- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.261
Ben her seferinde yıkıyordum. Zaten acılar 1 hafta 10 günde bitiyor bebek doğru emerse o yüzden cok zor gelmedi.Ya ayni sey benim de aklimda ben de earth mama diye. I marka gogus ucu kremi aldim. Silmeden emzirebiliyormmussun yani bebege su bile vermeyin derken kremli kremli mi emziricez ben anlamadim. Dedigin gibi kremler yagli zaten silsen de gecmez yikamak lazim. Tecrubeliler bir yol gosterim :)
Kuruntu değil ama neden numarasını vermedi ki? Benim doktorda randevulara planlı çağırıyor. Hatta bazen dolu oluyor yazıyorum whatsuptan gel diyor randevu acıyor bana kücük bir oğlum daha var her zaman gidemiyorum diye. Bide acil durum olsa hastaneyi arayacaksın onlar sana soracak geri dönecek. Ben nst için ilkindr gidemedim olduğum yerde cektirip resimleri atmiştım mesela.Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendime
Hormonlar isteKıyamam canım ben artık bu Son aylarda panik oldum herşeye heyecanlanıyrum acayıp şekilde
Aminnn. Senin kızlar dursun yerlerinde maşallah ya. Benim arkadasım ikiz kızlarını 38de doğurdu kocamanlardı.evet canım az kaldı sağ salim kavuşalım inşallah
Ne yaptın? Ağrı düzenli ve bir kasılma 20 sn geciyorsa git mutlaka. Ambulans çağirmak bu durumlarda mantıklı olmuyor aslında en güzeli taksi sanırım.Su biraz rahatlatti sanki canim en azindan iniltilerim kesti.. Takip edecegim simdilik beklemeye karar verdim
sağolasın canım agzına sağlık teşekkür ederim
kraldan çok kralcı var memurlar üst şefler resmen kadro almamızı istemiyorlar sanki kendi maaşları kesilecekmiş gibi es kaza memur olmuşlar bizi beğenmiyorlar halbuki atanamayan edebiyat mezunu bir insanım ki çalışan tüm arkadaşlar üni mezunu kimya fizik matateik öğretmenlerimiz bile var
jeoloji mühensizimiz bile var ama gel gör ki durumlardan hepimiz işiz atama alamadıgımızdan bu işlerde calısıyoruz ve ona ragmen destekçimiz yok
amacları kafa karıstırmak yinefde yaptım basvurumu kabul edilmeyecek bile olsa maliye etmesin dedim
hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin
sağolasın kuzum insallah guzel haberler veririm sizlereSenher imkani dene yine de bence. O disarda konusanlara da kapa kulaklarini. Kismetse gelir hintten yemenden, degilse ne gelir elden demisler. Elindeki sansi iyi ki tepmemissin canim insallah guzel haberi alirsiniz.
.
canım acil de bel agrım cok de versinler bence endişeleniyorsan ayrıca bence cep numarasını kesinlikle alın dogumun gece olabılır esın arar bsy olur acil sorman gereken al derim ben numaraısınıKizlar ben en son 26 aralokta gittim doktora. 15 gun sonra gel dedi. Yilbasindan once randevu alamadik nedense vermediler. Gecen gun aradik Ocagin 15ine kadar doktor cok yogunmus, ameliyatlar vs demisler. 15 ocaktan sonra randevu alabilcez yani. Normal mi sizce boyle bir sey olmasi. Zaten tereddutlerim var, bi de boyle olunca iyice geriliyorum. Ne biliyim acil agrim sancim olsa gitsem bakmayacak mi yani yogun oldugu icin
Bilmiyorum neden vermedigini malesef. Ben de hic isteme geregi duymadim daha. Zaten yapi olarak da biraz sessiz cekingen biriyim. Detaylica oturup konusmadik hic.Kuruntu değil ama neden numarasını vermedi ki? Benim doktorda randevulara planlı çağırıyor. Hatta bazen dolu oluyor yazıyorum whatsuptan gel diyor randevu acıyor bana kücük bir oğlum daha var her zaman gidemiyorum diye. Bide acil durum olsa hastaneyi arayacaksın onlar sana soracak geri dönecek. Ben nst için ilkindr gidemedim olduğum yerde cektirip resimleri atmiştım mesela.
Yani en basından beri kendi vermiş olmalıydı ve bir düzenle takip etmeli artık.
aynen aynen o zaman bizden iyisi olmaz çok teşekkür ederim canım moral oldunuz bana çok sağolun hepinizAklı başındasın...eminim kimsenin aklını karıştırmasına izin vermeyeceksin. Evet ya nedir bu sanki elini başkalarının cebine sokup paralarını mı alıyoruz, enerjini hiç bozma, Allah yolunu - şansını açık etsinKadron çikinca çikolata alir o en cok muhalefet edenlere ikram edersin o zaman "ay tatlııım çok sevindik senin adına derler"...
canım özel hastane mi gittiğin doktorun yeriBilmiyorum neden vermedigini malesef. Ben de hic isteme geregi duymadim daha. Zaten yapi olarak da biraz sessiz cekingen biriyim. Detaylica oturup konusmadik hic.
Gittigimiz zaman su kadar gun sonra gel diyor. Disardaki kadin dogum kati sekreterinden randevu aliyoruz ona gore gidiyoruz.
Esim de benden pimpirikli. O ayarlamaya calisti randevuyu. Ulasamadikca sinir oldu bi sogudu doktordan.
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir ameliyat yerin kendine dikkat etKızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Selam kızlar yarın son kontrole gitcem haftaya pazartesi doğum inşallah bi terslik olmazsa şafak 6 :)
olsun canım bugünlerinize çok şükür bunlarıda atlatırsınız inşallah.Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Sabahtan beri siddetli idi ama banyodan sonra azaldi canim elimi kaldiracak halim yok tekrat eskisi gibi agrimaya baslarsa gidecegim. Insallah tamamen geçer. Yattim şimdi biraz uyursam uyandigimda rahatlamis olurum belki. Dün aksamdan beri bulasiklar muyfakta dağınık insallah iyi olurum da toparlarim etrafi simdi hicbisey yapmayip bekleyecegimNe yaptın? Ağrı düzenli ve bir kasılma 20 sn geciyorsa git mutlaka. Ambulans çağirmak bu durumlarda mantıklı olmuyor aslında en güzeli taksi sanırım.
Yok kafa kabak gibi midemdeEl elede tutuşur muyuzBakalım döndümü Efsun hanım
Yok yok hic huzursuz olma artik zaten bu haftadan sonra inanki hersey olacagina variyor. Acil bir durum olsa zaten hepimiz hastaneye kosucaz.Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendime
Doktorunun numara vermemesi cok sacmaymis yalniz. Istesene sen.Ne guzel bi sistemi varmis sizin doktorun, boyle her sey planli olunca cok hosuma gidiyor benim. Bizimki oyle degil. Mesela cep numarasi bile yok bizde. Hastane dahilisinden ulastik bu zamana kadar. Istemek mi gerekiyor acaba numarasini, veya son zamanlarda mi verir bilemiyorum ama bu konularda nedense huzursuzluk hissediyorum ben. Su an yeni doktor hastane arayisina girmek icin de gec kaldim gibi geliyor. Ilk basta giderken arastirdik, giden herkes cok memnundu doktordan. Ben de bi yanlisini gormedim bu zamana kadar. Kuruntu mu ediyorum ki kendi kendime
Ayy gözünaydın canım ne güzel bizim bıdıkta emmiyor daha ya :/Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Biberonmu alıyor canım mama yaniAyy gözünaydın canım ne güzel bizim bıdıkta emmiyor daha ya :/
Dikkat et canım ben 15.gündem oğlumu kucağıma almaya başladım ara ara 16 kilo ama ağrım oldu benim de başımda dönmeye başladı daha almadım dikkat et sende canım inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?