2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben her seferinde yıkıyordum. Zaten acılar 1 hafta 10 günde bitiyor bebek doğru emerse o yüzden cok zor gelmedi.

Kuruntu değil ama neden numarasını vermedi ki? Benim doktorda randevulara planlı çağırıyor. Hatta bazen dolu oluyor yazıyorum whatsuptan gel diyor randevu acıyor bana kücük bir oğlum daha var her zaman gidemiyorum diye. Bide acil durum olsa hastaneyi arayacaksın onlar sana soracak geri dönecek. Ben nst için ilkindr gidemedim olduğum yerde cektirip resimleri atmiştım mesela.

Yani en basından beri kendi vermiş olmalıydı ve bir düzenle takip etmeli artık.

Kıyamam canım ben artık bu Son aylarda panik oldum herşeye heyecanlanıyrum acayıp şekilde
Hormonlar iste

Kusura bakma nolur dusunmeden dan dun yazmisim valla hic korkutur muyum ki telas ettirir miyim diye gelmedi aklima

Cok da panik stres yapma her seye sen

Su biraz rahatlatti sanki canim en azindan iniltilerim kesti.. Takip edecegim simdilik beklemeye karar verdim
Ne yaptın? Ağrı düzenli ve bir kasılma 20 sn geciyorsa git mutlaka. Ambulans çağirmak bu durumlarda mantıklı olmuyor aslında en güzeli taksi sanırım.

Aklı başındasın...eminim kimsenin aklını karıştırmasına izin vermeyeceksin. Evet ya nedir bu sanki elini başkalarının cebine sokup paralarını mı alıyoruz, enerjini hiç bozma, Allah yolunu - şansını açık etsin Kadron çikinca çikolata alir o en cok muhalefet edenlere ikram edersin o zaman "ay tatlııım çok sevindik senin adına derler"...

Senher imkani dene yine de bence. O disarda konusanlara da kapa kulaklarini. Kismetse gelir hintten yemenden, degilse ne gelir elden demisler. Elindeki sansi iyi ki tepmemissin canim insallah guzel haberi alirsiniz.
.
sağolasın kuzum insallah guzel haberler veririm sizlere
canım acil de bel agrım cok de versinler bence endişeleniyorsan ayrıca bence cep numarasını kesinlikle alın dogumun gece olabılır esın arar bsy olur acil sorman gereken al derim ben numaraısını

Bilmiyorum neden vermedigini malesef. Ben de hic isteme geregi duymadim daha. Zaten yapi olarak da biraz sessiz cekingen biriyim. Detaylica oturup konusmadik hic.
Gittigimiz zaman su kadar gun sonra gel diyor. Disardaki kadin dogum kati sekreterinden randevu aliyoruz ona gore gidiyoruz.
Esim de benden pimpirikli. O ayarlamaya calisti randevuyu. Ulasamadikca sinir oldu bi sogudu doktordan.

aynen aynen o zaman bizden iyisi olmaz çok teşekkür ederim canım moral oldunuz bana çok sağolun hepiniz
şu işleri halledeyim diye sıf uzattım raporu bugun kalça bel agrısından geberdim ama yinede geldim bu durumlarda işte olmam iyi olur diye bu halde buralardayım Allah yüzüme baksın istediğim tek o parasnda pulunda da değilim bebek olunca iznimi uzatabileceğim tek düşündüğüm o

Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.

canım özel hastane mi gittiğin doktorun yeri

çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir ameliyat yerin kendine dikkat et
yoğun bakımdan çıkmasına çok sevindim çok şükür yavas yavas emecektirde sen bu esnada kendini düzeltmeye iltihabı halletmeye calış

olsun canım bugünlerinize çok şükür bunlarıda atlatırsınız inşallah.

Ne yaptın? Ağrı düzenli ve bir kasılma 20 sn geciyorsa git mutlaka. Ambulans çağirmak bu durumlarda mantıklı olmuyor aslında en güzeli taksi sanırım.
Sabahtan beri siddetli idi ama banyodan sonra azaldi canim elimi kaldiracak halim yok tekrat eskisi gibi agrimaya baslarsa gidecegim. Insallah tamamen geçer. Yattim şimdi biraz uyursam uyandigimda rahatlamis olurum belki. Dün aksamdan beri bulasiklar muyfakta dağınık insallah iyi olurum da toparlarim etrafi simdi hicbisey yapmayip bekleyecegim

Yok yok hic huzursuz olma artik zaten bu haftadan sonra inanki hersey olacagina variyor. Acil bir durum olsa zaten hepimiz hastaneye kosucaz.

Doktorunun numara vermemesi cok sacmaymis yalniz. Istesene sen.

Ayy gözünaydın canım ne güzel bizim bıdıkta emmiyor daha ya :/
Dikkat et canım ben 15.gündem oğlumu kucağıma almaya başladım ara ara 16 kilo ama ağrım oldu benim de başımda dönmeye başladı daha almadım dikkat et sende canım inşallah düzelir

Biberonmu alıyor canım mama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…