2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de haftaya cuma doluyor gunum...oğlum 39+3te gelmişti bakalim

Canim ben de sana onu soracaktım ne durumdasin doğumdan önce var mıydı. Bende şimdi 1 tane çıktı çok korkuyorum sonrası için.

Ben de hep vardı canım, çocukluktan beri. Ama Doğumda abarttı, şimdi geçiyor.

Ya bende de sancı var açılma yok yani bazen sancida yetmiyor demek ki

Canım squat bende duydum düzenli olmasa da yaptım ama bu açılma için başka önerim var mı
Sancilarinda demek açmak için yeterli derecede olması lazım. Aman ne zormuş ya düşünmesi , bi gece aniden gelir diye bekliyorum ama yok . Seninde az kalmış günün inşallah pes peşe hepimiz dogururuz .

Sakin ol panik yokkk. Hepimiz ayniyiz. Bak benim sipa 11 de uyudu brnde onla uyuyayim dedim im ih uyuyamadim. 1.30da kalkti altini degistirirken bi cis yapti ust bas felaket bu saatte ust değiştirdim simdi gozler fal tasi gibi. Burde banyo yaptirip yatirmistim.
Bugun anneme 2.30 gibi emzirdim verdim. Dedim ben yatiyorum.yoruldum. 5e kadar uyumusum. 5 de annem getirdi coka cikti durmuyo artik diye. Duymadim bile agladigini ben. Bu beni kotu anne yapmiyor yorgunluktan bayilmis normal insan yapıyor. Sen hepimizden fazla zorluk cektin normal daha yorgun olman. Insansin neticede. Olacak bunlar zamanla duzelecek. Eger hersey bu kadar kotu olsa kimse 2. Yada 3. Cocugu yapmazdi.. demekki zamanla hersey güzel oluyor ki insanlar 2. Cocuk yapiyor :)

Kızlar bende manyağa bağlayanlardanım habire ya sütüm giderse ya azalırsa ben napıcam korkusu başladı bir saniye aklımdan çıkmıyor benim gibi olan varmı ya neolur yardım edin
Bende de mastit korkusu var. Memeler bosalmiyor hic.herkesin derdi ayri demekki :)

maviucurtma33 bize doktor sıkmayın o kendisi İner dedi bizden gecen bir hormondan oluyormus bence dolarsa bir daha sıkma
Kadın da bir daha sıkma dedi zaten her gün masaj yap ovala dedi inşallah bir şey olmaz çok korkuyorum keşke sıkmasaydı ben hiç bilmiyordum doktorada gittik dün hiç bir şey demedi insan bir uyarır

Kadın da bir daha sıkma dedi zaten her gün masaj yap ovala dedi inşallah bir şey olmaz çok korkuyorum keşke sıkmasaydı ben hiç bilmiyordum doktorada gittik dün hiç bir şey demedi insan bir uyarır
Bir kereden bir sey olmaz merak etme. Ama ovalama masaj yapma yada sikma zamanla duzelir. Annenin hormonlarindan oluyormus bu. Hatta erkek bebeklerde bile olabiliyormus. Bende sen söyleyince arastirdim.
Yeni yeni seyler öğreniyoruz bebeler saolsun :)

Aynen annelik demek güç demekmis insalah o gücü kendimde bulurum

Sende benim gibi çok cektin kuzum sabrın sonu insallah selamet olur hepimiz için umarım
Susn tek başına kaçıp gitme tatil hayali kuruyorum sonra sen annemin bebeğin var diyorum kendime kızımla niye kurmuyorum bu hayali diye kendime kızıyorum insallah o günleri görürüm
kuzum eskiler sıkarmış hep bsy olmamış bence telaş yapma ama doktorun söylemesi gerekirdi bir defadan hatta çok defa yapandan da bsy olmaz çünkü önceden hep yapılan bir uygulamaymış sen olurda yapmazsın içini ferah tut

İnsallah canım zamanın çabuk geçmesini bekliyorum artık

P Prime18 canım seninle ilk bebeğimde yaşadıklarım o kadar benziyorki. Sarılıktan hastanede yattığımız gün hayatımın en zor günüydü. Bebek bakımı emzirmesi uykusuzluğı herşey ama herşeu çok zor gelirdi ki bana ilk bir ay annem kv m yardımcı olmuşlardı. Senin yardımcın da yok daha zor bi durumdasın. 2 buçuk aylıkken dayanamayıp 1 ay annrmin yanına gittim o zaman biraz toparladım psikolojimi. Sonradan anlafım baya depresyondaymışım o dönem. Ama sonuç olarak geçti gitti toparladım bebekli hayata herşeyi onunla yapmaya alıştım. Hatta bebiş özleyip tekrar aynı yollardan geçmeye karar verdim:) hep yenidoğan bebeği sevmiyorum şöyle 3 5 aylık verseler keşke derdim ama çok özlemişim bu yenidoğan hallerini. çok sevşyormuşum meğer:) bu sefer ki avantajım yaşayacağım zorlukları bildiğim için hazırlıklıydım. Şu an ne kadar zorkansam da bazen hüngür hüngür ağlasam da ilk de ki kadar çökmüyorum. Geçeceğini bilşyorum o yüzden sanırım. Sen de böyke düşğn canım herşey yoluna girecek zamanla merak etme

Ameliyat zmninda takilip bn ayılana kadar cikartiliyormu canim bn genel anesteziyle oldum ya
Canim onu sana takmamalari imkansiz çünkü sen kendin ayaga kalkip tuvalete gidene kadar çişin ondan torbaya birikiyor. Ameliyat anında takip sen ayaga kalkmadan önce cikarmislardir ama bilmedigin icin anlamadin demek ki

Evdeki ilk günümüzde gündüz sakin geçti ama gece 12 den beri 5 dakikada bir uyanıyor göğüslerim şu an sünger dolu değil.
Sağarken daha çoktu umarım gene öyle olur

P Prime18 beni ilkinde görseydin ben ne harika anneyim derdin. Annem yanimda kaldı üstelik 40 gün sonrada 2 ay ben annemde kaldım. 3.5 aylık bebeyle eve dönerken 3 saat yol boyunca aglamıştım.

Emmeyen, koligi haf safhada günün 10 saatini ağlayarak geçiren bir oğlum vardı. Bide üstüne lohusa depresyonum eklendi. Saçımı taramaya vaktim yoktu. Bu arada 3 saatte bir süt saģıyordum gece gündüz.

Sonra bir sabah kalktım dedim ki ben ne yapıyorum kendime? Mükemmel olmak istemiyorum insanım. Bu bebek böyle kalmayacak. Aldim bir kulaklık müzik kitap ve kanguru hayata döndüm.

Bu arada en büyük yardım sürekli evden uzaklasmamla oldu. 10 günlüktren itibaren cıktım hep.

1 yaşına gelince 2.bebeği istedik düşün nerden nereye

Evet benşm bebek erkek ama baya şişmişti şimdi ovalamayayım mı

Canim onu sana takmamalari imkansiz çünkü sen kendin ayaga kalkip tuvalete gidene kadar çişin ondan torbaya birikiyor. Ameliyat anında takip sen ayaga kalkmadan önce cikarmislardir ama bilmedigin icin anlamadin demek ki
Bilmiyorum olabilir canm ama bn uyandigimda oyle bsy yoktu cunku

Zaten çok seviyorum , ilk baştan beri hamza diye alıştırdım kendimi , sonraları ali dedik . Şimdi ikisi arasında gidip geliyorum
Bende hala karar veremedim başta Hümeyra dedim 3 yaşındaki kizim alıştı şimdi Erva hosuka gidiyor ama kizim istemiyor.
Suslerimiz hazır işimin netlesmesini bekliyoruz

İnşallah canım aürekli bir şey olacak korkusu taşıyorum zaten bu gece de fışkırır tarZda kustu çok kötü oldum sonra bir kaç kere daha normal kustu

Evdeki ilk günümüzde gündüz sakin geçti ama gece 12 den beri 5 dakikada bir uyanıyor göğüslerim şu an sünger dolu değil.
Sağarken daha çoktu umarım gene öyle olur
gaını aldırabiliyomusun cnm

Canım nasılsın ? Düzenli şekilde giriyorsa olabilir .takipte ol bence. Herkesin farklı şekilde girebiliyormus çünkü belli olmaz .
Yanlış alarmmis canım gece 1 e kadar devam etti sonra geçti kendi kendine bel agrisi sanci falan yoktu ama acaba dedim bi an şimdi bisey yok

Evet sen de söylüyorsun oluyor diye nasıl kötü bişey bıçak saplaniyor gibi...15 20 dkda bir oldu benim de dedigin gibi o sirada karnim toplandi full hareket ama gece durdu kendilerini iyice yerleştiriyor sanırım bebisler

Ben de hep vardı canım, çocukluktan beri. Ama Doğumda abarttı, şimdi geçiyor.
Peki şu an ilacla mi geciriyorsun tavsiye ettiğin bi yöntem var mı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…