2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Baktım kızlar, boğulma tehlikesi yaratan etkenlerden biri.. var evet ,çok gaz sıkıntısı çekerse öyle yatırıyorum. Ama ben ki buraya da yazdım nefes sayınları yapıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım..
Ben de tam tersi sırt üstü yatırınca çok korkuyorum.. rüyalarıma bile giriyor.. sırt üstü olup kusarsa diye...
Htta kafasını yan çeviriyor yüzüstü yatırınca..
ama sırt üstü yatırınca kendini koruması hiç Yok..
Sizler nasıl yatırıyorsunuz
Yani yüz üstü mü uyutuyorsun. Ayy benimki kafasını çevirip duruyor kesinlikle uyutamam öyle. Gözümğn önünde burnunu yere koyup kaldı korktum bi an nefes alamadı diye. Çok tehlikkeli geliyo bana. Ama uyanıkken arada yatırıyorum. Ben yan yatırıyorum sırtını battaniyeyle destekliyorum

Baktım kızlar, boğulma tehlikesi yaratan etkenlerden biri.. var evet ,çok gaz sıkıntısı çekerse öyle yatırıyorum. Ama ben ki buraya da yazdım nefes sayınları yapıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım..
Ben de tam tersi sırt üstü yatırınca çok korkuyorum.. rüyalarıma bile giriyor.. sırt üstü olup kusarsa diye...
Ben reflu yataginda yan yatiriyorum.

Kizlar benim sipanin popisi pisik oldu. Uni babynin pisik kremini kullanıyordum her alt acista doktorda hematen mi ne pisik ilaci verdiydi banamisin demedi
Simdi mustelanin pisik kremini deneyecegim. Varmi baska onerisi olan. En fazla 3 saatte 1 bez degistiriyorum. Kakali kesinlikle birakmiyorum. pamuk ve kaynamis suyla temizliyorum popoyu neden pisik oldu anlamadim. Acaba bezden mi oldu 1 aydir ayni bezi.kullaniyorum. sadece gecen bir yerden organik bebek bezi hediye gelmişti numune 1 tane onu denemistim o mu yapti acaba. 1 kerede pisik yapar mi hemen oyle

Kizlar benim sipanin popisi pisik oldu. Uni babynin pisik kremini kullanıyordum her alt acista doktorda hematen mi ne pisik ilaci verdiydi banamisin demedi
Simdi mustelanin pisik kremini deneyecegim. Varmi baska onerisi olan. En fazla 3 saatte 1 bez degistiriyorum. Kakali kesinlikle birakmiyorum. pamuk ve kaynamis suyla temizliyorum popoyu neden pisik oldu anlamadim. Acaba bezden mi oldu 1 aydir ayni bezi.kullaniyorum. sadece gecen bir yerden organik bebek bezi hediye gelmişti numune 1 tane onu denemistim o mu yapti acaba. 1 kerede pisik yapar mi hemen oyle
Arko kremi normal tüplü olan

Doğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
Canım bende senin gibiydim hiç geçmeyecek sanıyodum zaten 2.gun olmus bugün geçmiştir gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah rahmin toparlanma sürecinde eski boyutuna dönmek için biraz daha acir ama bikac güne geçer rahat edersin...

canim pisik olduysa mustela ise yaramaz mustela pisik onleyici diye biliyorum ben ern pisik kremi alacaksin hangisi iyidir bilmiyorum pisik onleyici olarak mustela iyi ama pisigi gecince kullanirsan bir daha pisik olmasinı onlersin cnm

Bizimki de bir aydan sonra oldu evdeki kremlerle zeytinyağıyla vs geçti ama bugün dr a sordum tavsiyeniz var mı diye. Kendi çocuğumda babe nin pişik kremin kullandım dedi onu aldırdım bugün

Kuzum bildiğim kadarıyla bez yapmaz diyorlar biraz hava alsın altını acınca suyla siliyorsan ıslak kalıyor mu kalmasın toystor pomad ne var pişik mantara birebir diyorlar ondan al dene
Medecasolnde olur ben sudocrem kullanıyorum
Memnunun çok da bez değiştirdik hediye geldi ayni bir de sleppy almıştım iade bsy vardı prima yoktu baby me slepe prima hep kulalndim pişik olmadı hiç bence sıcak ya ev omdan da olabilir mk terliyordu icinde poposu
Ayrıca arada zeytinyağı sürüyorum

Annem ilk günler sık acmadi altini cocugun cok kotu pisik oldu sudocrem kullandik gecti cok sükür.ama burda Homely_angel Homely_angel icinde petrol turevi oldugunu yazmis bilemiyorum bi bak oyle kullan

Çok önerilen bir doktor vardı bugün ona gittim, malum nefes alışveriş ten kafayı yicektim..
Pul pul olmuştu bizimkinin kaşları egzema dedi; coresatin diye bir krem verdi , bakalım ne olacak, isliklere de kullanılıyormuş.
Alerj için yeme liste verdi , bunlara dikkat et. Bakalım bunlardan mı oluyor dedi. Sonra 3 gün kuralını yapacakmışız.
Gaz için kimyon mimyon işe yaramaz dedi, hatta süt tadını da bozar dedi.

Gaz ilacı istedim , ben karşıyım , bana geleceksen ilaç milaç yok dedi, ben şok.
Sıcak havlu önerdi.
Pipiye baktı sorun görmedi. Her banyodan sonra pipiye bi hareket gösterdi onu yapmamızı önerdi.
Her ağladığında kucağına alma, meme verme dedi. Şuanki alışırsa şimdi alışır dedi. Pışpışla dedi..
rota aşısını önerdi.

Bazen sırt ustu yatirip kafasini yan ceviriyorum arkasini yastikla destekliyorum cevirmesin diye.bazen de yan yatiriyorum. Reflu yatagi aldim daha kullanmak nasip olmadi cok kotu kokusu vardi hala havalandiriyorum.onun gibi olsun diye yataginin basini da yukselttim

Bizimki de bir aydan sonra oldu evdeki kremlerle zeytinyağıyla vs geçti ama bugün dr a sordum tavsiyeniz var mı diye. Kendi çocuğumda babe nin pişik kremin kullandım dedi onu aldırdım bugün
Babe yi not aldim. aldiracagim yarin.
Kuzum bildiğim kadarıyla bez yapmaz diyorlar biraz hava alsın altını acınca suyla siliyorsan ıslak kalıyor mu kalmasın toystor pomad ne var pişik mantara birebir diyorlar ondan al dene
Medecasolnde olur ben sudocrem kullanıyorum
Memnunun çok da bez değiştirdik hediye geldi ayni bir de sleppy almıştım iade bsy vardı prima yoktu baby me slepe prima hep kulalndim pişik olmadı hiç bence sıcak ya ev omdan da olabilir mk terliyordu icinde poposu
Ayrıca arada zeytinyağı sürüyorum
Zeytinyagini yak soguyunca sur dediler
Onuda deniycem. Aslinda gunduzleri suyla yikiyorum.sonra 5 dk acik bırakıyorum havalansin diye ama demekki olacak.

Annem ilk günler sık acmadi altini cocugun cok kotu pisik oldu sudocrem kullandik gecti cok sükür.ama burda Homely_angel Homely_angel icinde petrol turevi oldugunu yazmis bilemiyorum bi bak oyle kullan
Allah allah rn cok tavsiye edilen oydu aslinda. Homely_angel Homely_angel araştırmıştir vardir onerecegi bir ürün :)

Çok önerilen bir doktor vardı bugün ona gittim, malum nefes alışveriş ten kafayı yicektim..
Pul pul olmuştu bizimkinin kaşları egzema dedi; coresatin diye bir krem verdi , bakalım ne olacak, isliklere de kullanılıyormuş.
Alerj için yeme liste verdi , bunlara dikkat et. Bakalım bunlardan mı oluyor dedi. Sonra 3 gün kuralını yapacakmışız.
Gaz için kimyon mimyon işe yaramaz dedi, hatta süt tadını da bozar dedi.

Gaz ilacı istedim , ben karşıyım , bana geleceksen ilaç milaç yok dedi, ben şok.
Sıcak havlu önerdi.
Pipiye baktı sorun görmedi. Her banyodan sonra pipiye bi hareket gösterdi onu yapmamızı önerdi.
Her ağladığında kucağına alma, meme verme dedi. Şuanki alışırsa şimdi alışır dedi. Pışpışla dedi..
rota aşısını önerdi.
Valla bacim aslinda yazdıklarınla cok iyi gidiyorduda sonunda sivadi senin doktor. Ben bebegi kucaga alistirma diyen bir doktora güvenmem sahsen. Kaldi ki ilk 3 6 ay bebekler kucaga alismaz diye bas bas bagirirken tum bebek uzmanlari. Hele birde meme verme aglasin diyen bir doktora bence hic guvenme.

Babe yi not aldim. aldiracagim yarin.

Zeytinyagini yak soguyunca sur dediler
Onuda deniycem. Aslinda gunduzleri suyla yikiyorum.sonra 5 dk acik bırakıyorum havalansin diye ama demekki olacak.

Allah allah rn cok tavsiye edilen oydu aslinda. Homely_angel Homely_angel araştırmıştir vardir onerecegi bir ürün :)

Valla bacim aslinda yazdıklarınla cok iyi gidiyorduda sonunda sivadi senin doktor. Ben bebegi kucaga alistirma diyen bir doktora güvenmem sahsen. Kaldi ki ilk 3 6 ay bebekler kucaga alismaz diye bas bas bagirirken tum bebek uzmanlari. Hele birde meme verme aglasin diyen bir doktora bence hic guvenme.
He ya ben de şaşırdım , bebeğin kilosu fazla çıkınca.. eski kafa çıktı.

Kızlar sol göğsümün yarısı taş gibi semsert oldu sabahtan beri emzirdim sağdım yumuşamadı mastit mi oldum acaba
Ağrıdan ölücem
Annem umma olmuşsun dedi
Doktora mı gidiyim çok moralim bozuk
Dün benimde oldu.. hem ateşim çıktı üşüdüm... duşa gir su tut ve memedeki sertliklere masaj yapa yapa sağ.. bugün hala ağrıyordu.. şuan bebek emdikçe masaj yapıyorum daha iyiyim..

G gokce41 @kaancelil kızlar merhaba kontrollere başladık kardiyolojiye gittik eko çekildi kalbinde bizim de çok küçük bir delik varmış kapanması muhtemel dedi beslenmesine büyümesine etki etmez dedi. 3ay sonraya gün verdi. Kulak işitme testi yenilendi sol kulaktan yine geçemedi bı muayene edelim dediler ve kulak kiri varmış damla verdi 15gun sonra görüşelim dediler. Göz için ve fizik tedavi için de yarın gideceğiz nasipse. 2800gr 49cm olmus. Düzeltilmiş yaşı bir haftalık daha kuzucugum. Sizler nasilsinjz

Cevaplar için teşekkür ederim kızlar hepinizi alintilayamadim. Bebek sabah en son 7 gibi silikon uçla emmisti . Gece on a kadar aç kaldı resmen hiç göğsümü tutmadi . Her emzirmeye çalıştığımda iki damla ancak aldı . Sürekli uyudu zaten . En son sarilik olacak korkusuyla silikonla verdim. Zaten beş gün kuvezde kaldı bu daha çok zor gelir yatması . Ama tabi kaynanamla başım dertte . Kadin elinden gelse kendi çocuğumu bana vermeyecek . Göğüs ucu yok emmiyor diye erkekler bile biliyor onu geçtim .hemşire arkadaş vardı sordum ne yapayım diye hemen bi şekilde çocuğu doyur şekeri düşüp böyle komaya giren çocuk çok var dedi .bende slikonu taktım emzirdim. Kaynanam misafirlerde vardı bi kızdı hiç dediğini yapmiyormusum .çocuk iki üç gün aç kalsa cekermis . Iki damla cekse yeter diyor. Sarılık olsa bisey olmaz diyor. Misafir vardi . Esimin muvekkilinin karısı tanımıyorum bile onu odaya göndermiş bak ucuna diye . Bende kadını geri gonderdim bakamazsin ayıp bisey diye . Ay neler neler . Daha eşimi dolduracak annem bugün kaç kere ağladı. Lohusa sendromuna zorla sokacak kadın beni :-)

Kizlar bizde dunden beri kusma huyu basladi. Sizinkiler nasil? Hem emzirip hem sagip ustuste veriyorum o mu cok geldi acaba. Yedikten 3-5 dakika sonra bir kismini cikariyor. Yoksa bu hastalik belirtisi mi?

Bu arada ben de 3 saatte bir vermeye calisiyorum. Dun artik baygin dusmusum esim uyandirdi 4 bucuk saat olmus cocuk ac kaldi diye. Sinir oldum kavga ettik zaten.

Gercekten 40i cikinca hersey duzelecek mi yaa :KK43:
Benim oglanda emiyo ve kusuyor. Fazlasini cikartiyormus. Bende once usuttukmu hastami oldu dedim doktora resim cekip attim fazlasini cikartir dedi ve bi sure sonra hickiriyor zaten ikna oldum. Memede uyudugu icin tam emmiyor geceleri surekli uyanik oluyor 10dk anca uyuyo. O nedenle uyumuyorum. Once 40ini sobra 6 ay olsun sonra yasina girsin falan laflari cok oluyor ama cok bisey degismiyor cok umutlanma

Back
X