2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ben de öyleyim cnm 9 kilodan 1 kilo kaldı. O da emzşrdikçe acıkıyorum habire yiyorum artık gider mi bilmem. Sık sık emzşrmek yoruyor gerçekten

Aynen cnm ya bi sağlık ocağının verdiği vardı bi de dr yazdı bu daha güvenilir diye. O da aynı karmakarışık içeriği. Yok veremedim ikisini de içime sinmedi. En son bunu aldık da vermeye başladım artık.

O emme cebelleşmesi biz de hala devam ediyor:/ ne zaman şöyle şap diye kapıp bi kere de emecek bilmem

Canım emzirdikten sonra ben göğüslerim boşmuş gibi hissedip çok üzülüyorum.sütün nasıl en başlarda yazıyordun sanırım değişiklikler oluyor diye süt miktarında
Hiç üzülme cnm benim de öyle. Şöyle bi kaç saat beklemediyse göğüsler boş boş gibi geliyo ama emdikçe geliyo çok şükür o yetiyordur inş

Canım emzirdikten sonra ben göğüslerim boşmuş gibi hissedip çok üzülüyorum.sütün nasıl en başlarda yazıyordun sanırım değişiklikler oluyor diye süt miktarında
Aynen cnm emzirdikten sonra fosalıyor 1 saate az doluyor bende sütüm yetmiyormu acaba diyodum bebiş sürekli emmek isteyince ama yetiyormuş

Aglamiyo yani rahat gibi iki gun gunduz uyuyo iki gun uyumuyo haftaya konturolumuz var bakalim bi sorucam canm

Bnada ACD3 yazdi gunde 15 damla arkadaşına da ondan vermiştir canm
aynen kuzum o arkadaşıma yazılan içinde başka vitamin daha varmış yararlı bize dvit verdiler onu kullanıyoruz hiç aklıma gelmedi arastırmak

Bence normaldir şahsen milletin arayıpta bulamadığı maşallah

Kizlar yenidogan dilinde pamukcuk hakkinda bilgisi olan varmi? Yani bebeklerinizin dilinda beyazlik varmi

Cnm karbonatlı suya pamuğu bandırıp sil ağız içini. Geçer. Beslemeklerden sonra 2 çay kaşığı su ağzını temizler ama sen bilirsin

Keşke açılma olup olmadığını anlayabilsek. Nezaman doğuracağız biz yaaa

Kızlar oyun halısı aldınız,mı bebelere. Ebebekte indirim var almayı düşünüyorum ama karar veremedim var mı tavsiyeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…