum hala sınırda ve kesenin bir tarafında yok diğer tarafa yığılmış .anı bir durumda hemen yoksada 10 gün sonra alacaklar bebeği
Geçmiş olsun canım sen de bir an önce şifa bulursun inşallahEmme işi zorlu bir surecmis sanirim ya bakalım bidiklar nasil tepki verecek. Benim de çok zor oldu ameliyattan sonra hemen ayaklanmak zorunda kaldım evde bı kızım var bebisim başka bı ilde sürekli yolculuk yapmak zorunda kaldım sıcağı sıcağına anlamadım iyiyim sandım hep ama 30gunden sonra çıktı acısı malesef
Haklısın cnm güzel dua etmek lazım yanlış olmuş benimki:) ama gider gitmez doğuma girmek güzel olurdu heralde:) çevremde de hiç duymadım öyle zor yetişen. filmlerde olur gibi geliyo bana sanki. Demekki varmış gerçek hayattada:)Aman öylede söyleme vallahi benim gittiğim hastanede çalışan arkadaşım var ebe, hasta doğumhaneye inmek için asansöre binerken doğum başlamış asansörde doğurtmuşlar mecburen hayırlısını dilemek lazım. ogünde haberlerde okudum,adana'da doğuma yetişirken takside doğum başlamış,hastanenin önünde taksi içinde doğurtmuş dr.allah kolay doğum versin hepimize ama yerinde inşallah
özel hastane ise çok saçma canım sonuçta sen muayene parası veriyorsun özel ilgi beklersin,ben ilk zamandan buyana hep cepten görüşüyorum,yoğun olur bakamazsa whatsaptan yazıyorum görünce dönüyor sağolsun.
çok şükür gözünüz aydın olsun,sanada büyük geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin
kızlar resmi kurumda işçi olarak çalışıyorum bahsetmiştim bugün kadro için evraklarımı verdim
kimisi kapsıyor dedi kurumda kimisi kapsamıyor evrak bile vermeyin dedi ben her şeye rağmen kızımında kısmetine inanarak verdim
hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua eder misiniz rica etsem
Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?