- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.601
BNDE anlamadim canm iyi gecti ameliyatim bunada şükür ama herkes sonda diyince merak ettim neden takmadilar diyeYenidogamlarin hepsinde var o sarilik riski canim. Surekli emzirmeyi dene duzelir :) hemen bozma moralini
Bilemedim o zaman ilk kez sezaryende sonda takilmadigini duyuyorum.
Hayirlisi olsun canim canini sıkma. Saglikla al da kucagina gerisi gecip gider insallah.
Gozun aydiin. Hayirli olsun bebeginiz, cok gecmis olsun canim.
Oyy nasi komple ittirdi
Of yarin benim de, cok geriyo beni su an o muayene
Moralini bozma sen de canim, doktorun iyiymis bak bazisi daha cok korkutur insani. Insallah kolayca saglikla alirsin kucagina sen de.
Hadi bakalim allah kolaylik versin canim. Insallah bebisle donersiniz eve
Aglama canim bozma moralini. Bi gece once gitmis oldunuz sadece hastaneye. Insallah kolayca alirsin bebegini kucagina
Ben o otu filan bilmiyorum canim. Bi dua ve iki farkli sureden iki ayet var. Onu orjinal haliyle bi kagida yazip suya batiriyosun. Murekkebi dagildigi zaman sudan icilmeye baslaniyo. Dogumu kolaylastiriyomus. Dun yaptim ben bakalim icmeye de basladim.
Ben de hic sicagi sevmem. Soguk havaya bayilan biriydim. Su hamilelikle birlikte usudugum an gaz ve mide problemi yasamaya basladim. Karnini ayaklarini sicak tutman da ise yarayabilir. Ayaklarimin altina kadar vicksleniyorum ben. Ustune de corap. Karnimi da iyice tutacak atletler giyiyorum. Acildigi zaman direk sıkıntı olarak geri donuyor bana cunku.
doktor bir sey demedi mi canim soyle yapariz boyle yapariz olmazsa diye?
Bizim de hep ayni muhabbetler geciyor. Bebek icerde hareket ettikce esim 'kizim yanlis yeri zorluyosun asagidan cikcan oralara dogru git' diyo
Gozunuz aydin saglikla kavusmussunuz canim. Allah hayirli uzun omurler versin bebisinize
Kızlar geldik hastaneden açıklığım 4 cm olmuş. Gelen şeyler hep nişanmış. Her an gelebilir bekliyoruz dedi doktorum cumartesi tekrar çağırdı
Kizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Insallah canim duzelir biraz once 2 tup kan alindi cok agladiYenidogamlarin hepsinde var o sarilik riski canim. Surekli emzirmeyi dene duzelir :) hemen bozma moralini
Bilemedim o zaman ilk kez sezaryende sonda takilmadigini duyuyorum.
Hayyy maşallah ya beklediginize değdi .. bugün yarın biraz agrin olur ağrı kesici yaptır 3. Gün daha iyi olacaksın hayırlı olsunKizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Maşallah tosuncuğa:) ultrasonda bu kadar çıkıyor muyduKizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Ilk gunler aslinda bebekler aciyi cok hissetmiyormus. Aglama sebepleri acinasi degil rahatsiz olmasiymis. Mesela ilk gun biz bizim sipayi uyandiramadik bir turlu benim kucaginda uyurken topuktan kan alip sekerini olcu hemsire hic orali olmadi. O zaman demistim hayret aglamadi diye. Hemsire ilk gunler aci hissetmez dedi. Annemde asi olurken çok agladi ama deyince rahatsiz oluyor cunku demisti.Insallah canim duzelir biraz once 2 tup kan alindi cok agladi
Canım ben o otu ilk doğumumda yapmıştım. Her anneye lazım diye bi kitap var ondaki çoğu şeyi yapmıştım ilk doğumda. Faydası oldu mu bilmem 10 saat suni sancıdan sonra doğmuştu kızım:)Bugün bana da yaptı çatı muayenesi ama ittirmedi. İtersem rahim ağzı açılır ben açmış olmıyım dedi. Hiç anlamadım bile korkma.
Bende otu biliyorum da bi kitap var bende onun içinde yazıyordu ne okunacağı. Nette daha farklı şeyler yazıyor o yüzden deneyen bilen varsa öğreneyim demiştim. Bir de bu ot sancı başlayınca konuluyor, senin dediğinde sancı gelmeden mi?
Bizim kız da midemi bol bol ittirdiğinden aynısını diyoruz yolu şaşırdı garibim
Senin doğumun yavaş ama kolay ilerliyor galiba canım, 4cm’e baya zor ulaşıyor herkes. Sen rahat rahat dolaşarak ulaştın. Şimdi suni sancı bile verseler sen doğurırsun büyük ihtimal ama kendi sancını beklemek daha mantıklı. Sağlıkla gelsin.
Gözünaydın darısı başımızamaşallah bebeğine, sağlıkllı huzurlu bir ömrü olsun. Sarılık her bebekte oluyor nerdeyse biliyorsun endişe etme, emzikçe geçecektir
Hepimiz atlattık canım o riski bol bol emzirmeye çalış inşallah yükselmezKizlar bebekte sarilik riski varmis cok moralim bozuldu. Kan testlerinde bir deger yuksekmis. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Canım benim bebekte dün gece çok huzursuzdu sabaha kadar mızırdandı hiç uyumadı bu gin babamın halası gldi bebişi yıkadı bebeği soyunca aa dedi göğüsleri süt dolmuş bebeişin göğüsleri nasıl şişmişti banyodan sonra iyice sıktı bebeğin göğüslerini sütler bir fışkırdı şok oldum hiç görmemiştim böyle bir şey bebek çok rahatldı ama çok şükür yavrum ondan kıvranıyormuş20 dk.bir meme sonra 20 dk diger meme emzir sonraki sefere son rmzirdigin memeden basla dediler bana. Ama benim sipa bi memeyi 30 35 dk emip bırakıyor. Digerini katiyyen almiyor.bende ne yapacagim bilmiyorum o konuda.
Kizlar benim sipa cok huzursuz geceden beri. Sabah 6 da uyandi oglen 3 gibi 1 saat uyudu ondada surekli mizirdiyor. Emerken bilr sanki iğne batmis gibi ciglik atip bağırıyor birden. Gaz desem gaz degil patir patir yapiyor. Atesi yok. Alti temiz karni tok. Anlamadim hic noluyorfikri olan varmı
@kaancelil sezaryenden sonra kac sene gecmisti diger bebis icin. sanirim ssdv icin 7 sene gerekiyormus
Allah allah ilk kez duyuyorum. Aksama yilayacagiz bizde yatirmadan bakarim bende.Canım benim bebekte dün gece çok huzursuzdu sabaha kadar mızırdandı hiç uyumadı bu gin babamın halası gldi bebişi yıkadı bebeği soyunca aa dedi göğüsleri süt dolmuş bebeişin göğüsleri nasıl şişmişti banyodan sonra iyice sıktı bebeğin göğüslerini sütler bir fışkırdı şok oldum hiç görmemiştim böyle bir şey bebek çok rahatldı ama çok şükür yavrum ondan kıvranıyormuş
Bende ilk kez gördüm nasıl fışkırdı sütler baya dolmuştu bu çok sancı yapar bebeğe dedi nasıl durmuş bu çocuk böyle filan dedi bilmiyorum artık.Allah allah ilk kez duyuyorum. Aksama yilayacagiz bizde yatirmadan bakarim bende.
Bende baktim simdi emzirilen bebeklerde oluyormus. Anneden gecen hormonlardan dolayi. Regl.olan bebek duymustumda bunu ilk kez duydum.Bende ilk kez gördüm nasıl fışkırdı sütler baya dolmuştu bu çok sancı yapar bebeğe dedi nasıl durmuş bu çocuk böyle filan dedi bilmiyorum artık.
Canım ilk doğumda suni sancı alırken acilman var miydi hiç ? Bende hiç açılma yok da suni sancı ise yarar mi merak ediyorumCanım ben o otu ilk doğumumda yapmıştım. Her anneye lazım diye bi kitap var ondaki çoğu şeyi yapmıştım ilk doğumda. Faydası oldu mu bilmem 10 saat suni sancıdan sonra doğmuştu kızım:)
Regl olan bebek mi ??? Ay ben soklardayim ikisini de yeni duydum.Bende baktim simdi emzirilen bebeklerde oluyormus. Anneden gecen hormonlardan dolayi. Regl.olan bebek duymustumda bunu ilk kez duydum.
Evet oyle duruyorEmzirme atletinin içine koyuyorum. Memeler füze gibi duruyo
Canım valla ne olsa biz doğum belirtisi diye düşüneceğiz artık. Bugün doğum sancısı nasıl gelir filan bayağı okudum . Belden yayilabiliyormus ama şiddeti düzenli olarak artıyormuşKızlar belimde bi ağrı var ana iğne batması felan değil sanki zorlarsında ağrır ya öyle. Tabi öok değil hafif bi ağrı sizce doğum belirtisi mi? Of iyice şaşırdım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?