- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.721
Erva güzel bana göreBende hala karar veremedim başta Hümeyra dedim 3 yaşındaki kizim alıştı şimdi Erva hosuka gidiyor ama kizim istemiyor.
Suslerimiz hazır işimin netlesmesini bekliyoruz
Günaydın canım , oh oh maşallah lohusalik işte topuzun bile kıymeti vardır. Bebisler anne karnında siz bize cektirdiniz şimdi biz size çektirelim diyorlar herhaldeGünaydın annelerr
Pek sessiz buralar bu sabah. Bir bebe doğurmusum bende akşam yatmaz sabah kalkmaz.
Lohusa topuzum sut sagma makinam ve uykusuz gözlerimle bir selam edeyim dedim.
benimkinin gozler fildir fildir bayadirGünaydın annelerr
Pek sessiz buralar bu sabah. Bir bebe doğurmusum bende akşam yatmaz sabah kalkmaz.
Ay ben topuz da yapamıyorum. Hep kayboluyo tokalarım. Çoraplarla bağlamaya başladım artık.Günaydın annelerr
Oğlumda kahverengiydi kıZımda pembeydi cnm benim nişanKızlar dün çatı muayenesinden sonra hafif leke oldu ama kan renginden daha koyu kahveye yakın normal herhalde değil mi?
Kahverengi leke normal. Parlak kirmizi olursa doktoruna haber ver amaKızlar dün çatı muayenesinden sonra hafif leke oldu ama kan renginden daha koyu kahveye yakın normal herhalde değil mi?
Benimde öyle emzik vermem diyordum şimdi veriyorum ama fırlatıp atıyor genelde.benimkinin gozler fildir fildir bayadirbu gece babaya pasladim o sabahladi aciktikca beni uyandirdi emiklesin diye zaten biz bizim sipanin adini emikcan koyduk artik. Boyle meme sevgisi yok dunyada
Iki çocuklu hayata selam ederimAy ben topuz da yapamıyorum. Hep kayboluyo tokalarım. Çoraplarla bağlamaya başladım artık.
Normal kuzum çok uzun sürerse doktoruna danışKızlar dün çatı muayenesinden sonra hafif leke oldu ama kan renginden daha koyu kahveye yakın normal herhalde değil mi?
Evet normal catı muayenesinden sonra oluyormuş hep. Ne oldu peki var mı acılma?Kızlar dün çatı muayenesinden sonra hafif leke oldu ama kan renginden daha koyu kahveye yakın normal herhalde değil mi?
P Prime18 canım seninle ilk bebeğimde yaşadıklarım o kadar benziyorki. Sarılıktan hastanede yattığımız gün hayatımın en zor günüydü. Bebek bakımı emzirmesi uykusuzluğı herşey ama herşeu çok zor gelirdi ki bana ilk bir ay annem kv m yardımcı olmuşlardı. Senin yardımcın da yok daha zor bi durumdasın. 2 buçuk aylıkken dayanamayıp 1 ay annrmin yanına gittim o zaman biraz toparladım psikolojimi. Sonradan anlafım baya depresyondaymışım o dönem. Ama sonuç olarak geçti gitti toparladım bebekli hayata herşeyi onunla yapmaya alıştım. Hatta bebiş özleyip tekrar aynı yollardan geçmeye karar verdim:) hep yenidoğan bebeği sevmiyorum şöyle 3 5 aylık verseler keşke derdim ama çok özlemişim bu yenidoğan hallerini. çok sevşyormuşum meğer:) bu sefer ki avantajım yaşayacağım zorlukları bildiğim için hazırlıklıydım. Şu an ne kadar zorkansam da bazen hüngür hüngür ağlasam da ilk de ki kadar çökmüyorum. Geçeceğini bilşyorum o yüzden sanırım. Sen de böyke düşğn canım herşey yoluna girecek zamanla merak etme
Kızlar etiketleyenedigim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bizim kızın emmeme durumu gece de sürdü sabah inatlaP Prime18 beni ilkinde görseydin ben ne harika anneyim derdin. Annem yanimda kaldı üstelik 40 gün sonrada 2 ay ben annemde kaldım. 3.5 aylık bebeyle eve dönerken 3 saat yol boyunca aglamıştım.
Emmeyen, koligi haf safhada günün 10 saatini ağlayarak geçiren bir oğlum vardı. Bide üstüne lohusa depresyonum eklendi. Saçımı taramaya vaktim yoktu. Bu arada 3 saatte bir süt saģıyordum gece gündüz.
Sonra bir sabah kalktım dedim ki ben ne yapıyorum kendime? Mükemmel olmak istemiyorum insanım. Bu bebek böyle kalmayacak. Aldim bir kulaklık müzik kitap ve kanguru hayata döndüm.
Bu arada en büyük yardım sürekli evden uzaklasmamla oldu. 10 günlüktren itibaren cıktım hep.
1 yaşına gelince 2.bebeği istedik düşün nerden nereye
Hakediyorsun yavrum. Çıkın anakız hava alın. Kendine kahve yanına çikolota almayı unutma.Kızlar etiketleyenedigim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bizim kızın emmeme durumu gece de sürdü sabah inatlanemesis dediyi gibi ağzına soktom azar azar emdi ve şimdi kızımı da alıp markete gidip hava alacağım bir simit alıp kendime çay koyup Yanımda kızımla keyif yapmayacağım kendime gelmem lazım ve bu sizin sayenizde oluyor kızlar gerekten iyi ki varsiniz yine söylüyorum her zaman diyorum
Bende öyle okudukça elimde olmadığını anladım kısmet ne zamansa ozaman gelecekler ama yine de bişeyler yapmak istiyo insanDünden beri bende öyleyim doktordan sonra iyice moralim bozuldu . Bugün sürekli rahim açılması için doğal yöntemler , doğum sancısı başlatma , doğum sancıları vs. Şeyler araştırdım . Sonra kendi kendime Allah a bırak biraz oluruna bırak diye telkin ettim rahatladım. Ama yine de aklım orda .
Bende de öyle ağrılar olsa umutlanırım ama yalancı sancı bile olmuyo bu kadar belirti olmaması korkutuyo. Bana deseler ki haftaya suni vercez suan ben stres yapmam benim korkum 42 ye kadar beklicez demeleriCanım o belli olmaz ki dr bile kestiremez onun zamanını:) kendi gelmek isterse sancilanirsin zaten benim çok agrım vardı mesela geçtiği daha 30 dakika falan oluyo kimseye bişey demedim dk.tuttum hep ama bak devam etmedi bitti geçti yani ben hiç kendiliğinden geleceğini düşünmüyorum benim kızın suniyi yiyecegim kaçış yok yani :)
Doktor.kontrolunde 2 gunde 100 gr almisti benimki insallah aynrn drvam ediyordur alimi. Paso emiklio almazsa ayip yavBenimde öyle emzik vermem diyordum şimdi veriyorum ama fırlatıp atıyor genelde.
Kilo almıyor gibi geliyor fena taktım zaten.
Kızlar etiketleyenedigim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bizim kızın emmeme durumu gece de sürdü sabah inatlanemesis dediyi gibi ağzına soktom azar azar emdi ve şimdi kızımı da alıp markete gidip hava alacağım bir simit alıp kendime çay koyup Yanımda kızımla keyif yapmayacağım kendime gelmem lazım ve bu sizin sayenizde oluyor kızlar gerekten iyi ki varsiniz yine söylüyorum her zaman diyorum
D vitaminine bugun basladik anasagligin verdigini ama alternatif arayisindayim. Mommy blissede bugun baslayacagiz 2.haftadan sonra kullaniliyor cunku.nemesis canim mommy blissi kullanmaya basladin mi ? Bizim kizin gazı basladi sanirim kivranarak cikartiyor dun doktor biraz var ama damla kullanacak kadar degil dedi ama artarsa dusunuyorum.
Bir de d vitamini hangisini kullaniyorsunuz cogunda koruyucu ve kanserojen madde varmis.fda onayli carlsonu buldum baska onerbileceginiz var mi kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?