2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bir tanede koyu Esofman alti koydum

canim asla panikletmek icin soylemiyorum seni ama bildigim icin yazmadan gecemedim. Yaptiginiz cok cok tehlikeli birsey. Degil sikmak goguslere masaj bile yapilmamasi gerekiyor. Bence durumu mutlaka doktoruna soyle
Bende arastirinca ayni seyle karsilastim. Daha cok sut uretmesinede sebep olabilirmis. Nasil biz saginca sut artiyor ayni.mantik. ama bir kereden birsey olmaz sanirim.

Emzirmeye calisiyorum ama sut yok ki
Ilk 2 3 gun 1 2 cay kasigi gelse bile yetiyor zaten ilk bas gelen sut degil kolostrum dedikleri sey. O da seffaf oluyor 1 2 damlasi bile yetiyor. Panik yok :)

Kızlar sabahtan beri kızım uçla bir iki saate bir 10 ar 15 er dk emiyordu akşam ağlamağa başladı meme veriyorum itiyor altı temiz gazi yok
Dedim aç mi
Hiçbir zaman 70 cc yemeyen çocuk biberonla 70 cc sut içti baktım biberonu alıyor meme verelim dedik yine memeyi yani ucu ağzına alır almaz ağlamaya başladı biberonu verince hemen kıtlıktan çıkmış gibi emdi çok moralim bozuldu ağladım ne güzel emiyordu uçla bile olsa
Bir yandan aç kalmış ac bıraktım diye üzüldüm bir yandan biberonu almasına üzüldüm ağladım ya yine emmezse kaygısı oldu bende

Sen biran önce madelanin ucunundan al dene.

Çok çok teşekkür ederim canım kafama takılan herşeyi anlatmışsın çok netleşti kafamda şimdi Allah razı olsun. Senin durumunu kendimle benzerlik gösterdiği için özellikle takip etmiştim ben de son haftalar doktor değişikliği yaptım benzer nedenle. Senin durumun bana umut oldu açıkçası inşallah ben de yapabilirim

Tmm canım suan avent kullanıyordum 2 gündür sıkıntı yoktu bugün akşam ne oldu böyle oldu anlamadım
Bunun memeyle ucla alakali oldugunu sanmiyorum. Benim sipada arada mememi alamiyor. Ozellikle cok aciktiysa veriyorum 2 emip atıyor elini emmeye basliyor 10 15 dk debeleniyorum memeyi agzina sokana kadar. Ugrascaz baska yolu yok :)

Kızlar selamlar, bende doğum yaptım 12 şubatta . henüz yeni yazabiliyorum ne yazık ki şu an maraton koşusunda gibiyim. Çok şükür bebeğimize kavuştuk. Normal doğum epidüral yapıldı, çok şükür rahat bir doğumum oldu. Bir probleminiz yoksa tavsiye ederim. Bebişimiz biraz erken geldiği için biraz küçük doğdu 2800 gr. Fırsat buldukça yazmaya çalışıcam ama gerçekten bebek bakımı çok zor. 2-3 kişi anca yetiyor bakmaya. Herkese sevgiler...

Kızlar sanırım ben çok fena lohusa bunalımındayım 3 gün önce annem geldi çocuğu bırakıp markete gideyim dedim 1.5 saat oyalandım eve donesim gelmedi ve kızım aklıma hiç gelmedi aslında merak edip onu arayıp sormam gerekirdi hiç aklıma gelmedi salak salak market gezdim bulaşık bezi baktim resmen kendini rahatlatmak için
Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum eski bağımsız hayatımı özlüyorum basıp giderdim istediğim yere deniz görmeye tatile gitmek istiyorum surda ekmek almaya bile gidemiyorum
Tüm bağımsızlığım kısıtlandı o gün altını değiştirirken üstüme kaka yaptı ablam gelene kadar 3 saat o boklu üstle oturdum çünkü banyom üst katta uyusa bile sesini duyamam diye çıkamadım ki zaten öyle mizmizlandi ki uyumadı 3 saat kucağımdan inmedi
Deliksiz uykuyu gezmeyi özledim resmen bıyıklarım çıktı kuaföre gidemiyorum çok bunaldım üstüm basım hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum bol bol göbeğim gitmedi hala kilolu duruyorum tv ye boş boş bakıyorum hiçbir şeyden keyif almıyorum keyif alacak bsy yapamıyorum çünkü arkadaşlar geliyor sohbet edemiyorum arkadaşa gittim sohbet edemedim tek düşüncem saati geldi yemek yiyecek mi emecek mi doydu mu neden ağlıyor artık başka şey düşünmek hatta alıp basımı gitmek istiyorum
Bunları düşündüğüm için ve dışarıya çıktığımda aklıma da hiç gelmediği içinde kendimi suçluyorum acaba annelik yapamıyor muyum annelik duygusu yok mu bende diye
Bazen mızmızlansa bile almıyorum uyumayı düşünüyorum sonra kendimi suçluyorum bugün sabah 2 saat ağladı kafam beşikte o ağlarken uyuya kalmışım kalkamamışım
Uykuya düşkün değildim resmen srtik uyku akıyor gözümden
Mis gibi en güzel uykumdu suyumun geldiği gün uyanır uyanmaz yataktan kalktım su boşaldi o uyku bana en son hediyeymiş
Yıllarca aylarca böyle geçecekse ben nasıl dayanırım yıllarca böyle mi olacak aylarca bunu mu çekicem ne zaman bitecek diye gün geçiriyorum sonrada bunları düşündüğüm için kendime kızıyorum nasıl bir varlıksın sen herkes bebek ister neler yapıyor allah sana verdi kıymetini bilmiyorsun başına is getireceksin diye kendime kZiyorum hatta başımıza beter şeyler gelecek diye korkuyorum Allah’ın affet tövbe diyorum
Kafayı yedim galiba
Artik uğraşmak gece kalkmak kaygılı olmak istemiyorum
Alttan kasıntım var doktora gidemedim boynumda şişlik var doktora gidemedim ellerim hala uyusik daha uyusuk bileklerim
Çocuğu tutmaktan sisti doktora gidemedim
Karnım
Doğumda catkamis rezalet her yeri çatlak gördükçe sinirim bozuluyor kendimden çıktım artkk bu halimi gördükçe iyice üzülüyorum

Son düzenleme:
Yaparsın kuzum inan normal doğumda bir şey yok açılman olsun çok rahat olur korkma hiçbir şey hissetmiyorsun mecbur kalıyorsun zaten o an da düşünemiyorsun hiçbir şeyi

Hayırlı olsun canım
Gözün Aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inssllah

İlk defa duydum

Kizlar doğum belirtisi olarak vajina batma acı yaşayan var mı. ..baska hiç bişey yok ama acaip batma var 15 _20 dakikada bir

P Prime18 canım sana yardımcı olacak kimse olmadığından böyle düşünüyorsun. Zamanla geçecektir. Bende ablamlar bebek bakarken düşünürdüm bu çekilecek şey değil ne için bunu çekicem derdim. Hala doğurmadım bilmiyorum neler hissedeceğimi. Ama bebeğinin varlığı kokusu bunları karşılamamızı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Baştan beri emzirme pronblemlerin de olduğundan sıkılman çok normal. Biz ona o bize alışacak zamanla herşey yoluna girecektir.

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayim. Stres yapma stres yaptıkça bebek yukarı kaçar diyorlar . Kaynanam bekle normal doğsun , seni bırakmam diyor . Bende istiyorum çok kendisi gelsin diye. Ama riskler olunca insan korkuyor beklemek istemiyor. Bugün arkadaşımla konuştum 39+ larda çocuğu doğmuş o zaman bile çocuk kakasini yapmış yemis az kalsın zehirleniyormus, insan bu durumda da sürekli kötü senaryolar üretiyor kafasında . Ama kimi arkadaşta diyor ki daha doğar 40+0 a kadar rahat ol diyorlar. Baban için geçmiş olsun , eğer sende rahat etmiyorsan bi şekilde istediğin yere git , sonuçta anne sensin kayinpederin de o kadara katlansin yapacak bisey yok. Bu zamana kadar baban götürmüş . Şimdi o yardım etsin

Canm seninle ayni durumdaydim bnm sutum geliyor bebek mememi tutmuyordu cunku hic ucum yoktu burda arkadaslarda soyledi pes etme nemeyi zorla cer diye bnde dayanamadim yavrum ac diye biberonla sut mama vermeyi basladim hu sefer yavrum hic bni istemedi meme silikon ucla baslarda emiyordu sonradan uclada emmek ustemedi hp agladi mememi ittirdi bnde pes ettim hm biberonla besledim dogduna 22 gun oldu bu iki gundur cok aciktigi zmn zorla silikon ucsuz meme verdim ilk cok agladi ittirdi cok ama cok agladi bn pes etmedim icim acidi yavruma cunku cok acti yarim saat sonra tuttu mememi emmeyi basladi artik her saaette ceriyorum emiyo ucunu da cikartti sutum az bir saat emiziriyorum sonrada mama veriyorum sakin pes etme cok aciktigi zmn ver mutlaka emicektr he birde bnm doktorum en az 20 gun sonra bebek guclenicek memeyide tutmayi basaricak demisti cok şükür tam 20 gunlukken tuttu pes etme hp emizir

Kızlar bende manyağa bağlayanlardanım habire ya sütüm giderse ya azalırsa ben napıcam korkusu başladı bir saniye aklımdan çıkmıyor benim gibi olan varmı ya neolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…