2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yorgunluğun uykusuzluğun verdiği normal tepkiler. İnsan bazen daha da doluyor. Ama kendini bırakıp bunalıma bile giremiyor. Hüngüngür hüngür ağlamak istiyorum ağlayınca sinüzit olursun diyorum kendime. Ama sen de çok zorlandın canım. Sarılık çok bunalttı seni. Artık gündüz üç saate akşamları uyandıkça sütünü ver. Gece uykunu almaya çalış. En başta uykusuzluk bitiriyor.

Kızlar bende manyağa bağlayanlardanım habire ya sütüm giderse ya azalırsa ben napıcam korkusu başladı bir saniye aklımdan çıkmıyor benim gibi olan varmı ya neolur yardım edin
Canım gider dersen gider. Gitmez dersen gitmez. Bukadar. Nezaman doğurmuştun kuzunu. Bak 15 günlük olunca bebeğini emzirmeyi düşündüğün an göğüs pedine sütün akmaya başlar. Geçen dışarı çıktım. 4 saate yakın gidemedim eve. Kızım ne yaptı acaba diye düşünüp evi aradığımda göğüslerim hemen sızılanmaya başladı. Süt aktı. Sütünü iyice sağınca bile hala göğsünden süt gelir. Eskiler çektikçe gelir derler.

İnsallah zamanla atlatırım yoksa cidden kaçıp gidecek kıvama geldim geçen gün al bebeği git annen baksın ben gidiyorum diyecektim o derece bunaldım çünkü
Biberonla emince resmen hakarete uğramış hissediyorum kendimi ve çok içermiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı biberonla emmesini bile kabul edip kaderime boyun eğecek kıvama geldim
geçen gün öyle ağladım öyle ağladım ki saatlerce ağlarken sızmışım evet sarılık o hastane beni bitirdi o ışığın altına kızı ciplak görmek dus alamadan oturmak koltukta öyle beklemek ağlayınca kucağına alamamak her seferinde resmen hastane bana travma oldu simdi de aç kalmasın aman sarılık yukselir aman hasta olur aç bırakmayım aç kaldı kötü anne moduna giriyorum kendimce

Oğlum sağımda yatıyor kızım solumda. Hangisine dönüp yatacağımı şaşırdım. Oğlum bana çok bağlı. Herşeyin farkına varabiliyor. Birden yalnız kalmasına dayanamıyorum. Kızım çok savunmasız. Birine dönsem öbürüne haksızlık. Bütün dertlerime derman buldum da buna bulamadım.

Gozun
aydin allah anali babali uzun ömürlü etsin yavrunu

Cnm yarım günde olsa yardımcı alsana kendine. Ben 10 gün daha geçsin sling kullanacağım. Onu da deneyebilirsin. Bir iki geceliğine birileri kalsa baksa ipeğe. Uykunu alsan. Ben yaşamadım öyle şeyler rabbim yaşatmasın ben dayanamam. Hayatımı az çok biliyorsun. Bisürü şeyle mücadele ediyorum ama iş çocuklarıma gelince belim bükülüveriyor. Bdn kaldıramam asla. Rabbim kimseye yaşatmasın csnım. İnşallah bundan donra ipeğimiz çok daha sağlıklı olur

Son düzenleme:
Hep bi işi çıkıyo. Sinirlenip daha çok ağlıyorum. Bi stres bastı bunaldım. Eşim uzakta. Ağlamak istiyorum. Ama bebeğim üzülcek diye ağlayamıyorum. Allah ım biran önce sağlıkla doğsun artık diyr yalvarıyorum. Aklımda birsürü soru işareti var.

maviucurtma33 bize doktor sıkmayın o kendisi İner dedi bizden gecen bir hormondan oluyormus bence dolarsa bir daha sıkma

Yok kız ben sıkmadım daha doğurmadım ki

Allah başka dert vermesin canım. Bebeği beşiğe yatırsan daha iyi olmaz mı aslında

Hangisinin gözü açıksa ona don kuzum

Yok kız ben sıkmadım daha doğurmadım ki

Allah başka dert vermesin canım. Bebeği beşiğe yatırsan daha iyi olmaz mı aslında
Daha beşiği vs yokki. Ayarlamaya fırsatım olmadı. Biliyorum tehlikeli ama ben çok hassas uyurum. Bide korkuyorum kusarsa burnu dolar boğulursa diye saatbaşı bakıyorum hep. Oğlumda da böyle korkaktım

Bunun memeyle ucla alakali oldugunu sanmiyorum. Benim sipada arada mememi alamiyor. Ozellikle cok aciktiysa veriyorum 2 emip atıyor elini emmeye basliyor 10 15 dk debeleniyorum memeyi agzina sokana kadar. Ugrascaz baska yolu yok :)
Benimkide elini emiyor. Memeyi bulamayınca deli gibi elini ağzına sokuyor. Çok gülesim geliyor :))

Kuzum kalsalar bile biberonla veren benim ya da emziren benim yine ben kalkacağım için kimseye kalın demedim öğlen ablam geliyor iste 1-5 arası sonra gidiyor oda gazını çıkarıp bakıyor ben uyuyorum ya da is yapıyorum ben yapayım diyor ama benim düzenimi bilmediği için o yapsa bile arkasına ben düzeltiyorum yine ben yapmış oluyorum dolayısıyla direk benim yapmam iyi oluyor eşimi kaldırıyorum gece ama ana şeyler bende olduğu için yine yorulan ben oluyorum yardımcı almam suan için maddi açıdan uygun değil kuzum annemse çalışıyor ve artık yaşlı söylediğin şeyi anlamıyor bile bazen

Daha beşiği vs yokki. Ayarlamaya fırsatım olmadı. Biliyorum tehlikeli ama ben çok hassas uyurum. Bide korkuyorum kusarsa burnu dolar boğulursa diye saatbaşı bakıyorum hep. Oğlumda da böyle korkaktım
Başta bende öyleydim. Yan yatırıyorum hep. Şu sıra rahat davranmaya karar verdim. Yoksa kafayı yiyecektim.

Olmadı eşine söyle o onları aradiginda söylesin. Oğulları soylerse belki daha iyi olur .

Kızlar bu çatı muayenesinden sonra lekelenme oluyor ya, sizde direk doktordan çıkınca mı geldi yoksa daha sonra mı? Bir de renk olarak benimki koyu gibi, kırmızıdan kahveye doğru, bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…