- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.621
Regl olan bebek miBende baktim simdi emzirilen bebeklerde oluyormus. Anneden gecen hormonlardan dolayi. Regl.olan bebek duymustumda bunu ilk kez duydum.
Regl olan bebek mi ??? Ay ben soklardayim ikisini de yeni duydum.
Regl olan bebek mibunuda hiç duymamıştım yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla
Ayyyy inşallah canımm benimBen de cuma gunu bi soruyum bakalim canim. O kremi aldim madem doktor sana hamileyken onermis bi problem olmaz heralde diye cunku artik duramadim kasintidan. Cok rahatsuzlik verici bir seymis. Iyi geldi ilk surmede tesekkur ederim
Evet ben de surdum iyi geldi canim tesekkur ederim.
Doktora gidince unutmazsam sorucam bakalim bu sorulari
Evet sıkı gakip etmek gerekiyor zamani dolunca canim. Bazi doktorlar bekliyor bazilari hic riske girmek istemiyor. Hayirlisiyla zamaninda alalim insallah hepimiz bebeleri
Ben de kapaliyim canim. Gecelik hic almadim ya rahat edemem diye. Almak lazim mi sence? Pijama takimi koydum hep yanima.
Bu kalkan bana tam oturmuyor canim ya. Normal mi boyle olmasi? Camasirin mi tutmasi gerekiyor? Kendi kendine durmuyor orda
Ilk defa oldu bende canim. Duramadim kasintidan kizlarin onerdigi kremi surdum valla
Canim neden cifter cifter gidiyosun doktora? Uzulme hayirlisi olsun bakalim. O bebek orda kalmayacak bi sekilde cikacak illa ki
Gecmis olsun canim. Zor bi surec gecirmissin. Bebisiniz hayirli olsundoktorun tavri cok fena olmus ama bence. Ne demek cok gelir gidersin ya insan biraz cesaret verici bi seyler soyler
Amiiin. Bence rahim agzi incelmisse yakinda baslar acilma canim. Dogurmayanlar grubundan yakinda gidicisin
Karnımda hiç bi ağrı yok arada ağrı oluyodu oda gitti. Babam hastalandı vertigo oldu zor ayağa kalkıyo dün kayınbabam hastaneye götürdü işlemler uzun sürdü diye mızmızlanıp durdu sinirlendim sonucu beklemeden çıktım. Tıp fakültesi ne gittiğim için hep yeni uzman olmuş doktorlar hiç güvenmiyorum. Tamam 40 haftayı geçsin beklerim ama bi risk olursa doktorlara güvenmiyorum. Özele gitmek istiyorum hastane uzak götürecek kimse yok. Allah ım nolur biran önce doğuruyum stres oldum. Hüngür hüngür ağlamak istiyorumCanım valla ne olsa biz doğum belirtisi diye düşüneceğiz artık. Bugün doğum sancısı nasıl gelir filan bayağı okudum . Belden yayilabiliyormus ama şiddeti düzenli olarak artıyormuş
Aynı korku annem gittikten sonra oluştu bende de o iyice sarıp sarmalıyordu. Ben rahat etsin diye biraz azalttım ama bu seferde ya üşürse diye sürekli bi tedirginlik var. Evin sıcaklığı 23 24 derece civarında. iki kat giydirip bi de üzerine yelek giydiriyorum. Kadife tulum falan giydirirsem yelek giydirmiyorum. bilmiyorum üşüyor mudurKızlar ya ben bebek üşütecek diye korkuyorum ev doğalgazlı gayet sıcak ama ben korkuyorum emzirirken filn battaniye sarılı hep korkumdan çocukla rahat hareket edemiyorum bir de hastaneye yattığımızda bir sürü bronşit olmuş yenidoğan vardı onlarda çok etkiledi beni. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz
Suyum geliyor benim iki doğumum da öyle başladı. Hiç kendi sancım olmuyor. İlkinde suyum gelip gittiğimde 2 cm açılman var demişlerdi. Bunda da 2 3 cm açılma var dediler. Sonrası suni sancıyla oldu canımCanım ilk doğumda suni sancı alırken acilman var miydi hiç ? Bende hiç açılma yok da suni sancı ise yarar mi merak ediyorum
Bizim ev merkezi sistem isitma. Ev sicakligi 28 dereece filan o yuzden ben cok sarip sarmalamiyorum. Zibin ustu tulum giyiyor sadece. Yatirirkende battaniye örtüyorum. Yada owli kundakta yatiyor.ondada tek kolu cikario yan yatiriyorum. Ekstra battaniye ortmuyorum.Kızlar ya ben bebek üşütecek diye korkuyorum ev doğalgazlı gayet sıcak ama ben korkuyorum emzirirken filn battaniye sarılı hep korkumdan çocukla rahat hareket edemiyorum bir de hastaneye yattığımızda bir sürü bronşit olmuş yenidoğan vardı onlarda çok etkiledi beni. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz
Ben acıyacak mi diye sordum yok dedi güldü once suratıma baktı sonra iki parmak soktu önce sonra hepsini ittirdi tabi öncesinde eline jel sürüyor ama tabi çatalda yapmadı her zamanki sedyede yaptı inan hiç acı hissetmedim çok çabuk bitiyo zaten eli de küçük benim dr un minyon bi bayan allahtan :)bence hiç korkma göreceksin hiç hissetmeyeceksin bile...dr evet çok güzel izah ediyor suni sancıyı bile öyle korkulacak bisey değil dedi bakalım gorcez doğumda ne yapacak ozaman belli olcak :)
Mrb lar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ilk defa yazıyorum 39 artı uçteyim ben de henüz doğuramamış gruptayım. Herkes sağ salim kucapına alsın inş. Bebişleri. Epidural normal doğum düşünüyorum da yapan arkadaşlara bi sorum olacak epiduralden sonra neyi ne kadar hissettiğinizi ayrıntılı yazabilir misiniz. Mesela alttan muayeneleri de mi hissetmiyoruz ya da kesi atılınca dikilirken, epiduralliyken ayağa kalkıp yurunebiliyor mu. Ayrıntılı anlatırsa biri çok sevinirim
Kızlar geldik hastaneden açıklığım 4 cm olmuş. Gelen şeyler hep nişanmış. Her an gelebilir bekliyoruz dedi doktorum cumartesi tekrar çağırdı
Bi kere denedim canim o silikonumsu seyi sadece. Durmayinca cok ugrasmamistim. Bi daha deneyim bakiyim tesekkurler :)Kızlar d vitamini hakkında ne
Canim altindaki silikonumsu seyi de takiyorsun degil mi ? Ben ilk basta bilmedigim icin takmamistim databi direk oyle durmuyor camasirin tutuyor
Kizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Evet biraz once baslafi ve cok agrim var. igne yapiyorlarHayyy maşallah ya beklediginize değdi .. bugün yarın biraz agrin olur ağrı kesici yaptır 3. Gün daha iyi olacaksın hayırlı olsun
Canım benim bebekte dün gece çok huzursuzdu sabaha kadar
canim asla panikletmek icin soylemiyorum seni ama bildigim icin yazmadan gecemedim. Yaptiginiz cok cok tehlikeli birsey. Degil sikmak goguslere masaj bile yapilmamasi gerekiyor. Bence durumu mutlaka doktoruna soyleCanım benim bebekte dün gece çok huzursuzdu sabaha kadar mızırdandı hiç uyumadı bu gin babamın halası gldi bebişi yıkadı bebeği soyunca aa dedi göğüsleri süt dolmuş bebeişin göğüsleri nasıl şişmişti banyodan sonra iyice sıktı bebeğin göğüslerini sütler bir fışkırdı şok oldum hiç görmemiştim böyle bir şey bebek çok rahatldı ama çok şükür yavrum ondan kıvranıyormuş
Emzirmeye calisiyorum ama sut yok kiHepimiz atlattık canım o riski bol bol emzirmeye çalış inşallah yükselmez
Olduğu kadarı da yeter. Zeytin kadar midesi 3 5 damla bile gitse yeterli ona. Sen stres yapma da bi kaç güne artar inşallahEmzirmeye calisiyorum ama sut yok ki
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kilosuna maşallah diyorumKizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Bende temizlik yapmaktan deli cikicam artik. Bugun buzluga biseyler attim yarin sil supur cumartesi dogum. Sonunda yolun sonuna geldim ama cokk yorgunum nasil toparlanacam bilmiyorumAy hadi bakalım sana ne diycek..aynen dün akşam tezgah daginikti uyuyamadim gece 12de topladım cunku sancı genelde gece geliyor. .ev de her geçen gün pisleniyor ya 10 gün oldu temizleneni yagmur yagdi hep balkonlar camlar yine kirlendi..onu düşün bunu düşün ben devirip totoyu yaticaktim bu sürede olmuyor bi de gezesim var dışarı çıkıyorum arkadaslarla eşim diyor gezince çok iyisin evdeyken hep sizlaniyosun diye
Cok tesekkurler :)Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kilosuna maşallah diyorumboy da ona keza heybetli bi oğlun olmuş Alla h uzun ömürler versin inşallah
Emzige bence alistir. Benim kizim almadi ben ise baslayinca cokk agliyordu. Hatta bi kere annem susturamamis kendi memesini vermis oyle sakinlemis. Calisan anneler icin iyi olur biberon ve meme. Ben kizimda cok zorlandim.Emzik kullanmaya başlayan var mi kızlar ben daha başlamadım o gün arkadasım bi tane verdi yeni almış açmamış bizim ki ağzından attı
Kesinlikle emziğe alıştırdın ben ağlama krizi vs tutunca dışarıdayken zorlanıyorum emzik almadığı için dedi hemen emzirecek yer arıyorum dedi
Şimdi bizim ki de meme ucuyla emmeye başladı azda olsa bizimki de öyle ağlar mi ki uykuya dalarken falan iyi oluyormus ne diyorsunuz emzik konusunda kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bende de garip ağrılar var bugün kürek kemiklerim sırtım ağrıyo benimde karin ağrısı da var ara ara ama belim ağrımıyor bebek yine atarli:)Allah sonumuzu hayır etsinKızlar belimde bi ağrı var ana iğne batması felan değil sanki zorlarsında ağrır ya öyle. Tabi öok değil hafif bi ağrı sizce doğum belirtisi mi? Of iyice şaşırdım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?