2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis Devit degil mi anasagliginin verdigi iste onun icinde kansarojen madde oldugunu söylemisti sağlıkla ilgili aldigim bi egitimde hoca.sonra ben de nette arastırinca bi cok sayfada bunu okudum.
Cocuk doktorumuz da ilac mumessili gibi bisuru ozel damlanin tanitimini yapinca onun dediklerini almak icimden gelmiyor.
Gaz damlasini deneyince yorum yazarsan sevinirim.oglumda sab simplex ve zinco kullanmistik.zinco guya bitkisel onda bile bisey cikmis.guvenemiyorum

Aynen benimki de öyle akşam başlıyor itmeye bir ağlıyor sanki ağzına silah dayıyorum o an benim moral gidiyor tabi boş biberon verdim sabah emiyor dayadim memeyi sağma yapsam mi bilemedim hiç akşam yine emmezse diye

Iki çocuklu hayata selam ederim

Insanlar ilk bebekte deyince kizıyordum ama bir çocuk hiç çocukmuş 2 haftada anladım resmen.
İnan büyükle daha çok uğraşıyorum. Sadece gece uyanması yok oğlumun. Onu sevmem bunu istemem naz niyaz inat bilmişlik hepsi mevcut. Zaten son 2 aydır bir haller oldu üzerine de gidemiyorum

Bende de öyle ağrılar olsa umutlanırım ama yalancı sancı bile olmuyo bu kadar belirti olmaması korkutuyo. Bana deseler ki haftaya suni vercez suan ben stres yapmam benim korkum 42 ye kadar beklicez demeleri
Cnm çok var öyle bekleyen. Kakayı bebek strese girince yapıyor. 37 de de yapabilirmiş yani

Biz deca tabs kullanıyoruz içinde sadece zeytinyağı ve d vitamni var

Kahverengi leke normal. Parlak kirmizi olursa doktoruna haber ver ama

Kahvemsi hatta biraz daha rengi açılmış bugün normal akıntıyla gelmiş.

Evet normal catı muayenesinden sonra oluyormuş hep. Ne oldu peki var mı acılma?

1cm’e yakın açılma var bol yürüyüş yap dedi dr. Çatım da müsait, bebeğin başı baya aşağıda dedi. Bekliyorum gelecek inşallah

Slm kızlar bugün 14 günlük olduk sağlık ocagında kızım tartıya çıktı tam 1 kılo almış maşallah 2 haftaya göre gayet iyi dedi ebe..
Fakat bizim bıngıldak sert d vitamini kullansammı bilemedim kızımınkıde kapalıydı baş çevresi normal fakat bıngıldık yumuşak değil varmı bizim gibi olan

Sadece emziriyorsun demi ? Mama takviyesi var mı ? Ne kadar sürede emziriyorsun desem belli değildir herhalde n kadar doğmuştu ne kadar oldu sımdi

Bizede dvit aldırdı hoca ama arkadaşıma özel bsy vermiş doktoru üstünde abc yazıyor sanırım başka vitamin daha varmış içinde

Kizlar farkndayim cok soru soruyorum ama sizden baska sorucagim kimse yok bnm bebegim gunduz hic uyumuyor gece 12 de uyuyor sabah 7 de kalkiyo gece uc saat arayla mamaya uyandırıyorum onun haricinda bi kac saat uyuyo okadar gunduz 7 den aksama kadar sadece 1 saat uyuyo acaba normalmi

Bence normal değil amaa her çocuk farklıdır belki uykuyu sevmiyor olabilir. Bi sıkıntısı yoksa ağlamıyorsa belki senin bebiş için normaldir ama sıkıntısından dolayı uyumuyorsa sıkıntısı neyse onu çözmek lazım canım

Bıngıldagı kapalı gibi olan yokmu kızlar
Bizimkine açık baya dedi hemşire canım bu arada maşallah fıstığa çok güzel kilo almış. Kiyafetleriyle mi tarttı. Bizimkini sağlık ocağında kıyafetle tartınca tam belli olmadı gibi geldi bana ne kadar aldığı

Sağol cnm kızımınkide kapalıydı kwmiklerimiz iri biraz genetik demişti doktor.
Kıyafetliydi cnm ama hastaneden çıkarkende aynı kıyafetle tartılmıştı.
Doktor bol bol emzir çabuk toparlanmış dedi ama ben gece uykusuz kalıyorum 15 kılo almıştom gevwlikte 12 kılo gitmiş

Oyleymis sanırım. D vitamini arastirmak hic aklima gelmemisti. Bakalim uzerinde calisiyorum.

Bende sinirleniyorum almayunca ama yapacak bisey yok. Gece gece cebellesiyoruz sonra o gerginlikten benim uykum kaçıyor. :)

Biz deca tabs kullanıyoruz içinde sadece zeytinyağı ve d vitamni var
O da aklimda olsun bakalim. Ay ne zor ismis bu alt tarafi d vitamini ama iste insanin icine sinmeyince olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…