2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yenidogamlarin hepsinde var o sarilik riski canim. Surekli emzirmeyi dene duzelir :) hemen bozma moralini

Bilemedim o zaman ilk kez sezaryende sonda takilmadigini duyuyorum.
BNDE anlamadim canm iyi gecti ameliyatim bunada şükür ama herkes sonda diyince merak ettim neden takmadilar diye

Bugün bana da yaptı çatı muayenesi ama ittirmedi. İtersem rahim ağzı açılır ben açmış olmıyım dedi. Hiç anlamadım bile korkma.

Bende otu biliyorum da bi kitap var bende onun içinde yazıyordu ne okunacağı. Nette daha farklı şeyler yazıyor o yüzden deneyen bilen varsa öğreneyim demiştim. Bir de bu ot sancı başlayınca konuluyor, senin dediğinde sancı gelmeden mi?

Bizim kız da midemi bol bol ittirdiğinden aynısını diyoruz yolu şaşırdı garibim

Kızlar geldik hastaneden açıklığım 4 cm olmuş. Gelen şeyler hep nişanmış. Her an gelebilir bekliyoruz dedi doktorum cumartesi tekrar çağırdı

Senin doğumun yavaş ama kolay ilerliyor galiba canım, 4cm’e baya zor ulaşıyor herkes. Sen rahat rahat dolaşarak ulaştın. Şimdi suni sancı bile verseler sen doğurırsun büyük ihtimal ama kendi sancını beklemek daha mantıklı. Sağlıkla gelsin.

Gözünaydın darısı başımıza maşallah bebeğine, sağlıkllı huzurlu bir ömrü olsun. Sarılık her bebekte oluyor nerdeyse biliyorsun endişe etme, emzikçe geçecektir

Hayyy maşallah ya beklediginize değdi .. bugün yarın biraz agrin olur ağrı kesici yaptır 3. Gün daha iyi olacaksın hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Maşallah tosuncuğa:) ultrasonda bu kadar çıkıyor muydu

Insallah canim duzelir biraz once 2 tup kan alindi cok agladi
Ilk gunler aslinda bebekler aciyi cok hissetmiyormus. Aglama sebepleri acinasi degil rahatsiz olmasiymis. Mesela ilk gun biz bizim sipayi uyandiramadik bir turlu benim kucaginda uyurken topuktan kan alip sekerini olcu hemsire hic orali olmadi. O zaman demistim hayret aglamadi diye. Hemsire ilk gunler aci hissetmez dedi. Annemde asi olurken çok agladi ama deyince rahatsiz oluyor cunku demisti.

Canım ben o otu ilk doğumumda yapmıştım. Her anneye lazım diye bi kitap var ondaki çoğu şeyi yapmıştım ilk doğumda. Faydası oldu mu bilmem 10 saat suni sancıdan sonra doğmuştu kızım:)

Kızlar belimde bi ağrı var ana iğne batması felan değil sanki zorlarsında ağrır ya öyle. Tabi öok değil hafif bi ağrı sizce doğum belirtisi mi? Of iyice şaşırdım artık ya

Canım benim bebekte dün gece çok huzursuzdu sabaha kadar mızırdandı hiç uyumadı bu gin babamın halası gldi bebişi yıkadı bebeği soyunca aa dedi göğüsleri süt dolmuş bebeişin göğüsleri nasıl şişmişti banyodan sonra iyice sıktı bebeğin göğüslerini sütler bir fışkırdı şok oldum hiç görmemiştim böyle bir şey bebek çok rahatldı ama çok şükür yavrum ondan kıvranıyormuş

Allah allah ilk kez duyuyorum. Aksama yilayacagiz bizde yatirmadan bakarim bende.

Kızlar ya ben bebek üşütecek diye korkuyorum ev doğalgazlı gayet sıcak ama ben korkuyorum emzirirken filn battaniye sarılı hep korkumdan çocukla rahat hareket edemiyorum bir de hastaneye yattığımızda bir sürü bronşit olmuş yenidoğan vardı onlarda çok etkiledi beni. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz

Canım ben o otu ilk doğumumda yapmıştım. Her anneye lazım diye bi kitap var ondaki çoğu şeyi yapmıştım ilk doğumda. Faydası oldu mu bilmem 10 saat suni sancıdan sonra doğmuştu kızım:)
Canım ilk doğumda suni sancı alırken acilman var miydi hiç ? Bende hiç açılma yok da suni sancı ise yarar mi merak ediyorum

Kızlar belimde bi ağrı var ana iğne batması felan değil sanki zorlarsında ağrır ya öyle. Tabi öok değil hafif bi ağrı sizce doğum belirtisi mi? Of iyice şaşırdım artık ya
Canım valla ne olsa biz doğum belirtisi diye düşüneceğiz artık. Bugün doğum sancısı nasıl gelir filan bayağı okudum . Belden yayilabiliyormus ama şiddeti düzenli olarak artıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…