- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.321
Cnm sen emzirmiyor muydun sanki ilk başta sonradan mı mamaya geçtin yanlış mı hatırlıyorumBn wee yeni dogan emizigi aldim ilk gunde kolay tuttu zaten biberonla besleniyo ya oyuzden kolay oldu bnce
Bastan beri mama veriyorum canm tam mememi tutturdum emmeyi basladi derken sutumun tadi degisti cok tuzlu ve eksi oldu ne yaptiysam duzelmedi artik emmiyo sadece mamayla besliyorumCnm sen emzirmiyor muydun sanki ilk başta sonradan mı mamaya geçtin yanlış mı hatırlıyorum
Benim de geçmeye başladı canim ama fazla ayakta kalayım şişiyor biraz...bol su içiyorum bide idrar benim çoğaldı her idrarda aynı miktarda yani çok fazla yapiyorum sondadan mi acaba diye düşündüm ama değildir heralde..Evet ayaklarım şişti ağrıdı bu yüzden.. tek dedikleri bol su iç. İçtim işe yaradı geçti.
Allah Allah ya öyle birşey de mi olabiliyormuş üzüldüm ama neyse cnm düzelmiyorsa napcan ki zaten Allahtan mamalar da çok besleyiciBastan beri mama veriyorum canm tam mememi tutturdum emmeyi basladi derken sutumun tadi degisti cok tuzlu ve eksi oldu ne yaptiysam duzelmedi artik emmiyo sadece mamayla besliyorum
Sondadan değilde sezeryandan dolayı alınan serumlar ve şişlikler gidiyor cnm vücuttanBenim de geçmeye başladı canim ama fazla ayakta kalayım şişiyor biraz...bol su içiyorum bide idrar benim çoğaldı her idrarda aynı miktarda yani çok fazla yapiyorum sondadan mi acaba diye düşündüm ama değildir heralde..
Gozun aydin canim. Hic bir dogum kolay degil seninkide cok zor olmus ama gecti minnosin yaninda sonunda rabbim saglikli guzel hayat versinKızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim
Benim yapım böyle birazda:) kimseyi kırmak üzmek istemem burda da herkesin hormonlardan ötürü sinirleri gergindi ya ondan...anne olduk dimi :) şaka gibi geliyo:) ne guzel şeyler paylaştık burda ya üzüntülerimizi sevinçlerimizi...insallah Allah dert tasa vermesin bundan sonra hiç birimizecanım özür dileme, sen annesin, en önemli işin bebeğin :) ayrıca çok hızlı ilerliyor burası ve yetişmek zor gerçekten. bazen bişeyler yazarken düşünüyorum, gereksiz olmasın,, sayfa boşuna uzamasın diye. gönlünü ferah tut. keyifli dakikalar dilerim bebeğinle...
Ben daha uyutamadım saatlerdir ağlıyor bu gece nöbet olmasın ne olur:))Kizlar iyi geceler herkese 3 5 nobetinde görüşüruz :))
Evet canm cok şükür mama var ama sutum neden tadi kotu oldu bnde anlamDim yedigum bsyeden olsa bi iki gunde duzelirdi bnce bir haftadr sagiyorum damla damla cikiyo hala düzelmemişAllah Allah ya öyle birşey de mi olabiliyormuş üzüldüm ama neyse cnm düzelmiyorsa napcan ki zaten Allahtan mamalar da çok besleyici
Sütünün kötü oldugunu nerden anladın?Evet canm cok şükür mama var ama sutum neden tadi kotu oldu bnde anlamDim yedigum bsyeden olsa bi iki gunde duzelirdi bnce bir haftadr sagiyorum damla damla cikiyo hala düzelmemiş
Ama baya da oldu 8 gün kalmismidir ki hala acabaSondadan değilde sezeryandan dolayı alınan serumlar ve şişlikler gidiyor cnm vücuttan
Damla pek etki etmiyor da ıslak havlu mantıklı evet onu deniyim saol canim:)Sor bakalim. Bende damlatiyorum gunluk burun damlasi. Birde doktorumuz kaloriferin ustunde surekli islak havlu bulundurmayi önerdi nem yapsin diye. Onuda dene istersen kuru havada burun tikiyor.
Bilemedim. Doktorlar demek ki bu konuda da hemfikir degil. Bize gebe egitiminde sakın yapmayin bağırsaklarini.delersiniz vs demislerdi acayip gozum korkmustu.
Annemde kardesime hep yapardi ufakken. Doktoru kizmisti surekli yapmayin cocuk alisir uyarıcı olmadan kaka yapamaz diye. Ama tabi 25 sene onceydi bu :)
Gazi.bilmiyorumda domates bende mide eksimesi yanma yapiyor o yuzden pek tercih etmiyorum. Ama bu bebekle hamilelikle alakali degil.oncesindede vardi. Tabi domatesli peynirli sandwich ozlemiyor degilim
evet anne oldun :) bazen doğuramıcam gibi hissediyorum, diyorum o kafa ordan nası çıkcak. valla bazen rahatım, hayırlısı diyorum ama bazen de çok merak ediyorum, imkansız gibi, korkuyla karışık bişeyler işteBenim yapım böyle birazda:) kimseyi kırmak üzmek istemem burda da herkesin hormonlardan ötürü sinirleri gergindi ya ondan...anne olduk dimi :) şaka gibi geliyo:) ne guzel şeyler paylaştık burda ya üzüntülerimizi sevinçlerimizi...insallah Allah dert tasa vermesin bundan sonra hiç birimize
Esim bişey demiyo annemle konuşmuyorlar zaten bikac senedir ama torunu tabi alacak bakacak dedi bana...annem iyi niyetlidir kırmak hiç istemem ama benimde sabrım biyere kadar tabi taşınca laf sokarim annem de küser gider bidaha da gelmez..tamam torun ama annesi benim sonuçta kızım benden çok onun kokusunu aliyo bu da beni kizdiriyo üzüyo..ev işlerini sağolsun yapiyo ama..Benim bir arkadaşımın annesi aynı boyle davranmıştı 40ı çıkmadan evde kıyamet koptu eşi isyan etti çocuğumu alamıyorum dıye aklıma geldi.annen ev işlerine yardımcı olsun bebeğinin sana ihtiyacı var gecede gunduzde bence net şekilde konuş annenle
Canım o an gelince öyle mucizevi şekilde çıkar ki şaşarsın valla yanimda aynı yatakta sirayla yatan 3 kişi de okadar bagardi ama normal doğurup ciktilar dogumdan sonra da sesleri çıkmadı :) merak etme Allah onun sabrını verir inşallah kolay bi doğum olurevet anne oldun :) bazen doğuramıcam gibi hissediyorum, diyorum o kafa ordan nası çıkcak. valla bazen rahatım, hayırlısı diyorum ama bazen de çok merak ediyorum, imkansız gibi, korkuyla karışık bişeyler işte
Olabilir canım tabiki güzel bişey bu ama başı aşağı da olsa da kanala inmesi de önemli inmezse ozaman kötü doğum olmaz bebek inmezseBilmiommama 29 haftadan beri cocugun kafasi asadaymis bu iyi dedi doktor bunla alakalimi acabaa
Ben ilkinde emzik vermedim. Sadece emziriyordm ama bazen çok çok zor oldu sokak ortasında arabayı çekip kenara emzirmek zorunda kaldim. Emzik olsa idare ederdi azda olsa.
Yine bu oğlumuda emziriyorum sadece ama emzikte veriyorum uykuya geçiste.
Esim bişey demiyo annemle konuşmuyorlar zaten bikac senedir ama torunu tabi alacak bakacak dedi bana...annem iyi niyetlidir kırmak hiç istemem ama benimde sabrım biyere kadar tabi taşınca laf sokarim annem de küser gider bidaha da gelmez..tamam torun ama annesi benim sonuçta kızım benden çok onun kokusunu aliyo bu da beni kizdiriyo üzüyo..ev işlerini sağolsun yapiyo ama..
Doktorun ne diyor bu konuyla alakalı cnm yani belki kullandığın bir işaçtan faln olmasınEvet canm cok şükür mama var ama sutum neden tadi kotu oldu bnde anlamDim yedigum bsyeden olsa bi iki gunde duzelirdi bnce bir haftadr sagiyorum damla damla cikiyo hala düzelmemiş
İlaçtan demek istedimDoktorun ne diyor bu konuyla alakalı cnm yani belki kullandığın bir işaçtan faln olmasın
Benim ki suyu ve yikanmayi seviyor. Aksam 8 de yıkayıp masaj yapip emzirip uyutuyorum.yikayip yatirmayi denesen.Ben daha uyutamadım saatlerdir ağlıyor bu gece nöbet olmasın ne olur:))
Benimki emzik sevdimi yoksa almiyormu anlamadim. Bazen alıyor bazen ogurup atıyorBende öyle yapıcam şimdilik sanırım. Yoksa meme arayıp duruyor, ağlıyor. Başka türlü bi uyutma yolu bulmam şart. Göğsümde omzumda da uyumuyor. Kanguru alıp denemeyi düşünüyorumnemesis gibi. Az önce okudum belki bizde de işe yarar.
Canım benim annem hastanede 2gece benle kaldı eve geldik çarşamba gündüz beraberdik akşam eve yolladım. Git dinlen dedim valla ben bakıcam bu bebeğe. Hastanede de 2.gün gündüz yolladım gece gel dedim. Sorumluluk aldığımı gördü o da bana bıraktı çoğunlukla. Şimdi yarın gece görümcem ben gelip kalayım diyor bakarız gerekirse çağırırım seni dedim. Bence sen bebeğine bakarsın artık ufaktan daha önce onun yaptığı şeyleri sen yapmaya başla ki sana bıraksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?